Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Utrecht
Stadswapen
Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Utrecht

Activiteiten Leeuwarden


Activiteiten Leeuwarden Ontdek Leeuwarden op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Leeuwarden om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

De Escape Tour is een van de leukste activiteiten in Leeuwarden. Tijdens de 2 uur krijg je de hele beleving van de stad mee. Je komt langs knusse boetiekjes, oude grachtjes en prachtige gebouwen. Ondertussen stappen jullie in de schoenen van stadhouden Willem Frederik van Nassau. Zijn zwager zat hem op de hielen en hij moest op zoek naar de geheime uitgang van Leeuwarden. Kunnen jullie die vinden?

Activiteiten Leeuwarden De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Leeuwarden! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape tour is super makkelijk te plannen en de vragen en opdrachten zijn voor alle leeftijden! Zoek daarom niet verder naar activiteiten in Leeuwarden, maar trommel je vrienden, collega’s of familie op en speel de Escape Tour! Een spannend dagje uit die je niet snel zal vergeten.

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Reserveer de Escape Tour
Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews

» Lees meer reviews

Wist je datjes Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • 49.887 teams met 197.054 personen speelden de Escape Tour
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • 237.902 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad
Snelste tijden Wall of Fame

Bekijk de Wall of Fame!