Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Breda
Stadswapen
Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Breda

Dagje uit Eindhoven


Dagje uit Eindhoven Ontdek Eindhoven op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Eindhoven om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Eindhoven is een moderne stad, maar er zijn ook zeker bezienswaardigheden van vroeger, zoals de Sint-Catharina. Met deze Escape Tour ga je terug naar de Tweede Wereldoorlog. Door het oplossen van de opdrachten en het volgen van de aanwijzingen kruip je in de huid van benjamin, het neefje van Frits Philips. Help hem de geheime uitgang te vinden!

Dagje uit Eindhoven De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Eindhoven! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is perfect voor een geslaagd dagje uit in Eindhoven. Een activiteit die makkelijk te regelen is voor een vriendenuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Leer de stad op een actieve manier kennen, los de opdrachten op en maak er een dagje uit van om nooit te vergeten!

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Reserveer de Escape Tour
Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews

» Lees meer reviews

Wist je datjes Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • 49.889 teams met 197.062 personen speelden de Escape Tour
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • 237.906 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad
Snelste tijden Wall of Fame

Bekijk de Wall of Fame!