Laatst gespeelde Escape Tour is gespeeld in Doesburg
Stadswapen
Laatst gespeelde Escape Tour is gespeeld in Doesburg

Reviews


Onze Escape Tours worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5

Sander Greve
10

"We hebben een hele leuke middag gehad, ondanks dat we de oplossing niet gevonden hebben. We gaan het zeker nog eens doen als we in een andere stad zijn!"
Lian van Rooy
8

"We hebben een erg leuke middag gehad. Zeker een aanrader voor een teamuitje"
Kim Meijer
6

"Nog wat verbetering nodig. "
Carla Zwaagstra
10

"Een superleuke dag gehad in Zwolle. We hebben plekjes gezien die we zonder de escapetour nooit hadden gezien. Het verhaal en de opdrachten werkten erg enthousiast op onze kinderen, die een stuk harder liepen als wij. Zeker voor herhaling vatbaar "
Sanne van Diemen
8

"Een escape tour is een heel leuke manier om een stad te bekijken en te leren kennen en te leren over de geschiedenis van de stad. Het spel element en de interactie met de omgeving maakt de twee uur die je er ongeveer over doet heel erg leuk!"
Ellen Brand-Piek
7

"Erg leuke tocht langs mooie plekjes van Zwolle. De tijd was met onze dochters van 8, 6 en 5 jaar alleen echt veel te kort. Zeker als je ook nog wilde genieten van al dat moois."
Herman Van loon
7

"Het is een leuke manier om een stad te leren kennen "
jolanda aalbers
6

"Leuk activiteit en je leert meteen een stuk geschiedenis. Binnen 2 uur halen zonder te spieken naar antwoorden op internet is bijna niet mogelijk. Ik vond het toch te prijzig voor wat je kreeg. Men gaat uit dat je als groep gaat maar wij waren maar met 3 man. Ik vond het leuk om eens gedaan te hebben maar zal dit niet vaker doen vanwege de prijs. "
Peter Wegman
6

"Leuke dag maar level ietwat te hoog voor ons."
Paul Wever
8

"Een mooie tour door dit stuk van Deventer. een goed verhaal en leuke vragen en problemen om op te lossen. Verrassend hoe je zo bijzondere delen van Deventer ziet. Helemaal leuk als de uitgang gevonden is en nog net binnen de 2 uur!"
Paulien Heuberger
9

"We hebben met het gezin een leuke dag gehad. Je ziet delen van een stad waar je anders niet zou komen."
Sarah Breukelen
8

"Onwijs leuke escaperoom op Texel gedaan. Heerlijk op de fiets. Een echte aanrader!"
Maaike Vos
10

"Mega leuke tour gedaan, zo zie je nog eens wat van een stad. Wij gaan het zeker vaker doen! "
Kim Wiersma
10

"Erg goed"
Suzanne van Haaften
6

"Leuke manier om de stad (Gouda) globaal te leren kennen. Na de tour kan je je dan inhoudelijk in de stad verdiepen. De opdrachten waren wel leuk afwisselend, maar hadden niks met de stad te maken. Ook het verhaal was niet echt spannend."
Alissa Hoogenboezem
8

"Wederom een leuke middag! Zal het zeker vaker doen :). Zelfs als inwoner van Rotterdam vermakelijk om te doen, met bezoek uit een andere stad."
Manon Veldman
9

"Heel erg leuk om een stad te leren kennen, hebben er veel plezier van gehad!"
Robert van Rooij
9

"Leuke actieve middag gehad! En ook leuk om met teams tegen elkaar te strijden. Goed te doen voor kinderen (vanaf een jaar of 8)."
D Van Heugten
9

"Het was een hele leuke escape route. Alle punten niet ver van elkaar en een hoop bezienswaardigheden die je anders nooit waren opgevallen."
linda de Jongste
8

"Wij hebben het spel gisteren gedaan. Ondanks dat het bagger weer was , was het erg leuk. Goed gezelschap maakt het nog leuker!! "
Joelle Bakker
10

"Je bent een hele middag zoet hiermee. Je leert de stad op een andere manier kennen en je komt op plaatsen waar, je normaal niet komt. Goede uitleg, de tour klopt. Je krijgt voldoende aanwijzingen en er zijn leuke puzzels om op te lossen. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Kortom super leuk om te doen. Zeker een aanrader !!!"
Saskia Steur
8

"Leuke manier om de kleine weetjes & straatjes van een stad te ontdekken!"
Michael Bravenboer
6

"Den Haag vonden we niet goed. De instructies en vragen zijn onduidelijk. Veel van de gevraagde antwoorden waren simpelweg niet te vinden (op gebouwen of via de instructies). Dit maakte de tour onmogelijk te voltooien. Frustrerend, want Rotterdam maakte ons erg enthousiast over dit concept. "
Simone Stroot
8

"We vonden het echt leuk om deze tour te doen! We willen snel weer een volgende plannen en een nieuwe stad op deze manier leren kennen. "
H. Meijer
9

"Erg leuk om de stad op een andere manier te verkennen. Echt een aanrader!"
Ellen Verweij
10

"We hebben een super leuke tocht gehad. We waren net buiten de tijd maar dat mag de pret niet drukken. "
Marie-Louise Veldkamp
8

"Leuke tour door de stad Utrecht gehad waarbij we veel plekjes hebben mogen ontdekken die we zonder tour niet zo snel gevonden hadden. "
Nienke van Rossum
9

"Het was echt top, heel erg leuk en origineel!"
Rene Vis
9

"Leuk concept en erg leuk om te doen. We hebben het in Nijmegen en week later ook in Den-Haag gedaan. Door het beantwoorden van vragen en het zoeken naar de route leer je al veel over een stad. Alleen als er in de betreffende stad iets aan de hand is (wij hadden een afgesloten straat door een gaslek / en de opdracht moest in die straat gedaan worden) dan kun je helaas niet verder. Je moet eerst weer een vraag of opdracht afronden en dan kun je weer door met het spel. Erg jammer, want nu konden wij die tour niet afmaken. "
Karin Van Andel
8

"Leuk om Doesburg zo te bekijken"
M.V. van der Vliet
7

"Opdrachten waren leuk. Maar je moet te snel lopen. Kinderen werden zenuwachtig dat de tijd zo snel ging."
Dagmar Enzlin
10

"Leuke tocht, goed opgezet met leuk achtergrondverhaal. Je kijkt eens op een andere manier naar de stad waar je woont en je wordt er bloedfanatiek van. "
Anne Hobbel
8

"Super leuke activiteit om met vrienden te ondernemen!"
Yorne Janssens
10

"Super leuk gemaakt & geweldig om zo de stad te verkennen. Tiptop in orde!"
Ronald Lansink
10

"Leuk in elkaar gezette tocht, wel doordacht! "
Helène Kool
8

"Het was een hele gezellige en interessante dag!"
Dorine van der meij
8

"Leuk om op deze manier kennis te maken met Den Bosch. Leuke route, goede vragen "
Michel Terwijn
8

"Volendam is een leuke escape tour"
Iris Kroon
10

"Super! "
Mathilde Nijenhuis
10

"aanrader voor iedereen!"
Ben Schultz
8

"Leuk, educatief, ontspannend. Wij waren met 2 personen; perfect ! Een 11 jarige had de leiding en de telefoon, prima te doen met een slim kind."
C.W.E. Boersen
10

"Top, leuke middag gehad."
FW Boersma
9

"Een heel erg leuke manier om, zelfs een stad die al bekend is te leren kennen!"
Matijs de Vries
8

"Een leuke, alternatieve en verrassende manier om een stad te ontdekken en te bekijken. Een echte aanrader!"
Geert Bohy
10

"Heel leuke tour, we kijken uit naar de volgende keer. Tof dat jullie nationaal en internationaal werken. Dikke duim."
Lisa Wuyts
7

"Heel fijne manier om een stad op een andere manier te leren kennen en ook eens details te ontdekken. De opdrachten en vragen waren voor ons iets te makkelijk (ik vermoed wel dat de vragen over een Belgische stad makkelijker zijn voor Belgen dan voor Nederlanders, waardoor het voor mensen die de stad minder goed kennen iets uitdagender is). We hadden een heel fijne namiddag!"
Anne Verhorst
9

"Wij hebben de familietour in Amersfoort gedaan met 2 kinderen van 8. Was erg leuk! Erg zitten twijfelen of we niet toch de reguliere tour zouden doen, maar de vragen waren goed op niveau en de 1,5 uur was lang genoeg. Het navigeren met de telefoon en iedere keer de verrassing als we op de juiste plek kwamen, zorgden voor een hoop enthousiasme. We gaan het zeker vaker doen! "
Rían Ossendorp
7

"Enorm leuke activiteit om met familie en vrienden te doen in een nieuwe stad om plekjes te bezoeken die je normaal over het hoofd zou zien!"
Melissa vd Eijk
8

"Weer een leuke tour gedaan die je stukjes van Breda laat zien die je anders zou missen."
G Wieten
7

"Uit de beschrijving was niet helemaal duidelijk wat (hoe.) we konden verwachten. De juiste startlocatie was lastig om te vinden (groot park). Eenmaal gestart was het erg leuk om te doen."
Lianne Boeije
8

"Leuke manier om de middag door te brengen en de stad te leren kennen. Veel afwisseling en telkens korte afstanden lopen. Leuk!"
Fokke Dijkstra
5

"De wandeling had niets met het achtergrondverhaal te maken. Daardoor werd het een speurtocht met willekeurige vragen. De vragen waren ook erg eenvoudig."
Wende Bos
9

"We vonden het een hele leuke tocht en we gingen ook echt heel erg goed. Bij het laatste punt liepen we helaas vast, het was jammer dat we hem daardoor niet af hebben kunnen maken."
Joost Verburg
9

"Hele leuke tour, goed te doen. Gaat door de mooiste en belangrijkste wijken van Praag "
Ingrid Roes
5

"Je hebt de tijd hard nodig! Het is een pittige tour. "
Irene Barten
10

"Hele leuke manier om een stad te verkennen. In Breda blijf je echt in het centrum en je leert leuke weetjes. Opdrachten zijn niet heel erg uitdagend dus voor iedereen te doen. "
Desiree Maaskant
7

"Zo zie je eens wat anders van een onbekende stad"
Shari Lima Marques
7

"De escape tour in Leuven is een tof spel om de stad zo te ontdekken! Je ziet veel leuke plekjes van de stad en het is binnen de voorziene tijd te doen. Twee uur is wel wat aan de lange kant, maar nog oké gezien de gezellige stad. :) "
Irma Lensen
10

"Een hele leuke manier om de stad en een stukje geschiedenis te leren kennen. Je ziet dingen waaraan je anders voorbij gelopen was. Alles goed geregeld en alles klopte. Mooie lengte qua tijd ook. Een aanrader!"
Lisanne Brummel
7

"Het was weer super leuk en echt mooie plekjes van de stad gezien!"
Ingrid Steenbergen-Rijken
8

"leuke tour voor iedereen die Rotterdam in een paar uur kunnen ontdekken. Puzzels zijn zeker niet te moeilijk! Verhaal is aardig, de ontsnapping is er wel een beetje met de haren bij gesleurd. Maar dat mag de pret niet drukken. Aanrader!"
Josine Evers
10

"Ideale activiteit voor een ontspannen groepsuitje. We doen het wel vaker met vrienden en familie en de route door Nijmegen staat bij ons op 1. "
Dorien Snijders
9

"Leuke wandeling door het pittoreske centrum van Harderwijk. Je komt op plaatsen waar je anders nooit zou zijn gekomen. Aanrader! "
Arne van den Bos
10

"We hebben het erg leuk gevonden! Leuk dat je een keer iets anders van een stad ziet buiten het winkelcentrum om"
Dianne Verbakel - van Deursen
8

"Een leuke dag gehad in Den Bosch. Een leuke manier om de stad te leren kennen."
Danielle Stolting
8

"Als alles goed werkt is het een super leuke ervaring om spelender wijs een stad te ontdekken "
Judith de Jonge
9

"Supergezellig en superleuke Escape tour. Niet te lang en opdrachten goed te doen. Gaan het zeker in een andere stad nog eens doen. Erg leuk om op deze manier een stad te verkennen. "
Ruben Visser
8

"Leuk om te doen."
Chantal Cornelissen
9

"We hebben met 3 vriendinnen een super leuke tijd gehad. Leuke gevarieerde opdrachten langs mooie plekken."
Kimberley Uiterwaal
9

"We hebben een erg leuke en interactieve dag gehad. Een goede manier om texel te verkennen. "
Wendy Smeink
7

"Nivea is goed te doen en leuk om op deze manier een stad te verkennen "
Marieke van der Lip
9

"Leuke tour, heel fijn dat, als je antwoord fout is, je toch door mag"
Jelke de Vries
9

"Wij hebben een super leuke wandeling gedaan doorheen Amsterdam, wij zijn op plaatsen geweest waar we anders niet zouden komen. Het spel zit goed ineen. Wij gaan er nog doen!"
Letty Den Haan
8

"Opdrachten waren leuk, het lopen door de stad was leuk, maar de gps niet snel genoeg bijgewerkt. Verder zou het leuk zijn als er achteraf foto’s te zien zouden zijn van de opdrachten zodat je kunt zien waar je fout of goed hebt gekeken/geteld."
Ruud Wester
8

"Leuk spel om eens op een andere manier een stad te verkennen, niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. "
Corine Dobber
9

"Gister de tour door Alkmaar gedaan. Leuke route, over het algemeen waren de vragen en opdrachten goed te doen. Wij waren erg enthousiast en zullen, als we eens in een andere stad zijn, zeker nog eens een escape tour doen! Aanrader om op een leuke manier de stad te doorkruisen. "
Dana Tillema
8

"Het was erg leuk om op deze manier door een stad te lopen. "
Sophie Ax-de Blois
10

"Great opportunity to discover the city "
mirjam voermans
7

"zeer duidelijke uitleg over hoe het werkt. leuk om te doen en je komt leuke dingen te weten over de stad. "
Milou Van Rooijen
10

"Een super leuke ervaring. Je leert de stad op een andere manier kennen en bent gezellig en interactief bezig met elkaar. Leuk en leerzaam dus. De opdrachten zijn uitdagend. Helaas viel mijn telefoon en batterij uit (ik denk vlak voordat we klaar waren) dus wij hebben het spel niet geheel kunnen afmaken.. Ik ga dit zeker weten vaker doen, echt een aanrader. "
Jolanda van Nimwegen
9

"We hebben een hele leuke ervaring gehad met collega's. Een goede manier om de stad te leren kennen, ook als je uit de buurt komt zitten er verrassende plekken in, aanrader!"
Sabine Maes
8

"Erg leuke tocht! Je gaat kriskras door heel Den Bosch, je komt op plekjes die je normaal niet ziet en de opdrachten zijn best gevarieerd. Wij hebben een leuke middag gehad en waren bekaf van het vele lopen haha!"
J. Den Outer
9

"Was een leuke en leerzame route door Zutphen."
Jolien Kostelijk
8

"Wij hebben de city escape op Texel gedaan, heel leuk. Er zat wel een pittig tempo in om binnen de 2uur te finishen"
Jamie Groenhart
10

"We kunnen niet wachten om een nieuwe stad te ontdekken!"
Jolande Stijnman
10

"Met vrienden uit Limburg de Alkmaar city escape gedaan. Het was erg leuk. Fijn ook om veel aan de rand van het centrum te zijn, zodat het minder druk was een je op plekken komt, waar je anders niet zou komen. "
Jan van der Wolf
8

"Erg leuk dag gehad met meerdere groepjes! Ondanks dat het weer niet in ons voordeel werkte, werd er fanatiek meegespeeld om de geheime uitgang te vinden. App werkte goed en de tocht bevatte leuke raadsels en informatie over de stad. "
Gerrie Bakker
9

"Jammer dat je het maar op 1 telefoon tegelijk kunt doen. Met 4 personen in coronatijd wel lastig ivm 1,5 meter"
Kyra Homan
8

"We hebben een erg leuke middag gehad en hebben zeker nieuws feitjes leren kennen over de stad waar we al jarenlang wonen. Wel vroeg ik me af hoe je dit binnen 2 uur doet als je de kennis van de stad niet hebt ;-)"
Nadia Chettouf
8

"Leuke escape tour, met ook echt wat informatie over Bolsward. Leuke manier van het ontdekken van de stad. "
Michiel Koelewijn
9

"Escapetour Leeuwarden neemt je mee langs de prachtigste plekjes!"
Laura Siragusa
10

"Super leuk om te doen tijdens een dagje/weekendje weg! Zo zie je plekken van de stad die je normaal misschien niet zou tegenkomen. Zeker een aanrader!"
Laura van de Wassenberg
9

"Het was erg leuk om de stad op deze manier te leren kennen en het perfecte uitje om samen met collega's te doen tijdens de pandemie. "
Sandra Massink
8

"Top geregeld, snel simpel en gebruiksvriendelijk "
Jeanneke Groosman
9

"Leuke activiteit, was erg geslaagd, leuk om eens op een andere manier een stad te bekijken"
Yvonne Griffioen
9

"Leuke activiteit om Bolsward beter te leren kennen... "
Niki De Kegel
9

"Een leuke manier om de stad te verkennen! Plezier gegarandeerd! "
Suzanne van Kats
8

"Superleuk om te doen tijdens een stedentrip! Zo kom je nog eens op plekken waar je anders niet komt en het is een leuke tijdsbesteding! "
Anja Beverwijk
7

"Leuk om te doen, goede puzzels, gevarieerd. Hier en daar wat schoonheidsfoutjes, das wel jammer."
Sander van der Veen
10

"loved it"
Wendy Reinbergen
8

"Leuke manier om Apeldoorn op een actieve maniertje ontdekken. Je komt toch op minder bekende plekken en inconsequent het verhaal wel leuk, voor e jongeren sprak getinte zo aan. De opdrachten en de route was leuk! Ennnnn bij twee uur kan je dus echt niet gebruik maken van het terras, Je bent nl zo twee uur aan het puzzelen en lopen….. "
Sigurd& Sabrina Barbier-Meesschaert
10

"Zeer leuke game, heel duidelijke kaartaanduidingen, alles gaat zeer vlot mee. Zeker doen! Je "ziet" niet veel van de stad maar wel veel ongekende kleine details die je anders niet zou opmerken. Ideaal met 13- , 14jarige tieners."
Vera Sikkes
9

"Super leuk"
JL Meeusen
8

"Leuk manier om coronaproof met vrienden/familie een stad te ontdekken! "
Peggy Janssen
9

"Erg leuk en toegankelijk. App makkelijk en werkt goed."
Jose Kempers
10

"We hebben een hele leuke middag gehad. Voor herhaling vatbaar. Ook het verhaal erom heen vonden we geweldig en je komt zo nog eens wat te weten. "
Denise Koller
6

"Leuke activiteit met vrienden of familie!"
Richard Stolk
9

"Superleuk om eens op een totaal andere manier in een voor ons bekende stad bezig te zijn!"
Maaike van Velzen
8

"Leuke tour! Je komt op plekken waar je normaalgesproken niet komt als jee stad gaat bezoeken."
Maaike Verkerk
7

"Leuk om te doen, goede uitleg"
Rianne van der Marel- van Rijn
10

"Wij vonden het super leuk om Volendam te verkennen, maar gingen heel langzaam om dat we tussendoor naar de markt gingen en leuke foto's maken, maar je komt zo wel op leuke plekjes. Erg leuk!"
Yannick Spies
10

"Leuke opdrachten, goed niveau "
Manon Duppen
9

"Erg leuke opdrachten / raadsels moeten oplossen bij de escape tour in Den Bosch. "
Karin Revers
8

"We gaan zeker nog een stad spelen"
Jeanine Verolme - van der Wekken
9

"Echt een ontzettend leuke en actieve manier om een stad te ontdekken. Hilariteit vanwege het deurbel geluid bij elke opdracht en gewoon echt gezellig! Heel tof concept wat zeker voor herhaling vatbaar is in een andere stad!"
Nadia Chettouf
8

"Leuke manier om Amsterdam te zien. Nieuwe dingen geleerd en de opdrachten zijn niet te ver uit elkaar."
Yara Steinvoort
8

"Ik vond het erg leuk om te doen! Voor herhaling vatbaar. "
Daniela Petric
10

"Behulpzame medewerkers. Leuk spel om te doen! Je ziet veel van de stad. "
Tjalina Nijholt
7

"Zie hierboven "
Mirjam Dijksterhuis
9

"We did the Escape tour in Haarlem. It was our first one and it was really lots of fun!"
Willisa Vaandering
8

"Ontzettend leuke tour in een mooie stad. Echter een paar onnodige fouten gemaakt omdat de vragen niet specifiek genoeg waren. Als nog binnen 1 uur en 45 minuten de tour gehaald. "
Doy Lubbers
8

"Heel leuk om te doen! Helemaal als je nog niet zo bekend bent met de stad. Op deze manier kom je op leuke plekjes van de stad waar je anders niet zo snel naar toe zou gaan of zou komen. "
Wendy Oosterbroek
7

"Leuke manier om de stad te leren kennen. De opdrachten zijn niet erg lastig, dus ook een aanrader te doen met wat jongere kinderen (die kunnen lezen)."
Inge van der Aa
8

"Met collega's de escape tour gedaan! Super leuke activiteit om ook elkaar beter te leren kennen! En de onderlinge strijd maakt het nog extra leuk! "
Ilse Eveleens
10

"Erg leuk!"
Matthias Lagae
7

"Leuk voor mensen die de stad nog niet kennen. Wel vrij makkelijk als je al enkele escape rooms gedaan hebt."
Mariska Bruijnes
7

"Hele leuke Breda tour gehad, voor de echte "puzzelaar" wat weinig puzzels/raadsels, meer zoek en tel plaatjes. Desondanks gewoon hartstikke leuk. De loopafstand in Breda was goed te doen in de tijd die je kreeg. "
Jelske van der Hoek
8

"leuke middag in Leeuwarden! veel gezien van de stad. "
Wendy Scholten
10

"Hele leuke interessante tour. Leuk om op deze manier de steden te leren kennen! "
Rosemarijn Baas
8

"Escape Tour harderwijk is een leuke tour met veel geschiedenis van de stad erin verwerkt. Dit maakt dat het tijdens de tour interessant blijft en je wil weten wat er verderop komt. Het was wel een pittige wandeling, maar was het zeker waard. "
Ilse De Brucker
9

"Het is een hele leuke activiteit om met een groepje te doen, je mag niet shoppen!!!!, maar wel de stad al bekijken en een beetje beweging kan nooit geen kwaad. Zo leer je de anderen op een andere manier kennen. "
Arold Boekhout
10

"Super leuk om te doen, je ziet de stad met zijn historie ….. een city tour met leuke puzzel. "
Mark de Haas
9

"Een leuk gezond uitje! "
Sanne Keijzer
10

"Erg leuk, zeker voor herhaling vatbaar!"
Bram Verstappen
10

"Superleuke manier om de stad te verkennen, ook fijn dat er aandacht is voor de 'minder bekende' plekjes in de stad."
Maruja Melero de Kruyf
8

"Ontzettend leuk! Je komt op plekjes waar je anders nooit zou komen! Gaan we zeker nog een x doen, in een andere plaats...."
Marjolein Van der Velde
6

"Leuk om met zn 2 en te doen!..."
Petra Vandermeer
8

"A nice game. Only was there a number ../79. At the end there was 32/79. That's confusing. "
Karlijn Kwakman
9

"super leuk om te doen."
Amber Rensink
8

"Super leuk om te doen als je nooit in een stad eerder bent geweest"
Bianca Frons
10

"We hebben t geweldig gebonden om de escape tour op Texel te doen, er volgen er zeker meer!! "
Sjoukje Jansen
7

"Leuk om de stad op deze manier te ontdekken! Je komt in winkelstraten, in een park en je loopt een stukje langs het water. "
Anne-Catrien Metz
10

"Erg leuk en gezellig. Waar is dan toch die uitgang!"
Anne-Catrien Metz
10

"Top dag in Maastricht , het zonnige Zuiden"
Anne-Catrien Metz
10

"Was erg leuk en gezellig, een superleuke middag gehad."
Anne-Catrien Metz
10

"Top dag, Kampen is zeker de moeite waard."
Anne-Catrien Metz
10

"Wat een mooie stad!"
Anne-Catrien Metz
10

"Geweldig, ontzettend tof, pikant en ja we zijn er. Het leven is goed in het Brabantse land!"
Jantine Van Donselaar
8

"Erg leuk, gezellig en voordelig om in te zetten bij een teamuitje! Een echte aanrader!"
Corriëtte Griffioen
9

"Hele leuke manier om zo een stad te verkennen! Echt een aanrader om met een kleine groep of in verschillende teams te spelen. "
Sanae Zarouali
10

"Super leuk activiteit, aangename manier om de stad te verkennen! Raad het zeker aan"
Ankie Van der Veen
9

"Erg leuk om te doen, je ziet zo ook de leuke plekjes van Maastricht "
Aloce Kroon
9

"Leuke manier om bezig te zijn en een stad beter te leren kennen."
Kirsten Piessens
10

"Een hele leuke tocht, waardoor je langs verschillende highlights van de stad komt. Leuke raadsels. Een echte aanrader!"
Jolande Stijnman
8

"Een erg leuk spel! Echt een aanrader. Zorg echt voor een volle accu van je mobiel! "
Ingrid Doesburg
5

"Wat een hele leuke middag en leerzaam"
Suzan Maxwell
8

"Super leuke tour! En tegelijk veel gezien van Den Haag"
Hilde Orleans
9

"De escape tour in Mechelen is een leuk event, heel geslaagd om samen met familie of vrienden te doen. Op die manier kom je op mooie plaatsen die ongekend zijn voor de doorsnee toerist. Het spel zit goed in elkaar, een leuk verhaal gecombineerd ook met enkele "doe-vragen". Een aanrader!"
Karin Haverslag
10

"Leuke tocht door Zutphen, mooie stad. "
M Ebbers
8

"Een erg leuke escapetour, hele mooie plekjes gezien in Kampen! Het onderwerp van de tour was ook interessant! Een aanrader."
Graciela van Schaik
9

"Leuke tour, goed te doen, ook met z'n tweeën, duidelijke instructies, fijne app. "
Mike Nikkels
10

"Deelnemers hebben het als een leuke en leerzame tour ervaren. In combinatie met mooi weer een aanrader."
Mellony Kingma
7

"Verder mooi geregeld en lekker snel te starten wanneer je maar wilt. Mooi zou zijn als je vanaf verschillende punten zou kunnen starten, dus dat je niet achter elkaar aanloopt. "
Robbert Lubken
9

"Enorm leuke toer door de stad, leuk bezig en goede vragen."
Noa Immink
7

"Ik vond het een hele leuke manier om de stad te ontdekken! Wel valt het niveau iets tegen wanneer je vaker escape rooms speelt (dan is hij wel makkelijk)."
Jantine de Wit
8

"Heel leuk, actief en ook nog informatief! "
B C
5

"Leuk idee maar niet goed uitgewerkt en dus te duur."
Diana Peters
9

"Het was een hele leuke, goed opgezette city escape. Start wat moeizaam, omdat de ontvangen code het niet deed, maar dit probleem is perfect opgelost door een medewerken van het "noodnummer"."
Hans Hofman
10

"Echt leuk!"
Brenda Teeuwen
7

"Waanzinnig leuk om te doen als afdelingsuitje! "
Joost Bezem
8

"We hebben de tour in Breda gedaan en ondanks dat we de stad al behoorlijk goed kennen was dit toch een hele leuke manier om de stad eens met andere ogen te bekijken. Leerzaam, leuk, competitief en heel gezellig. Echt een aanrader"
Cherina Visscher
8

"Leuk teamuitje gehad in het centrum van onze eigen gemeente. Het was nog leuker geweest als we meer hofjes hadden gezien."
Caroline van de Beek
8

"Leuke manier om een andere kant van de stad te zien. Het is geen inspannende escape maar een relaxte manier om in een groepje door te stad te dwalen. "
Daniël Gorter
10

"Goede en juiste briefing vooraf. Wij hebben met z'n allen een super leuke en informatieve dag gehad. Ik had het georganiseerd als bedrijfsuitje en had daardoor een aantal vragen die niet op de website stonden. Die werden telefonisch snel en goed beantwoord! Dus drie keer top!"
Mirjam Veltmaat
9

"Superleuke activiteit voor een teamuitje. Duidelijke instructies via de mail. Zorg wel dat de batterij van de telefoon goed opgeladen is. "
Nadine Loerakker
8

"Leuke wandeling met diverse opdrachten en vragen. Hebben veel gelachen en ook nog geleerd."
Rianne Trompetter
10

"Super leuk gedaan! Mooie plekken geweest en ook het eiland ontdekt. Wat wil je nog meer. Super combinatie "
Kyra van Hinsberg
8

"Wat een leuke ervaring om op deze manier Texel te ontdekken! Met een tandemfiets met z'n tweetjes in de voetsporen van Michiel de Ruyter. Ik zou zeker aanraden om dit niet met de auto maar met een fiets of scooter oid te doen."
Janneke Walraven
8

"Een leuke Nijmegen City escaperoom. Mooie delen van de stad gezien. Leuke opdrachten!"
Yvonne Boer
8

"De Escape Tour is een leuke manier om de stad te verkennen. Je hebt er een lekkere wandeling bij en je leert iets over de stad. "
Steven Paul van Schoonhoven
9

"Erg leuke activiteit... absolute aanrader. Makkelijk te volgen, genoeg uitdaging, prachtige omgeving waar het spel zich voor doet. Leuk hoe het spel en feitelijke weetjes gecombineerd zijn. Zou het zo weer doen... "
Fleur de Groot
9

"Erg leuke activiteit om buiten te doen!"
Sandy Naumann
7

"Zeer leuke activiteit!"
Connie van Leeuwen
10

"Leuk om op deze manier een stad te ontdekken en leuk bezig te zijn. Echt een aanrader."
HGAC Burgmans
6

"Niet alle oplossingen waren te vinden :) KAn ook aan ons liggen, maar dwe ervaring van de touw in Breda was positiever dan die van Den Bosch"
e van der Marel
7

"Leuk om te doen, helemaal als je met teams tegen elkaar speelt. Verhaal van Apeldoorn mag wat interessanter."
Ingrid Tielemans scheepers
7

"Super leuke tijd gehad met deze tocht. Het is goed opgezet, je bent heerlijk in beweging en leert iets van de stad en de geschiedenis. Zeker voor herhaling vatbaar in andere steden. "
Niels Leunissen
8

"Hele leuke speurtocht door het centrum van Den Bosch, en nu weten we eindelijk waarom er mensen in onze straat naar een muurschildering komen kijken. Jammer genoeg net buiten de tijd, volgende keer maar beter geen kibbeling halen op de markt dat scheelt 36 seconden. Escapetour is zeker een aanrader om te doen"
Anja Coster-Vink
8

"We deden het spel in 2 teams van 5 personen. Alle deelnemers vonden het superleuk. We kwamen op plekjes in Gouda, waar je anders niet zou komen. De opdrachten waren afwisselend en voor iedereen was het goed te doen( als je goed leest;-)) Ik had voor het boeken een vraag via de mail gestuurd, ik werd na 1 dag al gebeld. Goede service. "
Inge Glotzbach
9

"We hebben de Escape Tour in Maastricht gedaan. Een fantastische ervaring: je komt op plekken waar je anders nooit naartoe zou gaan en door de opdrachten kijk je met hele andere ogen naar de plaatsen waar je komt. Echt een aanrader!"
Dewi Verhoog
7

"Leuk opgezet, aardig groot deel van het eiland Texel gezien en je komt wat over de geschiedenis te weten."
Sylvia Verstege
10

"Een erg leuke tour door het centrum, op plekken waar je normaal niet snel komt. Mooie ‘verborgen’ plekken in de stad. Leuke opdrachten en de route was duidelijk te volgen. Leuk om een keer te doen en zeker voor herhaling vatbaar in een andere (onbekendere) stad. "
Mandy Oud
9

"Het was een leuke ervaring om op een andere manier de stad te verkennen. Leuke afwisseling van spellen en een leuke manier om veel te wandelen zonder dat je het door hebt "
Joyce Wesseling
9

"Superleuk om te spelen,een stad te ontdekken en achter allerlei leuke weetjes te komen! Wij hebben ons prima vermaakt."
F. D. Kooreman
9

"Erg leuke escape tour in Arnhem. Leuke, uitdagende puzzles. Ook zeker geschikt voor 2 personen. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Sandy Naumann
9

"Doe zo verder, zeer leuke wandelingen. Telkens met een leuk verhaal!"
Gydo van der Gouw
9

"Leuke activiteit!"
Sandra Pruyn
8

"Leuk om een bekende stad met andere ogen te bekijken door middel van interessante weetjes en leuke opdrachten. "
Colinda Middendorp
10

"Ontzettend leuk om te doen en ik ben benieuwd naar de andere steden!"
Suzanne Naerebout
6

"Als je een stad die je nog niet kent op een originele manier wilt ontdekken dan is dit een leuke manier. De opdrachten tijdens de tour zijn wel echt heel makkelijk, daar had ik eerlijk gezegd meer van verwacht. "
Francien Rabius
9

"Was een geslaagde speurtocht, erg leuk om met kinderen te doen."
Edwin Manintveld
9

"Erg leuk om te doen. Je ziet ook plaatsen in de stad waar je zelf niet zo snel komt."
Melanie Kiers
8

"Super leuke activiteit tijdens een weekendje weg!"
Stefanie Steenkamer
8

"Leuke manier om een stad te verkennen! "
Ida van der Plas
9

"Escape tour is echt een hele leuke, uitdagende activiteit! Je kunt het op je eigen tempo doen en je leert de stad (in ons geval een deel van Texel) op een hele andere manier kennen. Heel leuk, wij gaan zeker nog eens een Escape tour doen!"
tessa van der Zanden
9

"Hele leuk route en verschillende vragen en opdrachten! Leule activiteit om de stad mee te ontdekken. "
Ramona Lok
9

"Geweldige coronaproof uitje gehad in een stad wat ik dacht goed te kennen!"
Floor Innemee
9

"Erg leuke activiteit in Maastricht, zo kom je op plekken waar je anders niet zou komen!"
Lisa Meijer
9

"De Escape Tour in Arnhem is een leuke optie als je een dagdeel wilt vullen met een interactieve wandelactiviteit. Ik heb deze gedaan met 2 vriendinnen en wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar. "
Wieske van der Hoeven
6

"Leuke manier om eens andere stukjes van de stad te zien. "
Natasha Koper
7

"Leuke activiteit om wat te leren over de stad!"
Ankie Crielaard
9

"Leuke manier om een stad te leren kennen en leuke plekjes te zien"
Yvette van Nus
10

"Het was super leuk en informatief een mooie stad met leuke vragen! Je krijgt echt een goed beeld van Kampen."
Tatiana Stanková
8

"Echte aanrader! Wij wonen al drie jaar in Harderwijk, maar sommige plekken hebben wij voor het eerst gezien. Geslaagde familiedag. "
Danny Gieskens
10

"Erg leuk, zeker als je het dorp niet kent, je ziet veel van Volendam. Einde van spel was voor ons alleen niet helemaal duidelijk. "
Iris Roosen
9

"Een leuke manier om de stad te verkennen!"
Jiska Meijerink
8

"Leuke activiteit, leuke plekken ontdekt in Mechelen. Erg jammer van de 4 fouten in de raadsels. Dat kan veel beter!"
Joyce Leidekker
8

"Leuke wandeling met speurtocht, heel de stad gezien op een andere manier dan een standaard stadsbezoek. "
Jorien Visser
9

"Het zijn leuke puzzels/vragen en een leuke route. Je ziet heel veel van de stad. Een aanrader! "
Karin Wolters
8

"1 vraag uit de toer door Tilburg klopt niet meer… schijnt al heel lang weg te zijn maar wordt niet aangepast.. wel jammer dat je daar heen loopt voor niks"
Deirdre Böck
8

"Leuke stadstour en opdrachten voor het hele gezin."
Albert van Beelen
10

"Ontzettende leuke wandeling met familie gehad in Gouda"
Yvette de Kreij
10

"Leuke manier om door de stad te gaan"
Petra Foks
10

"Super leuk om te doen. Wel flink aanpoten wil je het halen in die twee uur. Wij gaan zeker nog eens een Escape-tour spelen in een andere stad! "
Hannah Tapias-Gander
8

"Was great fun"
Rens Westra
9

"Fantastische manier om wat te doen op de dag waardoor je de stad goed te zien krijgt!!"
Jiska Koemans
9

"Was leuk!"
Mathilde Polinder
8

"Leuke puzzeltocht door de stad. Alle antwoorden zijn te vinden waar je bent. De bijbehorende app werkt heel goed en geeft duidelijk aan wanneer je op een volgende plek bent. De vragen zijn niet moeilijk, maar maken de tocht wel leuk. "
Nathalie van Berkel
8

"Super leuk om te doen met m'n collega's.. Deze variëren tussen 44 en 63 dus was goed te doen.. Leuke opdrachten ondanks dat de uitgang helaas niet gevonden "
Janna Abma
5

"Heel leuk, ook in eigen stad. Nu voor 'n grote groep georganiseerd, dat ging ook heel makkelijk! "
Agnes Mol
10

"Geweldige service gehad voor onze school. Leuke tocht voor de leerlingen. Ook de classificering was heel mooi, leuk voor leerlingen om te weten hoe ze het gedaan hebben. "
Mariska Hilgevoord
7

"Leuke activiteit! ook eens een andere manier om de stad te bezoeken, was erg geslaagd. "
Larissa Boelsma
8

"Goed! Het was een leuke manier om de stad te ontdekken"
André Petter
8

"Als teamuitje gespeeld met meerdere teams. Het was erg leuk om op deze manier de stad te verkennen en te leren kennen."
Kimberley De Bruyn
9

"Een leuke ervaring! Hierdoor de meest schattige straatjes ontdekt in Volendam. Simpele instructies en met wat denkwerk kom je een heel eind!"
Ruth Van der Eycken
6

"Als het helemaal correct zou zijn, zeker een aanrader. Doordat er nu een aantal fouten in zitten is het behoorlijk frustrerend."
Ingrid Verriet
9

"Superleuke manier om een stad te ontdekken. Is denk ik zelfs leuk in een stad die je al goed denkt te kennen."
Djamilla Soumokil
9

"Wij hebben de Escape Tour gespeeld met het werk, als teamuitje. Handig dat je op elk gewenst tijdstip kan starten, waardoor we het eventueel zouden kunnen verplaatsen bij noodweer/aanscherping coronamaatregelen. We hebben het spel met drie teams gespeeld. Iedereen was na afloop erg enthousiast! Trek wel goede wandelschoenen aan en hou er rekening mee dat er ook nog wel een aardige loopafstand tussen begin- en eindpunt zit. Je maakt dus flink wat kilometers tijdens het spel."
Mary Janssen
9

"Escape tour Harderwijk is zeker een geslaagd uitje. We hebben veel gezien van de omgeving en waren leuke opdrachten en vragen!"
Trudy Manders Uludag
9

"Heel erg leuk om op deze manier een stad te leren kennen en een openlucht escape te doen!!!"
Lonneke Elsing
9

"Een superleuke manier om een dagje uit te zijn en je komt op veel plekken in de stad waar je normaal niet komt. Leuk om dingen te ontdekken die je normaal nooit opgevallen zijn. Wij gaan dit zeker in een andere stad herhalen!"
Marielle Pos
9

"Erg leuk en zit goed in elkaar. Aan de ene kant is tijdsdruk van 2 uur leuk, aan de andere kant wil je ook tussendoor even wat drinken of een ijsje halen en dan is het sowieso niet haalbaar om in de wall of fame te komen. "
Ilse Kieftenbeld
10

"Leuke escape. Is erg goed gemaakt"
Mandy Peeters
7

"Voor 1 groep was het een leuke tocht, maar door de GPS problemen was het voor de 2de groep een mindere ervaring. "
Corine Mulders
9

"Super leuk om een keer op die manier te doen en zeker voor herhaling vatbaar!"
Christa Klop
9

"Leuke tour! Aanrader. "
Bart Baaijens
8

"Leuke tour. Interessante weetjes. Ik zou de fiets adviseren ipv de auto."
Mareen Schildt
9

"Heel leuk om te doen, ong 10 km wandelen, flink doorlopen om in 2 uur te voltooien. "
Sao Ly
10

"Het was een heel leuk team uitje! Lekker actief in de buitenlucht, waarbij je wel je eigen tempo kunt bepalen. Combinatie van wandelen en nadenken over de raadsels is erg leuk! En ik heb ook nog eens wat geleerd over mijn eigen stad."
Jiska de Waard
8

"Leuk om zo de stad te ontdekken!"
Hanneke Larooij
9

"Super leuk om door Rotterdam te zwerven en te gelijk allerlei opdrachten te doen. We zijn op bijzondere plekken geweest. Samen met 3 vriendinnen, kletsen, lachen. en lekker buiten en bezig. Ik ga zeker in een andere stad, nog eens. "
Denise Willemse - van Heijst
8

"Super leuke middag gehad, zelfs in de stromende regen. Helaas doet de GPS het niet altijd goed en dit maakt het lastiger om goed naar het volgende punt te lopen als je de omgeving niet goed kent. Tevens is het startpunt niet de begijnhof maar de ingang van vlaszak Park aan de kant van de stad. "
Vera Wegerif
8

"Wederom een erg leuke Escape Tour! Leuk verhaal en mooie tocht door Alkmaar. Zelfs mijn vriend die niet zo'n fan is van dit soort tochten was gemotiveerd en deed enthousiast mee! "
Esther van Sloten
8

"Wij hebben het als super leuk ervaren! In twee teams de strijd aangegaan en allebei ruim binnen de tijd de uitgang gevonden!"
Rosemarie Hollestelle
8

"Het is een leuke manier om een redelijk onbekende stad te ontdekken. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel zou komen. "
janninca den Hartog
7

"Was leuk! Leuke activiteit om de stad beter te leren kennen "
Chantal Zijlmans
8

"Hele leuke activiteit om snel sfeer van Leeuwarden te proeven"
Willine de Korte
7

"Wederom een fantastische manier om de stad te verkennen op een laagdrempelige manier. De opdrachten zijn uitdagend, maar niet te moeilijk. Ook voor minder fanatieke escaperoomspelers een leuke ervaring."
Karima Balen-Azaoum
8

"Fantastische manier op een stad op een andere manier te leren kennen. Vergeet inderdaad niet om op fietsers en stoepjes te letten ;)"
Conny Zuidema
9

"We kenden de stad Harderwijk van de terrasjes en de winkel. Via dit spel zie je ook een andere kant. De uitleg is duidelijk, de app werkt perfect. Overzichtelijk. De vragen en opdrachten zijn gevarieerd. Dus oma kan ook meedoen. We doen zeker in een andere stad nog een keer mee."
Ana Huijgen
10

"Fantastisch spel. Wij hebben in Kampen gespeeld. Een echte aanrade"
Angèl Mans
9

"Nijmegen is een stad waar we beiden nog niet bekend mee waren. Via deze tour kwamen we alles tegen, van het mooie uitzicht op de rivier tot de oude restanten van de binnenstad. Erg tof. De puzzels waren lastig en de tijd was krap maar dat maakte het spannend en uiteindelijk hebben we de uitgang kunnen vinden!"
Marleen Van Laak
9

"Een hele leuke escape tour gedaan in Utrecht door de meiden van ons voetbalteam (14-16 jaar). Ook al kenden ze Utrecht al goed, toch hebben ze weer nieuwe dingen en plekjes ontdekt in deze mooie stad. Zeker voor herhaling vatbaar in een andere stad. "
Fabian van Hoof
8

"De Escape Tour door Utrecht is ontzettend leuk en leerzaam. Je komt op plekken in Utrecht waar je normaal niet komt, ziet dingen die je normaal niet opvallen en je leert wat over de geschiedenis. Het zijn wel heel veel opdrachten, die vaak wel kort zijn, maar het was nog leuker geweest om wat minder opdrachten te doen, die dan wel meer denkkracht vereisen."
Rinneke Van den Dool
9

"Leuk om te doen, je ziet net een andere stuk van een stad en kunt onder het spel tijdens het lopen van a naar b lekker bijpraten"
Ingrid De Meyer
9

"Heel leuke activiteit om een stad te verkennen. Ga het zeker nog doen."
Renee Krabben
8

"Leuke manier om ook je eigen stad op een andere manier te leren kennen. De plannen voor een volgende stad zijn al in de maak! "
Anja Leebeek
9

"Het eerste familie-uitje sinds meer dan een jaar werd een groot succes dankzij de Escape Tour. De Rotterdammers onder ons ontdekten veel nieuwe dingen in eigen stad. "
Monica De Kaper
8

"Een leuke manier om met kinderen een middagje een stad te verkennen. "
Jette De vos
8

"Leuke tour gehad door Alkmaar, aanrader!"
Naomi Wolfs
8

"Leuke manier om de stad te leren kennen. Flinke wandeling, dus trek wel goede wandelschoenen aan. "
Joyce van den Hoven
9

"Erg leuk om te doen! Hele toffe opdrachten, super divers. We hebben enorm veel lol gehad en 1 van onze groepen is op plaats 32 van de 712 tours gekomen. Top dag! Echt een aanrader en een super leuke manier om een stad te zien."
JR Mulder
9

"Leuke, gezellige tour. Leuke opdrachten. Tevens een leuke fietstocht als bonus erbij."
Sandra Willems
5

"Wij waren met 3 kinderen, 10-8-6 jaar. Wij hadden gedacht dat het voor hen echt leuk zou zijn. Echter vonden zij het niet zo en dat snap ik. Het was te lang, 1,5 uur lukte slecht niet en de vragen waren ook niet echt geschikt voor hen. Erg jammer, we waren erg teleurgesteld, helemaal vanuit Heerenveen naar Zwolle. Was absoluut niet wat we verwachtten."
Jeanne Post
8

"Je komt op de leukste plekjes van de stad, die je anders niet zou ontdekken! "
Jan-Martin Boer
8

"Leuke activiteit om met familie te doen."
M. Jong
9

"Ervaar een leuke Escape Tour door Zwolle, een mooie stad met historie en veel pleintjes met horeca. De Tour is goed te doen, al is het wel flink doorstappen als je binnen de 2 uur de tour wilt afronden. Maar het gaat vooral om het genieten van het spel en de stad."
Arno de Groot
9

"Leuk om een keer (op een niet zo warme dag) te doen!"
Triston Berkenbosch
8

"Op een leuke manier de stad verkennen, waardoor je op leuke plekken komt waar je anders nooit was gekomen!"
Linda Pitlo
6

"Super leuke dag gehad na 20 min klungelen hadden we door "
Anne van Sleeuwen
9

"Superleuke activiteit voor jong en oud. Wij gaan dit zeker nog vaker doen."
Brigitte van Daalen
8

"Samen met mijn zes vriendinnen een ontzettend leuke middag gehad. Mooi weer gehad. Prachtig om op deze wijze op ontdekkingstocht te gaan door Gouda. Helaas waren we net buiten de tijd. Maar we hebben genoten van deze Escape Tour. Op naar de volgende."
Ilse Steenkist
8

"Mijn vriend en ik heb de Escape Tour Groningen in onze eigen stad gedaan en hebben een enorm leuke middag gehad! Tussendoor zijn we nog even gestopt om een biertje te drinken op een terrasje waar we langs werden geleid, hierdoor hebben we helaas net niet de Wall of Fame gehaald hahaha! De Escape Tour is echt een aanrader. De vragen/opdrachten waren goed te doen en zelfs wij als stadjers hebben nog iets nieuws geleerd. Verder is het verhaal leuk om te volgen en in op te gaan. We gaan zeker nog een Escape Tour proberen in een andere stad!"
Cyntiha ten Kortenaar
10

"Hele leuke toer, waarbij we leuke kennis hebben opgedaan van de stad! De app werkte perfect, dat is echt een must voor een goed gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Marion Schmelter
9

"Een gezellige bezigheid waarbij je leuke weetjes en mooie plekjes van een stad mee krijgt"
C Zomerman
9

"We hebben erg veel plezier gehad en de tijd vloog dan ook voorbij (helaas :))). we gaan dit zeker nog n x doen!"
Wendy Hempenius
8

"Leuke tour gehad en veel van de stad gezien in een korte tijd"
Danny Schubert
8

"Leuk om een stad op een ander manier te leren kennen "
Daniëlle Kruger
7

"Op een moeilijk begin na (de startlocatie stond achter hekwerk vanwege werkzaamheden) ging de tocht erg soepel. Binnen anderhalf uur waren we door de opdrachten heen. Zelfs als inwoners van Nijmegen was het erg leuk om de tour te doen."
Remco Walsteijn
8

"Was een ontzettend leuke en leerzame escape tour! We hebben het helaas niet binnen de 2 uur gekraakt maar hadden dit wel gedaan in 2,5 uur. Zou het zeker aanraden"
Birgit van Wely
9

"De escape tour is leuk opgezocht! Je komt echt op plekken waar je normaal niet snel komt! Wel zijn de vragen soms wat onduidelijk. Wij hebben de escape tour nu in twee plaatsen gedaan & gaan het zeker vaker doen. Het is een erg leuk uitje! "
Ina van der Werff
7

"Leuke manier om de stad te verkennen, maar voor escaperoomfanaten een beetje simpel."
Madeleen Graafland
8

"Leuk als teamuitje."
Patricia Grootendorst
10

"Super leuk gedaan. Op een creatieve manier loop je op plekken waar je anders niet op let. "
Caroline Van Voorthuysen
9

"De Escape-tour is ontzettend leuk om te doen. Aanrader voor een leuke middagbesteding!"
Maaike Beetstra
9

"Super leuke escape tour!"
Esther Westbroek
8

"Leuke attractie. Helaas had de App nogal wat moeite met mijn positie. Uitzoomen en weer inzoomen deed dan de ping van de volgende vraag wel af gaan. Voor het geld had ik wel ietsje meer achtergrondinformatie verwacht over punten die er in de tijd van Frans hals al waren"
Dionne Mastenbroek
10

"De escape tour van Delft is ontzettend leuk om te doen. De route is niet al te groot en je blijft relatief in dezelfde cirkel. Dat is erg fijn. Delft is ook echt een leuke stad om de escape tour te doen en deze is ook ontzettend leuk in elkaar gezet. "
Anke Temmink
9

"Het was weer leuk! We vonden deze tocht iets minder dan in Utrecht en Deventer, al zat de tocht goed in elkaar. Het blijft een hele leuke manier van de stad verkennen!"
Lisa Loomans
9

"Super leuke route door Delft, hij zou wat gespreider door de stad kunnen. Nu veel aan een kant van de stad. "
Jamie Munier
10

"Ontzettend leuk! Samen een middagje op pad zonder kinderen, leuke route! Net op 1,23 min na het gered binnen de tijd. Maar veel plezier gehad! "
Edith Molmans Ligtvoet
10

"Super leuk. Alleen dus vraag 1 en bij het laatste met die woordjes ging hij niet naar de woordjes de app ( rugzak) maar steeds naar de route dus je kon de woordjes niet maken"
Annette Pasveer
7

"Leuk om met het gezin te doen. We kennen de stad best goed en toch weer nieuwe plekjes ontdekt!"
Rose van der Laan
8

"het was top!"
Hugo Tillaart
9

"Great fun! Used it for my son's birthday party (11 years). They loved it."
Mark Jansen
9

"Erg leuk"
Danielle Dijkstra
8

"We hebben een hele leuke dag in Amersfoort gehad. De stad anders leren kennen, de vragen kunnen wel wat ingewikkelder, maar al met al erg leuk!"
Michel Pieterse
8

"Leeuwarden is super leuk!"
Mike Lekx
8

"Wij hebben het met zijn vieren ontzettend naar ons zin gehad. De afstanden waren precies goed en de vragen zaten leuk in elkaar. "
Amber Draad
8

"Super leuk om te doen! Je ziet plekken van de stad waar je anders niet zo snel zou komen. Omdat je natuurlijk een goede tijd wilt halen heb je helaas wel weinig tijd om ook echt om je heen te kijken. Trek schoenen aan waar je goed op kunt lopen want je loopt echt de hele stad door! Zal het andere mensen zeker aanraden. En ik ga deze tour ook zeker nog doen in andere steden! "
Cyrille van Leeuwen
8

"Echt een super leuke escape tour op Texel. Zo leer je meer over het eiland op een actieve manier! Echt een aanrader!"
Eveline Van Lievenoogen
8

"Erg leuk om te doen, je leert Nijmegen op een andere manier kennen en loopt door veel mooie stukjes. Gebruikersinterface van de app kan iets beter. "
Nikki Sluis
10

"Wij hebben echt een geweldige dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar!"
Emmie Van Bodegraven
8

"Het was echt heel leuk om te doen. Niet te moeilijk en meer dan genoeg tijd. En je voelt je een beetje toerist in je eigen stad. Je komt op plekken waar je anders nooit komt."
Daniela Petric
10

"Leuke stadstour gedaan door Antwerpen. Veel gezien van de stad. "
Romi Meester
9

"We hebben een super leuke dag gehad. De app werkte goed en de opdrachten waren afwisselend. Het duurde precies lang genoeg. Het bracht ons naar leuke straatjes die we anders wellicht overgeslagen zouden hebben. "
Kim Hendriksen
7

"Erg leuk uitje, wel heel pittig!"
Leonie Schellevis
8

"Het was super leuk om in de voeten van de 2 voortvluchtige te stappen. Erg leuke tour gehad! En veel dingen geleerd!!"
Asanki Van der Schoof
5

"Wij vinden een escape tour een superleuke manier om een stad (beter) te leren kennen. Als je de escape tour in Texel wil doen, raden we eigenlijk aan om dit per scooter te doen. Met de fiets zijn de afstanden toch wat te lang en de opdrachten iets minder uitdagend dan die van Amsterdam. Den burg is een leuke stad daar kan je lekker wat rondlopen. De opdrachten zijn goed te doen. Wel een unieke manier om het eiland te leren kennen!"
Roel Van Bergen
8

"It was fun to do and see a city in new lights."
Ingrid Saman
9

"Leuke manier om een stad centrum van een andere kant te zien. De opdrachten en puzzels maken dat je beter naar locaties gaat kijken. Een aanrader!"
Marian Van Zeijts
9

"Leuke activiteit, waardoor je eens andere dingen ziet dan alleen de hoofdstraat."
L. van de Glind
10

"Leuk opgezette activiteit waarbij je langs prachtige locaties wordt geleid en meteen wat historische kennis vergaart. Zeker voor herhaling vatbaar."
sigrid koster
8

"amersfoort is een supermooie stad. door de escape tour zie je opeens weer nieuwe en andere dingen"
M.A.M. Tuijtelaars
9

"Was weer erg leuk, de escapetour in Harderwijk. Je loopt wat af en het valt niet altijd mee om de oplossingen van de vragen te vinden. Harderwijk is een leuk stadje met mooie oude pandjes en veel eetgelegenheden. Daar heb je echter tijdens de tour geen tijd voor. Genieten was het weer, op naar de volgende stad. Haarlem staat op het programma."
Rianne van der Werf
9

"Hele leuke tour gedaan, langs bekende punten in Den Haag. Leuke afwisselende vragen en opdrachten. Zeker voor herhalingg vatbaar. "
Floor Huygen
7

"Erg leuk om een tour te doen en zo lekker door de stad te sjouwen. Wij zouden het fijn vinden om het spel ook te kunnen pauzeren om een keer wat te drinken op het terras. "
Danique Prinsen
9

"We hebben de Escape Tour Amersfoort gedaan, dit is een leuke manier om de stad te zien en ook een leuk dagje weg te zijn. Het verhaal rondom de tour was erg grappig, de opdrachten waren lekker divers en daardoor ook leuk om naar te doen. De duur van de tour is inderdaad ook echt ongeveer 2 uur. "
Tess Groenhorst
8

"Heel leuk idee om de stad te zien"
Irene Kwinten
10

"Superleuk om zo Eindhoven te verkennen. Dit gaan we zeker ook in andere steden doen. "
Arie Van Duijvenbode
9

"Geslaagde middag gehad. Nooit geweten dat er zoveel moois in Amersfoort te zien was"
Roos van Gemert
8

"Was erg leuk! "
Laurens Pullens
8

"Supertoffe game om een stad op een speelse manier te leren kennen"
Heleen De bruin
9

"Leuke escape tour gehad!en ontsnapt "
Onno Schel
8

"Wat een leuke tocht door den Bosch. Flink wandelen op een drukke zaterdag maar we hebben heel wat mooie plekjes gezien. Gaan we zeker nog een keer doen in een andere stad!"
Stef Schackman
9

"Een ontzettend leuke manier om, in dit geval, Volendam te leren kennen. Bij onze volgende stedentrip gaan we zéker weer een Escape Tour boeken!"
Hannie van Binsbergen
9

"Het was geweldig om dit spel te spelen, echt leuk om het een keer met vrienden te doen, nu was het met familie. "
Ben Koenen-van den Ende
8

"Was leuk, ziet d.m.v. de tour ook een hoop van de stad."
Danitsja Lourens
9

"Raad het iedereen aan, ontzettend leuke manier om een vreemde, of je eigen, stad te ontdekken"
S De Vos
8

"Hele leuke manier om een stad te leren kennen."
Johan Nijeboer
9

"Super leuk, je komt op plekken die ik anders nooit had gevonden in de stad Deventer"
Linda Van Galen
8

"Erg leuk om te doen"
Sanne Harmsen
9

"Erg leuk! "
Marloes Zewald
9

"Super leuk om een stad op een andere manier te leren kennen! "
judith kok
10

"Echt super leuk. Vooral als je iets fout doet, je gewoon door kan gaan en het geen einde oefening is. Ook zie je de leukste plekjes van de stad zelf, waar je normaal door een hoofdstraat wandelt. Wij zijn enthousiast en gaan zeker nog een keer!"
Jacoline Lebbing
9

"Ik vond de tour best moeilijk..maar wel heel leuk! We hebben het niet gered maar zijn lekker bezig geweest We hebben plekken van arnhem gezien die we nog nooit hadden gezien."
Truus Van Velzen
9

"Superrrrr leuk om te doen echt een aanrader"
Alma Elshof
10

"Super leuke manier om een stad op een andere manier te leren kennen! "
Dionne Mastenbroek
10

"Escape tours is echt een super leuke activiteit die je zowel alleen als met meerdere kan spelen. De tour is buiten en je leert op een leuke manier een stad kennen. Wij zijn er inmiddels licht verslaafd aan omdat het altijd kan en ook altijd leuk is. Echt een aanrader!"
Agnes Abrahams
8

"Erg leuk om te doen. Soms wel vaak in rondjes lopen, maar door de leuke ambiance in Doesburg vond ik dat niet erg."
Dennis van der Kraaij
8

"Eventhough at first the kids didn't want to help a criminal escape ;-) after killing Willem van Oranje, they were exited about the tasks. For us parents it was a nice way to see even more of our own city."
Sanne Strijker
9

"Echt heel leuk om te doen en goede manier om de stad te leren kennen! "
Margriet Bos
8

"Wij hebben een hele leuke actieve escape tour door Utrecht gedaan met vier zussen. Heel leuk om een stad te leren kennen ook."
Eefje Titulaer
5

"Leuke tocht, vooral als je niet voor de winst gaat. In het begin in het centrum dus korte afstanden en wat meer drukte, daarna meer het buitengebied wat ons met de tocht op mooie plekjes heeft gebracht."
Nadine van de Ligt
8

"Leuke escapetour door de verborgen plekjes en straatjes van Harderwijk. Echt een aanrader om de stad te leren kennen. "
paul jonkers
9

"Geweldig leuk om te doen, we gaan het zeker vaker doen."
Bertina Schaaphok
7

"Leuke escape tour om wat van het landschap en de dorpjes op Texel te zien. "
Dorien Engelen
8

"Leuk leuk leuk"
Demi Kerkvliet
9

"Het was zeer leuk! Ik ga dit zeker nog eens doen."
S.C. Smits
9

"Een erg leuke escapetour in een mooie stad , we hebben naast de “weetjes” over m.n. Willem III en het kennismaken met stukken Apeldoorn waar we anders wellicht nooit gekomen waren, veel plezier gehad !!!"
Marcel Lip
8

"Leuke activiteit, je komt op plekken waar je anders niet zou komen maar de tour moet wel up to date gehouden worden want nu was hij minder leuk dan hij had kunnen zijn."
Roel Jansen
9

"Leuke manier om de stad te verkennen. Je komt op plekjes waar je anders niet snel zou komen. "
Paul Morgenland
9

"Onwijs leuke en leerzame dag gehad. Je wordt naar plekjes geleid waar je normaal niet komt."
Emiel Bouwmeester
6

"Leuke tour, mooie stad. We hebben ons goed vermaakt. "
Josien Stegeman
8

"Leuk spel om met familie of vrienden te doen. Met z’n tweeën is het goed te doen. "
Yara Dekker
10

"Dit was de tweede escapetour, en weer was deze enorm leuk om te doen! Leuk dat deze over een groot deel van het eiland Texel verspreid is. Wij hebben de escape tour grotendeels met de auto gedaan en nóg hebben we hem net niet binnen de tijd gehad. Sommige afstanden lijken me erg ver om binnen 2 uur met de fiets af te leggen, maar dit kan ik ook zomaar verkeerd inschatten. We vpnden het onwijs leuk en gaan er zeker nog een keer een doen! "
Shelly Elias
8

"Dit was onze eerste Escape Tour en het was erg leuk om te doen. Wij hadden 2 teams tegen elkaar en wij liepen super fanatiek de stad hoor hahah!"
Rosemarijn Baas
8

"Leuke tour, niet al te lang, dus goed te lopen. Je ziet veel plekken van Leeuwarden, maar juist niet de touristische plekken. Erg leuk"
Angèl Mans
8

"Een ontzettend mooie stad met veel geschiedenis. Het verhaal mag dan misschien niet echt zijn geweest, maar het zou zomaar kunnen zijn. Door de drukte en de markt waren sommige vragen lastig te beantwoorden. "
Angèl Mans
8

"Wij zijn beide in de regio opgegroeid dus kenden Delft al goed, maar het verhaal gaf toch een interessante nieuwe blik op de stad. "
Armand Pinkaarts
10

"Erg leuke activiteit. Onze teamleden waren nogal fanatiek waardoor we in sneltreinvaart door de stad hebben gelopen. De app werkt perfect; een enkele keer was het antwoord op de vraag niet 100% eenduidig, waardoor we hebben moeten gokken. Zeer geslaagde tijdsbesteding. Zeker aan te bevelen."
Paulien Van der Pal
10

"Super leuke activiteit om in teamverband te doen. Een echte aanrader, wij gaan het zeker weer eens doen!"
Akkelien van Rij
9

"Leuke tour gehad! Duidelijke vragen en goede instructies."
Sandra van de Grijp - Scheuter
8

"Er leuk om te doen met collega's, vrienden, of je gezin. Opdrachten zijn goed te doen en goed vindbaar."
Simone Lankreijer
8

"Super leuk uitje! We kwamen op plekje waar we nog nooit waren geweest."
Hanne de Jong
10

"Leuke middag gehad met de escape tour door Alkmaar, veel van de stad gezien en geleerd. "
Astrid Bossenbroek
9

"Leuk om in kleine groepjes te doen "
R Bune
9

"Leuke, interessante wandeltocht door Zutphen. Mooie stad om op deze manier te bekijken. Aan het einde van de tocht pakte de app het GPS signaal niet op ondanks dat het wel beschikbaar was, en ja, we gebruikten een goede iPhone. We vonden het best de moeite waard maar wel wat prijzig in verhouding met wat je krijgt. Hoogst waarschijnlijk dat we nog een keer een escape tocht doen in een andere stad."
Lisa Rietman
8

"De opzet en het verhaal lijkt erg veel op dat van Amersfoort, namelijk een slechterik die de stad moet ontvluchten. Leuk, alleen om meerdere steden in een kortere tijd dan acher elkaar te doen wordt het voorspelbaar. Opdrachten mogen uitdagender. Misschien met leuke stemmen in locaal accent die de opdrachten voorlezen? Iets interactiever misschien "
Senta Vredeveld
10

"Leuke tour! Ik voelde me meegezogen in het avontuur van het verhaal! Leuke opdrachten!!!"
Mara Maurits
8

"De tour is leuk vermaak maar erg makkelijk en als er meer mensen rond hetzelfde tijdstip starten, kom je die steeds tegen."
Saskia Weijers-van Woesik
9

"Een leuke manier of iets van een stad te zien. Je komt op leuke plekjes waar je anders zo voorbij loopt. Ook voor kinderen is het leuk, zo krijg je ze mee om een rondje te lopen"
Renata vd Drift
10

"Super leuke tocht !!!"
Stephanie van Schalm
10

"Was erg leuk!"
Gerjanne Nutma
8

"Leuke escapetour, vragen zijn niet heel lastig helaas"
Mieke Boot
8

"Vonden het leuk om te doen, je bekijkt de stad weer eens anders en komt op plekjes waar je normaal misschien niet komt."
Natascha Verbeek
9

"Enorm van genoten "
Anneke Wijngaarden
6

"Vaderdag... wat geef je iemand die alles al heeft ;-) Weer een escapetour! Dit keer dwars door Amsterdam. En eerlijk... ik vind het niet een fijne stad om te zijn, veel te druk. Maar op zondagochtend met de telefoon in de hand vertrokken wij en wat hebben wij een toffe plekjes en straatjes gezien! Steegjes waar je anders nooit doorheen zou gaan, mooie doorkijkjes en een enthousiast kind dat heeft genoten en wij ook. Na Amersfoort weer een groot succes... nu alleen Zwolle nog. We hopen dat Escapetour snel meer familietours uitbrengt!"
Saskia Claassen
9

"We hebben een erg leuke middag gehad met de escapetour. We waren met 4 en dat was perfect. De puzzels en vragen zijn afwisselend en precies goed (niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk)."
Greet Hooijen
9

"Wij waren in Breda, 2 groepen van 5 personen en we hebben 2 hele leuke uurtjes gehad. Helaas de uitgang niet gevonden maar dat mocht de pret niet drukken. Alles was duidelijk aangegeven en opdrachten waren goed te doen. De mooiste plekjes van Breda gezien, prima georganiseerd! "
Karen van der Wijngaart
8

"Leuke manier om de stad te verkennen. Een aanrader!"
Brigitte Knapen
8

"Leuk alternatief nu een escaperoom niet kan. Leuke manier om een stad te leren kennen"
Gwenn Dziergwa
8

"Leuke speelse manier om een stad te leren kennen!"
Fleur Muires
8

"Heel leuke middag gehad door de escape tour van den haag te doen. Leuk om je eigen stad anders te bekijken en grappige opdrachten!"
Martine ten Hoeve
5

"Het was leuk om op pad te zijn, maar jammer dat er zo veel google opdrachten bij zitten die ook nog eens knetter makkelijk zijn. "
Jeffrey Sullot
9

"Wij hebben genoten en plezier gemaakt."
Noortje Steggink
10

"Op een leuke manier de stad verkennen! Je komt op plekken die je anders niet zou vinden."
Lisa Engelsman
8

"Leuke activiteit, mooie wandeling, bijzondere dingen gezien"
Nienke Pertijs
10

"We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad!"
Rico Hijmering
8

"Leuke interactieve, fysieke activiteit. Laat je ook eens anders naar de stad kijken."
Monique De Kok
10

"Heel erg leuk, zat goed in elkaar; alles klopte en werkte. Dit gaan we vaker doen! "
Ariane van der Velden
8

"Prima middagactiviteit, jammer genoeg geen ruimte voor pauze tussendoor. Leuke weetjes over de stad. "
Maartje Lucassen
10

"Erg leuk om te doen! Verschillende puzzels en vragen waren origineel. Mooie tour door Eindhoven met hele interessante weetjes! Zeker voor herhaling vatbaar!"
Debby de Laat
10

"Deze escape tour is een hele leuke manier om Zwolle te leren kennen. Het waren leuke en uitdagende opdrachten."
Donna van de Ven
8

"Leuk spel, andere manier om de stad te zien. Leuk ook dat je niet alle vragen kunt googlen, zodat je echt aan de slag moet"
Petra Keultjes
9

"Dit is de tweede escape tour die we gedaan hebben. Eerst Groningen en nu Harderwijk. Deze was ook weer erg leuk, en wat een leuke plaats is Harderwijk, nooit geweten. De opdrachten waren leuk, afwisselend en toch weer anders dan de eerste. Het is ook nu weer niet binnen de twee uur gelukt, dan moet je echt een stevige pas er in houden en je wilt toch ook wel even genieten van alle leuke plekjes waar je komt. "
Kees Vedder
10

"Leuke kennismaking met Zwolle"
Anneliene Jonker
8

"Leuke tocht, met verassende weetjes over onze “eigen” stad"
Jessica Rijnvos
9

"Erg leuk om in spelvorm andere delen van een stad te zien"
Henk van Dongen
10

"Leuke ervaring en zeker niet te makkelijk waardoor het leuk blijft"
bregje de wit
5

"The experience started out super fun, we loved the challenges and got to see some nice parts of the city we wouldn’t have seen otherwise. However about halfway through there was a point where there was a gps blocker on the route, which caused that we couldn’t reach the location we needed. We spent 30 minutes on the phone with the help desk to get it working, but our very fast time was ruined by that. After that incident the app also decided to stop working well. When we got a question right it would say “wonderful! You get a letter for this!” But would not give us a letter. We did not get any letters after that and were unable to finish the game. "
Martijn Wessel
9

"Superleuk om op deze originele manier je eigen stad beter te leren kennen!"
Sharonne Rohof
7

"Het was erg leuk, de vragen waren wel echt makkelijk over het algemeen dus mogen nog wel wat lastiger worden."
Bianca aan de Wiel
10

"erg leuk om te doen!! tis een leuke manier om door een stad te zwerven en je leert ondertussen ook nog is wat. gaan zeker nog is vaker een escape tours doen!!"
Femke Wittekamp
9

"Een leuke interactieve manier om een stad op een originele manier te leren kennen. "
Malou Besselink
8

"Derde escape tour! Allemaal leuk om een bekende of onbekende stad te herkennen"
Eveline Esser
7

"Als je een stedentripje begint met een Escape Game, heb je daarna meteen een beetje gevoel voor de stad en al wat inspiratie voor waar je allemaal heen wilt. Het was een leuke ervaring en een ideaal corona-proof uitje!"
Pien Koning
6

"Leuk spel. Sommige opdrachten zijn heel ver gezocht. Zo wordt er gevraagd welke dieren je op de gevel van een oud gebouw ziet staan. En dan blijkt het uithangbord van het restaurant ook mee te tellen. Wees daar duidelijk in. Bij een spel over oude gevelstenen is dit misleidend. En sommige locaties zijn na 17.00 uur niet meer toegankelijk. Wordt nergens in de uitleg vermeld. Is erg vervelend als je dan het spel niet kunt afmaken. Desalniettemin een leuke tijdsbesteding op een mooie dag. "
Iris Zwagerman
8

"Een hele leuke tour over het mooie Texel. Even zoeken in het begin maar als je er eenmaal in zit is het heel spannend! "
Cor Van de Bilt
9

"Zeer leuke tip voor een dagdeel lekker fietsen, beetje nadenken, informatie krijgen over de Gouden eeuw en wat zich hier af speelde en dingen zien waar je anders voorbij loopt, of niet komt. Gebruik/ bezit van 2 telefoons is wel aan te raden "
Melanie De oliveira
10

"Leuke ochtend gehad met ons team. Zo konden we een een leuke coronaproof teamuitje hebben, het was een succes! "
Yvonne Wolberink
9

"Leuke tour, je komt langs plekjes waar je normaal nooit zou belanden."
Tessa Hollanders
8

"Het spel was leuk om te spelen, maar sommige opdrachten waren veel te vergezocht en de opdrachten mochten wat verder uit elkaar liggen, maar dan wel met minder opdrachten anders duurt de tocht te lang. "
Conny Slagboom
8

"Hartstikke leuk. Een topdag in Alkmaar gehad. "
Marijke Hofman
9

"Was een leuke en gezellige escape tour en ondanks dat we jaren terug ook al een puzzeltocht hadden gemaakt, was dit ook heel geslaagd en weinig hetzelfde"
Lisa Den Engelsman
8

"Leuk om te spelen, lekker actief een stad verkennen!"
Ilona Mooren
9

"Erg leuk om te doen! We hebben het zelf in teams gedaan met een vriendengroep en er een competitie van gemaakt. App werkt heel goed en vooral ook leuke manier om ook de stad waarin je speelt beter te leren kennen. "
Els Van Nieuwenhoven
8

"Fijne zoektocht in centrum Brugge waarbij je toch langs alternatieve straatjes wandelt. De ene puzzel is al beter uitgewerkt dan de ander, slechts op 1 toestel te downloaden dus 1 iemand die zeer actief betrokken is, toch een zeer fijne ervaring. "
Ingrid Spelbrink
8

"Prachtige stad Middelburg, fantastisch om op deze manier de oude binnenstad te ontdekken. Leuk spel, teambuilding en vooral volop gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar in een andere stad...."
Karen Staring-Olsthoorn
7

"Leuke tocht om Apeldoorn op een verassende en uitdagende manier te ontdekken"
Marjolijn Barten
8

"Leuk spel, veel gezien van Den Burg en Oudenschild, maar dit is eigenlijk alleen met de fiets goed te doen. Met de auto kom je tijd tekort omdat je meer moet lopen en steeds moet parkeren etc."
Mario Frieling
8

"Leuke manier om een stad te leren kennen. Meteen alle highlights van Breda gezien. "
Roos van Gemert
9

"Leuke activiteit! "
Rosa Drost
9

"Een hele leuke actieve tocht"
Christina Elzenga
7

"We hebben anderhalf uur veel beleefd en plezier gehad."
Tom Oosterink
8

"Leuke tocht, laat je genoeg van Kampen zien. Leuke vragen en weetjes."
Dorien Mineiro do Vale-Bootsma
10

"Het was een super leuke tocht. Veel nieuwe dingen ontdekt van de stad."
H Zijlstra
8

"De tour door Arnhem was mwahhhh. Viel tegen toch dan bosch."
Willeke van der weij
8

"Een leuke manier om door de stad te wandelen en een stukje geschiedenis te leren kennen. We hebben veel lol gehad met z'n vijven. We gaan op deze manier zeker andere steden bezoeken en ontdekken. Echt leuk om te doen.."
Lisenka Alleman
10

"Erg leuke middag gehad met ons gezin, leuke manier om een stad te verkennen en je komt op leuke verborgen plekjes die we zelf nooit gevonden zouden hebben. Aanrader!"
Lisette van der Kruit
8

"Leuk om te doen! Hadden super weer. Dat scheelt natuurlijk. Je ziet echt wat van de stad en geschiedenis "
Stephan van de Bunte
9

"Toffe opdrachten, leuk om ook andere delen van Amsterdam te zien dan de welbekende gebieden!"
Femke Van der Velde
9

"Was verder erg leuk om te doen, leuk om zo op een andere manier door de stad te lopen."
José van Teylingen
10

"Leuke alternatieve manier om een stad te leren kennen."
Janet Wolt
7

"Leuke route, goed vermaakt. Had wat meer variatie in soort vragen gemogen. "
Bas Helbers
10

"Super leuke dag gehad. De app werkte prima en de opdrachten en het verhaal waren zeer leuk. Je komt op plekken in de stad waar je normaal gesproken niet komt."
Anne-Wil Dirks
8

"Leuk spel waarbij je ook goed de stad ontdekt."
Marian van Bokhoven
8

"Is leuke bezigheid "
Marc de Vries
9

"We hebben een heerlijke dag in Middelburg gehad. Met een leuk spelelement erin."
Marjolein Coolegem
8

"Leuk om te doen. Gaan zeker nog andere steden ontdekken op deze manier. "
Céline van Elteren
10

"Superleuke middag gehad in Apeldoorn! Al eerder heb ik het in Amersfoort gedaan en beide keren zijn goed bevallen. Binnenkort weer een andere stad!"
Goele Dieryck
7

"Een super leuke ervaring om een stad te leren kennen! We gaan zeker nog een andere stad ontdekken! "
Angèl Mans
10

"Hartstikke leuke manier om steden te ontdekken. Echt een aanrader. "
Tristan van der Laan
9

"Erg leuke ervaring langs zowel bekende als minder bekende historische stukjes van de stad. Het verhaal was ook erg tof en het geheel zorgt voor een goede introductie, erg leuk om de stad zo voor het eerst te zien!"
Richelle Smit
9

"Erg leuk om te doen! Veel van Harderwijk gezien en de app werkte erg goed. 2 uur lang vermaak!"
Irma de Knijf
7

"Leuk. Helaas telefoon vroegtijdig leeg"
Angelique Otto
9

"Superleuk voor alle leeftijden!"
Anita Hendrikse
8

"Leuke bezigheid tijdens ons weekendje Eindhoven! Echt een aanrader om te doen!"
Joyce Admiraal
10

"Wij hebben de tour in onze eigen stad gedaan, en dat was echt heel erg geslaagd! Je komt weer op plekken waar je zelf niet zo snel komt en leert op een leuke manier ook weer nieuwe dingen bij, heel verrassend dus! "
Karolien Holdermans
8

"Het was erg leuk, creatieve opdrachten erg goed opgezet. Oplossingen liggen niet te voor de hand wat ook erg fijn is. "
Eva Boonstra
10

"Leuke tour door Volendam met een vrijgezellenfeest. Zeker een aanrader."
Carmen Veldhuizen
8

"Super leuke escape tour, leuke vragen. "
Isabel Vijverberg
8

"Erg leuk. Kwamen op plekken waar je anders misschien niet zo snel komt. Binnen de tijd de uitgang gevonden :) "
Nina Stoel
10

"Super leuke tour! Ook leuk om de stad mee te leren kennen. De opdrachten varieerden en daardoor bleef het ook boeiend."
Britt Niks
7

"Leuke activiteit voor jong en oud! Niet moeilijk en leuk om zo de stad eens rustig te bekijken en ontdekken. "
Yvon Schalkwijk
9

"Het was erg leuk om te doen. Op deze manier verken je de stad net eens op een andere manier. Jammer was dat we 51 seconden buiten de tijd de geheime uitgang hadden gevonden, maar evengoed hebben we genoten"
Klazien Gunnink
7

"‘Goed op te lossen! Verrast dat we de 4de tijd neer hadden gezet. Als we dat hadden geweten waren we nog sneller gegaan :)’"
Inge Ouwehand
10

"Erg leuk om te doen! "
Elizabeth Schutte
8

"Leuk activiteiten, actief en leerzaam. Ik kijk er naar uit om in een andere stad ook te doen!"
Jeroen van der Perk
10

"Was een leuke ervaring. En zeker voor herhaling vatbaar "
Johan Van leeuwen
8

"Was super leuk om te doen je ziet de stads op een andere manier "
Evelien van den Belt
9

"erg leuke activiteit en je leert de stad zo op een heel andere manier kennen. Je kunt kiezen uit erg veel steden, leuk! Contact met medewerkers verloopt ook goed en snel."
Jorisa van Lenthe
8

"Hele leuke activiteit om de mooie plekjes van een stad te zien"
Anneke Hunt
9

"Leuke Escape tour! "
Rintje-Jelle Schreur
7

"Prima spel, beetje aan de dure kant."
Prabh Bains
9

"Hele leuke en actieve manier om de stad Amersfoort te leren kennen! Een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en het leuk vindt om aan een actief spel deel te nemen. Zelf heb ik deze tour samen met mijn partner gedaan als date: voor herhaling vatbaar! "
Marga Kinkelaar
6

"idee is leuk, info voor wat betreft de uitvoering te summier."
Jos Kemna
9

"Leuk spel en ondertussen de stad te verkennen. Je komt op plekken waar je normaal niet zo gauw komt. En de info is interessant."
Pauline Vink
9

"Heel erg leuk om te doen. Prima vragen, puzzels etc. Niet te moeilijk, niet te gemakkelijk. Gezellig uitje voor ons moeders met 2 volwassen dochters. Het lijkt ons ook leuk om het een keer te proberen in een stad die we niet kennen!"
Jan-Piet Does
8

"Mooie route, lekker alles in of rondom het centrum, prachtig weer, leuke gevarieerde opdrachten, niet té moeilijk en verrassende uitkomst. Was een mooi uitje."
Vera Kester
9

"Leuke manier om de stad te zien en inside information te krijgen van gebouwen, omgeving en historie. Erg origineel en leerzaam. En je kan het prima in je eigen tempo doen. Zeker een aanrader en wij gaan vaker met de Escapetours op pad! "
Sophia Klerks
5

"Opzich een leuke tour, maar bij een escaperoom verwacht je uitdaging en breinbrekers. Mogelijk kunnen er moeilijkheidsgraden komen voor als je met kinderen speelt of met volwassenen die uitdaging willen. Dit niveau vond ik eigenlijk geen 30 euro waard meer 15 max 20 euro. Dus graag een moeilijke tour is gewenst."
Ferry van der Meij
8

"Leuke manier om een stad te bekijken en lekker buiten bezig te zijn."
Caroline Kruithof
9

"Een leuke manier om een stad te ontdekken"
Mirjam Makkes
8

"Top middag gehad in Gouda met de Escape tour. Erg mooie plekjes ontdekt. Wat is Gouda mooi. Ook erg leuk voor ons 3 kinderen (8-13 jaar)."
Carlijn van Zoggel
8

"Super leuk om te doen met je vrienden/familie! Hebben een leuke tijd gehad!"
Dani van de Pol
8

"Leuk verhaal en moeilijk genoege opdrachten!"
Houkje Grasman
10

"Erg leuke activiteit om samen met vrienden of familie te doen! Weer eens wat anders dan bowlen of zo "
M Schilt
7

"leuke activiteit voor jong en ouder! Zeker in deze coronatijd een aanrader!"
John Beets
8

"De escape tour in utrecht was er heel erg leuk. Super veel over de geschiedenis van Utrecht als stad geleerd, na het vinden van de uitgang nog heerlijk op het terras gezeten (wat weer mag gelukkig). Ik ga zeker nog een keer een andere Escape Tour doen."
Daphne Mattijssen
10

"We hebben de escape Tour in Enschede gedaan met 2 teams. Het was erg leuk en zeker een aanrader!! "
Marlies Korthoudt
10

"Heel leuke activiteit. Goed geamuseerd. Voor herhaling vatbaar (in een andere stad natuurlijk "
Miranda Brugman
8

"Erg leuke game! Ook bij minder weer een leuke optie! Niet te moeilijk, maar soms wel doordenkertjes."
Esther Hoendervangers
10

"Bedankt, het was superleuk om op deze manier een keer door een voor ons bekende stad te lopen. "
Ans van den Berg
8

"Leuke manier om een uitje te doen, in een bekende of onbekende stad"
Huub van Boxtel
9

"Leuke manier om een stad te verkennen. Wij waren met een grotere groep (7 groepen) en dan is de onderlinge strijd ook leuk."
Mary van Dijk
8

"Was erg leuk, alleen wel druk. We liepen met drie teams dezelfde route."
Anne Vlot
9

"Erg leuke ervaring! Sommige opdrachten waren wat makkelijker dan anderen maar dat is juist prettig. Ook is het leuk om op dingen te letten in de stad die je normaal helemaal niet opvallen! Echte aanrader!"
Annick Van Dijk
9

"Onwijs leuke en uitdagende escape tour met een prachtige omgeving waar je doorheen wandelt."
Danielle Van Broeckhuysen
9

"Leuke, educatieve tour door Delft. Wij waren even terug in de tijd en tegelijk toerist in eigen stad. "
Rozan Duhoky
8

"Het was heel erg leuk!"
Anita Van den Bogaard- van Eeden
8

"Leuke tour door verschillende dorpjes van Texel. Gaan we zeker vaker doen in een andere stad"
Nicolet Zwinkels
9

"Een city escape is een leuke manier om een stad te ontdekken. De vragen zijn afwisselend en uitdagend. We hebben ons prima vermaakt. "
Erik Manden
9

"Erg leuke manier om je stad door te lopen. Snel een keertje 1 doen in een stad die ik niet ken."
Dennis Neut
9

"Super gaaf om zo je eigen stad met andere ogen te zien, de opdrachten waren soms wat onduidelijk maar niet onmogelijk. Het einde was echt fantastisch! "
Kimberley Ulle-Moltmaker
10

"Echt een aanrader om de stad op een andere manier te ontdekken! Super leuk om op plekjes te komen waar je normaal niet snel zou komen. Het is zeker voor herhaling vatbaar in een andere stad. "
E.M. Hogenelst
8

"Was super leuk om te doen. Leuke manier om een stad te leren kennen."
Femke Osinga
8

"Een leuke en gezellig activiteit om de stad te verkennen!"
Eline van der Woude
7

"Een leuke, actieve groepsactiviteit waarbij je ook nog eens een mooi deel van de stad kampen ziet!"
Mark Van gerner
6

"Leuk dat om te doen"
Anita van Huet
10

"Het verhaal en de opdrachten waren super leuk om te doen. Echt verrassende afwisselende opdrachten. We hebben hem ivm de tijd niet kunnen uitspelen maar veel belangrijker we ongelooflijk veel lol gehad!"
Kees Zuurmond
8

"Een leuke en originele manier om de stad Den Haag, in ons geval, te leren kennen. Een aanrader."
Deborah Adema
9

"We hebben echt een supergezellige meidendag gehad in Utrecht. App werkt goed en begeleiding daarin is prima! Het enige jammere vonden wij dat je aan het einde niet nog even alle informatie kon teruglezen die je tijdens de tour ontving. We gaan op zoek naar een andere stad om het nog een keer te doen."
Daniela Petric
10

"Leuke tour. Je ziet veel van de stad met een leuk spel element erin"
Marleen Revenberg
9

"Erg leuke escape tour in Arnhem! Leuke opdrachten, goed te doen, maar zeker ook niet te makkelijk! Leuke route door de stad!!! Zeker een aanrader!"
C Wouda
7

"Het is ook leuk om wat doe opdrachten tussendoor te doen.. dat het echt een soort speurtocht word nu is het alleen geschiedenis van de stad"
Wh Van Schoonhoven
8

"Leuk om een stad eens op een andere manier te leren kennen, je komt op plekken die je zelf bijna niet vind"
Peter van Etten
8

"Super "
Loïs Machelessen
10

"Echt een hele leuk escape tour en een mooie manier om een stad te leren kennen"
Dave Roelofs
8

"Erg leuk om te doen! Goed geregeld, leuke vragen. Je kan starten wanneer je wilt en de instructies zijn duidelijk. Zowel in Amersfoort als in Utrecht erg tevreden"
Malou Besselink
10

"Super leuke manier om een stad te verkennen en een stukje geschiedenis te leren. Onwijs gelachen met mn moeder! "
Sarah Battisti
10

"Het was erg leuk en gezellig en je leert meteen de stad een beetje beter kennen! Had van mij nog langer mogen duren. Aanrader!"
Narda Bolwerk
8

"Doelgerichte stadswandeling. Leuke weetjes over de stad Breda."
Anneke Borkus
8

"Hele leuke en gezellige middag gehad in Den Bosch. De geheime uitgang gevonden, dat was het doel. Wel buiten de tijd. Zeker voor herhaling vatbaar in een van de andere steden. Bedankt."
Linda Van Galen
8

"Is echt heel erg leuk om te doen. Zo leer je gelijk iets van de geschiedenis "
Kitty Groenendijk
9

"super leuke activiteit, duidelijke uitleg en een leuk verhaal. zeker voor herhaling vatbaar. "
Ilse Van Schelstraete
8

"Leuke zoektocht maar niet als je de bedoeling hebt om de stad qua gebouwen en geschiedenis te leren kennen. Het is louter amusement maar niet voor culturele info. "
Anja Van Vliet
9

"Super leuke manier om iets te leren over een stad. (Neem water mee bij een heel warme dag want een terrasje pikken gaat van je tijd af;))"
Liesbeth Treuren
8

"Was superleuk! Flink doorlopen wel"
Yvonne Poppelier
9

"Vandaag escape Tour Zwolle gedaan . Heel erg leuk in elkaar gezet! Leuke kruipdoor en sluip door steegjes. Goed opletten is uiteraard belangrijk! Bedankt!"
Eva Jongerling
8

"was leuk "
Jettie Kolkman
9

"De variatie binnen dit soort escape spel voelt wat beperkter in vergelijk met een 'escape room', omdat het via mobiel gaat. Echter, het is met goed weer zeker een leuk tijdverdrijf en een mooie manier om steden wat meer te verkennen."
i passchier
8

"leuk uitje in de corona tijd, lekker actief en je leert de stad op een hele andere manier kennen dan dat je normaal zou! "
Helena Boesveld
8

"Realy nice way to get to know a new city!"
Diderik Dellebeke
9

"We hebben een hele leuke tour door Maastricht gehad. Het was een leuke manier om de oude binnenstad te beleven en een beetje van de rijke geschiedenis van Maastricht mee te krijgen. Het was een leuk verhaal. Top gedaan! "
Cobie Groot
8

"Leuke route, leuke vragen. Wij hebben er 3 uur over gedaan i.p.v. 2 uur. Naar ons idee bijna onmogelijk om het sneller te doen."
Alissa Hoogenboezem
8

"Erg leuk spel! Het was vermakelijk om de weg te vinden in Middelburg via minder bekende wegen. Zou het zeker nog een keer doen in een andere stad."
Judith Drinkwaard
9

"We hebben deze Escape tour met heeeeel veel plezier gedaan. Echt heel leuk in elkaar gezet! Superleuke activiteit en je komt op plekjes waar je anders niet zou komen. Echt een aanrader! "
Nathalie De graaf
9

"Super leuke escape tocht gehad in Middelburg. Je ziet veel van de stad, ook echt stukjes waar je anders niet zo snel zou komen "
Yoni Aerts
9

"Top activiteit voor tijdens een stedentrip!"
Dorien Bolhuis
9

"Het is super leuk om te spelen. Je leert de stad op een andere. Manier kennen. "
Tessa de Beer
10

"Zeker een aanrader! Wij hebben een erg leuke ochtend gehad! Op naar meer Escape tours! "
Marie Leenders
10

"Leuke activiteit en leerzaam voor de jongere jeugd. Vanaf 12 jaar. "
B. Notenboom
9

"Een leuke manier om zo door een stad te lopen en onderweg nog iets op te steken. Echt voor herhaling vatbaar!"
Amber Valkering
7

"Hele leuke escapetour, leuke opdrachten en leuke route!"
Tim te Beek
8

"Leuke quiz, waardoor je het centrum van Volendam leert kennen. "
Daphne ten Siethof
9

"Erg leuk om te doen, maar er zitten nog wel enkele kleine fouten in de game. Desondanks een leuke middag gehad en Hendrik wel laten ontsnappen uit Enschede!"
Mark Van gerner
7

"Leuk om te doen"
Anouck van Haandel
10

"Heel leuk om te doen, hebben ons zeker vermaakt. We gaan het zeker nog eens vaker doen. "
M. Jong
9

"Leuke Tour gehad. We zijn niet speciaal voor de snelste tijd gegaan, vooral genoten van de wandeling, puzzels en het oplossen."
Tineke Vruwink
8

"Was een leuke puzzel waarbij we Deventer beter leerden kennen"
Rogier van Boesschoten
9

"Leuke activiteit. Een leuke manier om een stad te ontdekken "
Irene Pel
9

"Hele leuke manier om de stad beter te leren kennen, maar ook goed nadenken en kijken om puzzels/vragen op te lossen. Echt een leuk familie-uitje."
Sanna Wierstra - vd Heide
7

"Op zich een leuke tour wij deden het met de auto maar helaas lukte het einddoel van de tour niet bij ons. "
marisela Meegdes
8

"Een ontzettend leuk spel om te doen. Een echte aanrader. Het is anders dan de gewone gemiddelde escape room. Veel nieuwe plekken ontdekt en gezien. "
Charlotte Allaerts
9

"Heel leuke ervaring, je leert de stad beter kennen!"
Diana Polak
9

"Super leuke middag gehad en leuk om op een andere manier de stad te ontdekken; je komt in straatjes waar je normaal niet komt. "
Esma Apaydin
10

"Heel leuk spel. Vooral tijdens een Corona een leuke activiteit die je buiten kan doen. "
Laura van Lith
8

"Leuke manier om de stad eens op een andere manier te zien en op plekken te komen waar je normaal nooit komt. De opdrachten waren goed uit te voeren al zijn er een paar bij die we nu nog niet kunnen vinden "
S. Duursma
7

"Ontzettend leuk om op een andere manier de stad te verkennen. Voor de kinderen (6 en 8) waren helaas een aantal opdrachten echt te lastig in de familie editie. Ik vind het vrij veel geld voor wat je ervoor terug krijgt (een lege accu, want jeetje wat slurpt het spel je accu leeg, en verder niet zoveel). Wel een leuke ervaring, maar het geld niet waard. Sorry."
Robin Smid
10

"Wij hebben een erg leuke tour door Maastricht gedaan. Voor ons weekendje weg zochten wij een activiteit die wij tijdens de Corona beperkingen alsnog konden doen. Na een tijd op Google zoeken kwamen wij bij escape tours uit. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. Wat een leuke activiteit om te doen. Je bezoekt plekjes in de stad waar je anders niet zou komen. Het verhaal zat goed in elkaar en op een leuke interactieve manier kom je een stuk meer over de stad te weten. Wij zullen in de toekomst zeker nog een aantal escape tours doen!"
Arie Van Buuren
10

"Een hele leuke manier om de stad te kennen en meer dan het geld waard. Een hele goede combinatie, spel, bezichtigen, leerzaam en spanning. En ontlading bij behalen."
Lianne Zoontjes
8

"Erg leuk alternatief voor een ‘gewone’ stadswandeling. Leuke opdrachten, top app. We gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad "
Miranda Kok
7

"Leuke tocht, doordat de verhaal lijn leuk, leerzaam en amusant is. De opdrachten zijn variërend en leuk bedacht. Je wordt langs mooie panden in de binnenstad van Den Haag geleid, en je hebt voldoende tijd het doel te halen (zonder te hoeven rennen). "
marielle van logchem
10

"Erg leuk om op deze manier een stad te ontdekken"
sijbrand keijser
9

"erg leuk spel om toch op specifieke plaatsen in een stad terecht te komen. tevens leer je iets van de stad en haar geschiedenis."
Sjoukje Van Voorst
8

"Leuk om de stad te leren kennen en er is genoeg tijd over om een terrasje te pakken. "
Tahar Van der straaten
9

"Leuke bezigheid en je ziet veel leuke stukken van Gouda"
Saskia Pietersen-Leerkes
8

"Het was een leuke leerzame speur/puzzeltocht. Zo leer je een stad ontdekken op een leuke manier "
Nike Buis
7

"Leuk om de stad te leren kennen en om andere dingen te zien "
Suzan van Hooijdonk
9

"Een duidelijke verhaallijn die tot het eind gevolgd werd met verschillende soorten opdrachten. Je komt langs plekken die je zelf niet zou opzoeken. Een erg leuke escape gehad!"
Petra Lemstra
7

"Was leuk en goed georganiseerd. Niet te moeilijk en niet te makkelijk."
Iris Smits
9

"Het is een onwijs leuke escape tour die je veel leuke plekjes in het centrum van Den Bosch laat zien. Ook voor mensen die al bekend zijn in Den Bosch is dit een aanrader. De vragen zijn niet al te moeilijk, waardoor we zonder veel moeite de escape tour hebben kunnen voltooien. "
Cc Balder
8

"Leuke route, goed verhaal, de vragen zijn goed te doen en je hebt genoeg tijd. We gaan dit zeker nog een keer in een andere stad doen. "
Ien Klaassen
9

"Leuk om te doen. Je kijkt naar een andere manier naar een stad. Reuze gezellige middag gehad."
Sylvia Galan
6

"Het was leuk. Een paar vragen erg onduidelijk. Een vraag over groene en witte garagedeuren, was één van de groene deuren geverfd. Paar vragen was echt niet van te vinden waar het antwoord te vinden was. Maar ook zonder die antwoorden was de oplossing te vinden "
Willemijn Stolk
8

"Leuke bezigheid om eens op een andere manier een stad te verkennen. De tijd vliegt voorbij en je bent echt even samen bezig. "
Brigitte Croonen
8

"Super leuk op een vrije middag! "
Getrude Corporaal
9

"Zeker een aanrader. "
Kirsten Velghe
7

"Heel leuke activiteit om te doen als je eens een namiddagje niet weet wat te doen. Het is eigenlijk een simpele quiz met vragen die je moet oplossen door naar je omgeving te kijken. Ik had er wel meer van verwacht voor die kostprijs en weet niet of ik het nog eens zou aankopen in een andere stad."
Ronald Schonewille
5

"Leuke tour, je leert de stad op een andere manier kennen"
Ronald Coobs
8

"Super leuk om te doen! Je komt op verrassende plekjes "
Roel Timmerman
7

"leuke manier om de stad te verkennen en wetenswaardigheden van de stad te ontdekken. Waarbij het spelelement leuk is om het te gaan spelen. Aanrader"
Carli van Heeswijk
10

"Super mooie stad Breda en geweldig spel!"
Patricia Rotgans
7

"Leuke activiteit, maar best veel onduidelijk"
Pascal van der Plaat
10

"Escape tour was erg leuk, vragen zijn niet al te moeilijk en alles staat goed uitgelegd via de app."
Marianne Huisman
9

"We hebben met veel plezier de binnenstad van Deventer verkend. We vonden de regels van het spel na een jaar vriendelijker geworden. Zo werden we er in Apeldoorn nog uitgegooid na 2 uur terwijl we nu door zouden mogen ondanks dat we niet meer in de ranglijst zouden komen. Niet nodig want binnen de 2 uur hebben we de geheime gang gevonden. We gaan voor de volgende stad want hebben de smaak te pakken."
Mona Boey
9

"Echt een aanrader, mijn vriend en ik willen al heel lang escape rooms doen maar met corona gaat dit niet en dit is zo'n leuk alternatief. Je leert ook zeer veel kleine weetjes van steden! Wij gaan dit in nog veel steden die beschikbaar zijn spelen."
Bianca de Ruiter-Serraarens
8

"Leuk rondje Den Haag. App werkt goed. "
Jodie Ravenhorst
9

"De combinatie met geschiedenis, cultuur en denkwerk maakt het een super leuke activiteit waarmee je de stad leert kennen. Wij hebben genoten van Den Haag!"
Joke Van Helvert
10

"Genoten v mijn samengesteld gezin, om op deze manier elkaar beter te leren kennen. Helemaal top ! "
Tamar Muijs
8

"Super leuk coronaproof gezinsuitje. Onze jongste van 10 vond het fantastisch. En op deze manier kom je op de mooiste plekjes van de stad. Een aanrader"
Sander Fekkes
8

"Mooi gedaan"
Stefan van Beek
9

"Leuke manier om een stad te leren kennen! "
Arie Kruithof
9

"Een leuke manier om de stad beter te leren kennen. Je ziet dingen, waar je anders aan voorbij loopt."
Saskia van der Palen
9

"Super leuk. Een aanrader."
Lieke Voss
9

"Was erg leuk! Leuke manier van de stad leren kennen "
Dimka Visser
9

"Leuke middag gehad in Eindhoven. Mooie stadswandeling waar je normaal niet snel komt. Leuke vragen die niet al te moeilijk waren, sommige ff goed opletten. Voor een betaalbare prijs een erg leuke middag gehad met 2 personen. "
Sanne van der Meij
8

"Erg tof spel. We hebben ons goed vermaakt. Mooie route door Groningen. Uitleg vooraf had wat ons betreft iets uitgebreider mogen zijn (hoe werkt de puntentelling precies?). Het is jammer dat de behaalde punten geen invloed hebben op je plek op de ranglijst - dat gaat alleen om de tijd. Desalniettemin absoluut de moeite waard! We gaan binnenkort Bolsward of Leeuwarden aandoen."
Marissa Horst
9

"De Alkmaar tour was erg leuk! We waren al een paar keer door de stad heen gewandeld, maar door de tour hebben we dingen gezien die ons niet ieder waren opgevallen én na de tour zagen we de stad vanuit een ander perspectief. "
Danique Ekelmans
9

"Was super leuk, zou het zeker aanraden. Het is een zeer leuke manier om een stad te verkennen."
Sebastiaan Berenpas
8

"Leuke escape town gehad met de familie, gaan we zeker vaker doen!"
Saskia Vos
10

"Een heel leuke, gezellige en ontspannen manier om meer over de stad Amersfoort te weten te komen. Een aanrader!"
Clarice Egbers
10

"Het was erg leuk! Leuke dingen te weten gekomen over Maastricht"
Iris Koersen
7

"Leuk om te doen! Ik zou niet voor je eigen woonplaats gaan omdat het te bekend is maar je komt op een leuke manier op allerlei plekjes. Wij onthouden het voor een volgende keer ergens."
Anita Van raamsdonk
9

"Wat een superleuke activiteit om als gezin de stad te verkennen. Onze dochters van 7 en 12 konden goed meedoen met deze familie editie. Gaan zeker nog een keer een Escape Tour boeken. "
Josine Quirijnen
9

"Was een mooie tour door Harderwijk, weer wat wijzer geworden. jammer van de regen. "
Maarten Laukens
10

"Leuke tocht door Brugge, zowel de toeristische highlights en sommige minder bekende plekjes. We hebben ons geamuseerd!"
Birgit van Wely
9

"Wij hebben een super leuke middag gehad in Middelburg. Een leuk verhaal, leuke vragen en spannend of we het op tijd gingen halen. Wij gaan dit zeker in meerdere steden doen! "
Gerda De Vries
9

"Superleuk om te doen, je ontdekt de stad op een hele leuke manier! Tip; kijk uit bij het oversteken, want als je fanatiek bent vergeet je dat haha. En vergroot de kaart als je dichtbij het volgende punt bent, dat maakt het makkelijker."
Judith Dorrestijn
8

"Leuke wandeling met opdrachten, ook de jongste van 10jaar oud had voldoende opdrachten die zij ook goed kan meedoen. Leuke manier om een stadwandeling te maken."
Dirk van Eunen
8

"Het was een hele leuke escape tour voor ons als gezin. De opdrachten waren met logisch nadenken en goed zoeken ook goed te doen. Een leuke manier om zowel de stad te zien als een spel te spelen."
Marion van Roon
7

"Ondanks de hevige regen waren mijn kinderen (10 en 12 jaar) zo enthousiast dat ze zonder klagen de escape liepen."
Jeroen Kok
8

"Leuke escape tocht waarbij je op leuke plekjes in Delft komt. De tocht is vrij kort (nog geen 4 km) en de opdrachten niet heel moeilijk, het had van ons wel een tandje moeilijker gemogen. Maar er waren ook drie kinderen bij (2x9 jaar, 1x4 jaar) en de oudste twee konden leuk meedoen, dus in dat opzicht was het niveau goed te doen. "
Inge Van berkel
9

"We hebben een super leuke escape gehad! Echt een aanrader "
Suraiya Kienen
9

"Ontzettend fijn! Zo leer je ook nog eens een stad kennen, op een leuke manier!"
Esmiralda Vd eijnde
10

"Was super leuk"
Mark Van gerner
8

"Leuke activiteit voor een dagje uit"
Tineke Riezebos
9

"Super leuk en simpel om te doen, je moet soms wel echt goed zoeken naar bepaalde dingen die in de opdrachten staan"
Marloes van Lipzig
6

"Leuke interactieve manier om een stad te leren kennen. "
Gerrit Kerkdijk
8

"Leuk en makkelijk toegankelijk. App werkt prima op een Android. Het duurde even 2 vragen voordat je weet wat er van je wordt verlangd en hoe de vragen in elkaar steken. Daarna is het een erg leuke tour met leuke opdrachten."
Helen Kommers
8

"Wij vonden dit een erg leuk coronaproof activiteit, die op ieder moment Uitgevoerd kan worden. Het is zowel voor kinderen vanaf een jaar of 8, pubers als volwassenen een leuke activiteit. "
BETTIE Van dijk
8

"Erg leuk als je van puzzelen houdt, wandelen en cultuur. Alles in een.!!"
Anneke Feenstra
9

"Heel leuk en origineel om bijzondere plekken in een stad te ontdekken. Voor jong en oud."
Monique Van de Laar
10

"Echt een aanrader voor iedereen. Leuke opdrachten en vragen en een heerlijke wandeling door het prachtige centrum van Den Bosch."
Kim ten Tije
8

"Leuke uitdagende game, mooie plekken gezien en veel geleerd over de historie van Zwolle "
Johan Martijn Nijeboer
10

"Super leuk, terrassen zijn een uitdaging om niet te pakken"
Luca du Clou
8

"Erg leuke tour gehad door Middelburg. "
Sabrina Maaskant-Braat
9

"Super leuke manier om een stad te ontdekken. Ook prima te doen met (niet te kleine) kinderen."
Anita Gangemi
9

"Leuk interactief spel met wandeling en zoektocht door Maastricht. Een aanrader!"
Marinus De bruin
10

"Het was echt super leuk! Ook met jonge kinderen!"
Erik Basten
9

"Mooie mannier om n stad te verkennen .Je komt op plaatsen waar je normaal gesproken niet komt. TOPPIE"
Janet van Engelenhoven
7

"Goede prijs, leuk uitje tijdens Corona "
Sebastiaan de Raadt
8

"Zeer leuke activiteit met het gezin. Ook de kids vonden het erg leuk."
Tamara Simons
8

"Erg leuk om te doen en je ziet ook nog wat van de stad."
Judith Schalk
9

"Erg leuk om met pubers te doen!"
Pien Bol
9

"We had a great time. The total walking disance was great and it was fun to have some difficult questions. "
Pim Haasbroek
8

"Erg leuke ‘escape-speur-wandeltocht’. Zo kom je nog ‘s ergens! "
Miriam van der Hut
8

"Hele leuke manier om een stad te verkennen! Je ziet dingen die je anders niet zou hebben opgemerkt. Navigatie werkt goed en het zijn leuke opdrachten. De tour duurde net even te lang en 1 bordje was niet te vinden, maar al met al een erg leuke activiteit."
Sofie Hendriks
8

"Leuke tocht door Gouda gemaakt! Afwisseling tussen kennisvragen en opdrachten. Gezellige activiteit!"
Michel Terwijn
8

"Harderwijk is een hele leuke escape..vooraf lekker iets eten en dan vol aan de bak om uit te vinden hoe je kunt ontsnappen "
Irene Belfroid
9

"Een geweldige middag gehad met leuke afwisselende opdrachten. Voor ieder wat wils! "
Lianne Smink
6

"We vonden het een erg leuke tour door Kampen, mooi dat de historie zo ook tot leven komt van een prachtig, dappere man! Het soort vragen dat gesteld wordt is minder uitdagend dan de gemiddelde escape room waar je echt meerdere mensen nodig hebt en op verschillende manieren moet denken. Niet te min hebben we ons vermaakt en is het allemaal heel goed opgezet! "
Marrit van der Loop
8

"Leuke escapetour gehad, helemaal coronaproof. Je komt op plekken in de stad waar je nog nooit eerder bent geweest."
Cartouche Karsseboom
10

"Echt een super ervaring! Beste en leukste manier om de stad te leren kennen."
Jasper Van Agthoven
6

"Erg leuk verder, zeker een aanrader!"
Fenna Schiks
10

"Erg leuk spel! Leuke vragen en opdrachten. Vooral erg leuk in de corona tijd! "
Martine Timmermans
8

"Leuk om een stad op een andere manier te leren kennen en de achteraf weggetjes te bewandelen. Leuk verhaal."
Kim Struiken
7

"Great tour! Very entertaining "
Marloes Zewald
8

"Super leuk uitje. Met twee of meer!"
Marianne Weij
9

"Was een leuke escape tour...en wij dachten dat we Tilburg kenden. Zijn weer wat wijzer geworden. Top hoor !!"
Petra Hoogervorst
10

"Erg leuke manier om een stad te ontdekken en zelfs onze pubers aan het wandelen te krijgen!"
Denise Speckamp
8

"Erg leuk om te doen met gezin of vrienden. Leuke vragen. Alleen jammer dat het op tijd gaat. "
Manon Van der Meer
9

"Super leuk om de stad op spelenderwijze te ontdekken. 2 uur is goed te doen. En als je ook een beetje om je heen kijkt krijg je ideeen om daarna nog te doen. "
Natascha Rees
9

"Super leuk, voor jong en oud vonden het heel gezellig. "
Yvette von Holtz
9

"Super leuk! Doen het zeker nog een keer "
Petra Verweij
9

"Erg leuke manier om corona proof een escape room te doen; je ziet wat van de stad en er zit een heel leuk wedstrijdelement in. "
rick kooreman
10

"Hartstikke leuk om te doen met mijn gezin!!"
Nicole Planjer
8

"Echt super leuke tour, zat goed in elkaar en je leert nog eens wat!"
Marc van Osenbruggen
8

"Van alle tot nu toe gedane tours de moeilijkste en ook wel meest onduidelijke. Er zaten wat fouten en onduidelijkheden in."
Jeffrey klarenbeek
7

"Geweldig leuke speurtocht gehad! Aanrader voor een leuke stadswandeling met opdrachten die goed te doen zijn voor iedere leeftijd (8jr +)"
Julia Schravendijk
8

"Super chill dat je kan bestellen en dan niet aan een tijd vastzit, maar kan beginnen wanneer je wil, zeker omdat het buiten is ivm het weer."
Paula van der Velde
8

"Leuke activiteit, het hele gezin werd fanatiek! "
Mikki Kuipers
8

"Erg leuke tour"
Louise Schandrin
10

"Echt een onwijs leuke manier om een stad te herontdekken!!"
Marijn van Loenen
10

"Leuk om te doen, wij zijn fan! "
Janno Van Dijke
9

"Leuke en leerzame activiteit, voor herhaling vatbaar"
Annoeska van der Windt
10

"Enorm leuk!! De vragen zijn boeiend, het verhaal interessant.. je gaat ineens anders naar gebouwen kijken in je stadje waar je normaal gesproken altijd zo voorbij loopt.. we vonden het geweldig en onwijs leuk opgezet!! Top!!"
Merel Mulder
6

"Leuk verhaal alleen de opdrachten en mogelijkheid met de aito klopt niet helemaal. Soms zijn er verbouwingen en doodlopende wegen waar je met de auto niet zo snel kan komen. Dus beter aangeven dat het zowel lopend als met auto/fiets is en de route zo maken dat je met de auto hem wel kan doen. "
Chanelle Ter Steege
10

"Het was een hele leuke wandeling door Nijmegen met een extra stukje spanning en we hebben meer van de stad gezien... "
Symone Kooistra
10

"Erg leuk om te doen tijdens Corona "
Daniela Petric
10

"Leuke wandeling en opdrachten, veel nieuwe dingen gezien in Middelburg. Aanrader om te doen"
Josephine Van Zwienen
9

"Leuk om zo een stad te ontdekken "
Sacha Premseler
9

"Leuke manier om de stad te verkennen met een stadswandeling, stukje historie, cultuur en vragen/opdrachten. Wij vonden het leuk!"
Linda Kolijn
10

"Escapetour Nijmegen was een hele leuke escaoetour! Ik heb de stad Nijmegen echt op een andere manier leren kennen. Ik ben op plekken geweest die ik normaal niet zou zien "
Shelley Michies
8

"Heel erg leuk bedacht. Sommige opdrachten waren wat lastiger als de andere en hebben op sommige plekken iets langer moeten zoeken maar verder mega leuke ervaring. "
Loes Schilders
8

"Wij hebben een leuke wandeling gemaakt. Zo kom je toch net op andere plekken in een bekende stad! "
Rutger Holtackers
10

"Superleuke route door Nijmegen. Mooie dingen kunnen zien en op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen"
Gerard Loeber
9

"Nice tour through Amersfoort and seeing historical spots previously unnoticed. It is a good opportunity to look around in a different way. The system with the map on the mobile phone in general works quite well. Sometimes the blue spot is in the wrong place but coming nearer the next stop this improves, so no real problem. "
Yasmin Snel
9

"Het was ontzettend leuk om te doen! Zo kom je ook op plekken waar je niet zo vaak komt :) "
Hans Kos
9

"Leuke manier om de stad te verkennen"
Daphne Dijkhuis
9

"Ontzettend leuk! Wel soms stressvol ivm dat je 2 uur hebt om Neeltje en Cornelis te laten ontsnappen, het is ons ook niet gelukt. We hebben ook niet veel meegekregen van de mooie natuur hierdoor :P Maar wel zeker een aanrader, ontzettend leuk concept. We zullen dit ook zeker opzoeken als we nog in een andere stad komen waar dit ook kan!"
Jouke De Jong
8

"Het was een leuke tour waarbij we mooi stukje geschiedenis van het oude deventer hebben meegekregen."
Marian van Zeijts
9

"Super leuke escape tour. Leuke vragen waar je echt wel even voor moet zoeken. "
Cindy Van Liempd
9

"Erg leuk, wandeling was niet zo lang, leuke afwisseling met opdrachten en in delen Maastricht geweest die ik nog niet eerder gezien had. Aanrader!"
Carolien Geleijnse
10

"Wat een superleuke activiteit om te doen! Je ziet de stad heel anders en de app werkt echt heel erg goed en nauwkeurig. De afstanden om te lopen zijn heel goed te doen en de vragen zijn zeer gevarieerd. We gaan dit zeker vaker doen in andere steden. Een absolute aanrader!"
Sandra van Deurse
8

"Leuke mooie leerzame tour door Maastricht "
Yvonne Corstjens
9

"Wat een leuke activiteit! Ditmaal zijn we naar Maastricht gegaan maar we willen weer snel op deze leuke manier een andere stad gaan ontdekken met onze 3 kids. Via mail had ik vooraf een vraag waarna ik werd gebeld! Heel fijn!"
Dana de Reus
8

"Leuke Escape Tour gedaan in Gouda. Wij waren met een gezelschap met de leeftijd 22-27 jaar en 1 iemand van 51. De vragen waren soms wat lastig, maar uiteindelijk hebben we het gehaald binnen de tijd! (01:54:07)Tussendoor zelfs tijd gehad om een lekkere siroopwafel te eten en te genieten van de mooie omgeving. Een echte aanrader! "
Miranda Van Dijk
9

"Leuke manier om samen met kids de stad te doorkruisen "
Marlon Schuit
8

"Leuke manier om door Delft te wandelen. Je ziet alle leuke plekjes van het centrum . Leuke gevarieerde vragen"
K Huisman
8

"Alles was erg duidelijk en de verhaallijn die je loopt maakt het erg leuk!"
Wendy Koldenhof
8

"Leuke bezigheid. Je leert wat over de stad en je bent lekker actief bezig!"
Erica Luigjes
9

"We hebben een heerlijke middag gehad! Naast een leuk spel, hebben we ook kunnen genieten van het moois wat Harderwijk te bieden heeft. Een uitdagende stadswandeling!"
Henk van Beers
10

"Een aanrader."
Elmar Hawerkamp
9

"Like I said, those were only minor things. All in all we had a good time doing your escape tour!"
Dries Verdeyen
9

"Zeer fijne wandeling, leuk concept"
Astrid Heilker
5

"Niet geschikt voor jonge kids. Daar zijn de opdrachten vaak te moeilijk voor. En let op hij is vrijwel gelijk aan de volwassenen versie. "
Leon Van Golde
8

"Was leuke tour, zodat je meer ziet van de stad. Helaas niet zo een mooi weer. Dus dat was minder"
Yolanda van der Burgt
9

"We hebben in Den Bosch en Nijmegen tijdens de meivakantie 2 routes van Escape Tours gelopen. Erg leuk en de vragen waren ook echt heel anders, ook de manier van de uitgang vinden. Wij gaan zeker nog voor een derde stad, want het blijft verrassend. Leuke bijkomstigheid is dat deze activiteit heel goed kan tijdens de beperkingen van corona. Wij hadden een kind van 11 erbij en die vond het ook fantastisch..."
Joep Hooijschuur
8

"Een leuke manier om een stad te ontdekken!"
Twan van der Wel
10

"Leuk verhaal, veel van de stad gezien. "
Lisa Smit
9

"Escape tours is echt een aanrader. Je leert de stad kennen op een hele andere manier. Leuke opdrachten gedaan en de route was niet al te groot. "
Simone Ham
9

"Erg leuke activiteit in deze corona tijd. Gave, nieuwe plekken van de stad ontdekt. De GPS werkt erg goed, waardoor het super interactief is. Af en toe kunnen de instructies/aanwijzingen nog iets duidelijker, maar al met al zeer geslaagd! "
Julia Zinger
9

"Het was super leuk om te doen!!"
Brenda Stoutjesdijk
10

"Wij Team Stoutjes hebben de Rotterdam tour gedaan! En een onwijs leuke middag gehad! Gaan binnenkort een volgende doen! "
Danique Brouwers
6

"Leuke middag gehad, tour kan wel beter mbt verhaallijn, opdrachten en route. "
Audrey Kerker
9

"Leuke escape weer en heel fijn dat de letters nu automatisch worden bijgehouden in de app. Ook Het geluid dat je hoort als je in de buurt van een vraagpunt bent is een goede aanvulling. Bedankt weer en tot de volgende keer! "
Lisa Bults
8

"Een leuke afwisselende city-escape in een mooie stad"
Anita Hannema
10

"Erg leuke manier om een stad te leren kennen"
Richard Zwarts
8

"Hele leuke activiteit voor het gezin. "
Joël Spijkstra
9

"Weer een leuke Escape Tour gehad! Leuke raadsels, interessante weetjes opgedaan en gewoon weer op mooie plekjes geweest waar je anders aan voorbij zou lopen."
natalie bakker
8

"leuk zo de binnenstad te verkennen "
Minke Cober
7

"Het was een leuke activiteit tijdens de corona"
Kyenne Groenendijk
10

"Wij vonden het erg leuk, het werkte ook erg goed dus dat was fijn!"
Anske Roorda
8

"We hebben het heel leuk gevonden om deze escapetour te doen. Leuk bedacht!"
Petra Duits
8

"Hele leuke manier om in een onbekende stad een stadswandeling te doen aan de hand van vragen. Ook pubers vinden het leuk om zo door een stad te wandelen. Competitie element versterkt dit."
Heidi Zijlstra
9

"Het was geweldig met het hele gezin genoten in Den Bosch beide kinderen konden meedoen het was echt een leuk gezinsuitje. "
Margot van Puijvelde
9

"Harstikke leuke activiteit. Zo zie je de stad op een heel andere manier"
Eva Meijerink
10

"Super leuk om op deze manier de stad te ontdekken en ook de historie van de stad te ontdekken! "
Renata vd Drift
9

"Echt een leuke Corona vriendelijke bezigheid Erg leerzame vragen en je ziet op een leuke manier een andere kant van een stad "
Carin de Borst
9

"Het was een supertoffe escape, heel leuk om op deze manier een stukje geschiedenis te leren van een stad en ook op supermooie plekjes te komen. Het was erg geslaagd!"
Hgac Burgmans
8

"Een leuke, interactieve manier om door de stad te wandelen. Toegankelijk en interessant! Op naar een volgende stad....."
Els van Steenderen
7

"Zeker een aanrader , Rotterdam was heel leik!"
Anita Venrooy
10

"Het was een leuke dag voor onze familie!! Zeker in deze tijd een gezellige buiten activiteit! "
Devi Jansen
9

"Erg leuk om te doen, helaas waren wij 254/300. Maar we gaan dit zeker nog een keer doen."
Maurice Raes
8

"Wat een leuke manier om met kinderen (die normaal niet door een stad willen wandelen) toch diverse bezienswaardigheden te bekijken."
Marina Nannings
10

"Ontzettend leuk om op deze wijze een stad en de geschiedenis te ontdekken. "
Anne Miek Willemsen
9

"Heel leuk, zo zie je veel meer van een stad dan alleen winkelstraten. We gaan dit vaker doen! "
Koen van den Hoogen
8

"leuke tour gehad! stad verkend op een grappige manier"
Johan Lautenbach
9

"Dit was ons eerste ervaringen met een digitale speurtocht en is ons ontzettend goed bevallen. "
A Saarloos
10

"Super leuk om te doen. "
i eloise
7

"+Leuke dag gehad, veel gezien waar je anders voorbij zou lopen. - Duur"
Eline Nijhof
9

"Was echt een leuke wandeling met allerlei opdrachten/puzzels. We gaan dit zeker in een andere stad nog een keer doen! "
Margrit Nackaerts
9

"Toffe activiteit "
Anita Janssen
8

"Leuk alternatief voor een rondwandeling door de stad"
Bram Huijgen
8

"Leuke activiteit die voor iedereen haalbaar is. Bij sommige vragen moet je echt goed nadenken/kijken. Plezier staat voorop. Leuke manier om wat van de stad te zien"
Marco Van den Herik
9

"Leuke manier om een stad te verkennen. Je ziet stukjes van een stad waar je normaal voorbij zou lopen. "
Michiel Evers
8

"De app maakte de wandeling door de stad met kinderen een spannend avontuur!"
Annemiek Scholtens
9

"Top ervaring, veel plezier gehad in harderwijk!"
Lieske Dekkers
6

"Erg leuk om op deze manier de stad te verkennen! Aanrader!"
Willemieke Kik
9

"Leuk stadsspel waarbij je direct de highlights te zien krijgt. "
Hilbert Hunink
8

"Leuke manier om Zwolle te ontdekken. "
Anja Schenkels
8

"Fantastische coronaproof activiteit, zelfs in de regen. We hebben Rotterdam op een leuke manier leren kennen. "
adinda arian
6

"We hebben het met jongens van 12 gedaan.. Het was moeilijk om de taken gelijk te verdelen dus voor de een was het leuker dan voor de andere... maar op zich hebben ze de hele toch van 2 uur in de regen met plezier gedaan.. dus dat is een goed teken! Vooral dat je nu met andere ogen door je eigen stad loopt werd als leuk ervaren. De puzzels waren niet altijd even aansprekend voor ze.. Ik merkte dat er daarvoor iets te veel herhaling was... Het moment dat iemand het echt goed had en dat die daar ook heel erg trots op was, was ook niet heel vaak omdat het ietsje te makkelijk voor ze was. Al met al was het wel geslaagd en hebben ze een leuke middag gehad... we hadden alleen start problemen omdat de app niet wilde starten en toen we het hulpnummers belde nam er niemand op.. dat was echt wel een suf begin van de tocht... Uiteindelijk heb ik alles opnieuw opgestart met code en al en schoten we gelukkig wel door naar het volgende scherm... zodat we na een kwartier pielen konden beginnen. Dat we niemand konden bereiken is wel begrijpelijk op een zaterdagmiddag maar toch irritant..."
Mirthe Hop
8

"Leuke en leerzame tour. Ik ben benieuwd naar hoe deze tour is in een andere stad"
Johan Van der erve
10

"Wat een super leuke escape tour onze zoon van 9 heeft zich super vermaakt en vond het verhaal geweldig. We gaan binnenkort ook naar Delft deze tour doen! Top..."
J. Steeghs
9

"Super leuk om te doen! Als gezin met 3 pubers, op plekjes in Middelburg geweest, waar je normaal gezien nooit zou komen! Leuke activiteit en voor herhaling vatbaar (in n andere stad)"
Kirsten Hoek
6

"Leuke escapetour via leuke plekken in Rotterdam, weer op plekjes gelopen waar ik eerder niet gelopen had!"
Sandra Mulder
10

"Super leuke dag gehad , en hebben nog een hoop geleerd met de vragen die we kregen.We gaan de escape toer gauw weer doen in een andere stad. "
Hamza Khatouti
9

"Erg leuk spel"
Berthold Van Veen
8

"Leuke tour door de stad waarbij je naast toerisme ook gelijk met een spel bezig bent!"
Elianne Adegeest
8

"Een leuke manier om prachtige vergeten hoekjes en steegjes van karakteristieke steden te ontdekken. De speurtocht is goed opgezet en blijft elke minuut even leuk. Een echte aanrader!"
Nicole Kanters
9

"Erg leuke tocht!!"
Eugène Timmermans
10

"Het was een leuke verrassende tour met leuke details. We gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad. "
Arno Smeehuyzen
9

"Hele leuke activiteit. Leuke opdrachten. Ik had wat vragen en die zijn snel beantwoord. Dus de helpdesk is vriendelijk en goed."
Marelva van Erp
8

"Erg leuke manier om bijzondere plekjes in een stad te leren kennen!"
Karin Vollering
9

"Leuke tour, ontspannen te doen, gezellige activiteit"
Onno De Vries
9

"Een City Escape is een perfecte en leuke manier om een nieuwe stad te leren kennen. Het brengt je op bijzondere plekken waar je anders niet zou komen. En het is nog leuk ook!"
Marlies van der Lely
9

"Het was weer een geweldige escape een andere manier om de stad Gouda te bekijken. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Vragen zijn echt niet makkelijk maar we hebben de uitgang toch gevonden. "
Bertine De Ron
9

"Super leuk uitje! Pittige raadsels, maar een absolute aanrader!!"
L den Engelsman
9

"Super leuke activiteit! Duidelijke uitleg, niet heel moeilijk, mooie manier om een stad te verkennen"
Sandra Stefens
9

"Superleuke tocht door Rotterdam met ons gezin! Echt een aanrader als je niet van slenteren door een stad houdt en in een kort tijdsbestek toch iets wilt opsteken van de stad. "
Gino Bruijn
8

"Super leuke activiteit met de family"
Ad Schaaf
9

"Heel leuk om te doen, zo kom je op plaatsen waar je anders niet zo vlug komt."
Tamara Ouwerkerk
8

"Een leuk uitje voor het hele gezin. Lekker erop uit met zn allen"
Marianne Gerritsen
9

"Leuke speurtocht voor het gezin en andere groepen. Opdrachten zijn niet moeilijk en leuk."
Sanne Soeterbroek
9

"Als je de stad op een leuke manier wilt verkennen en ontdekken is dit de beste manier. Je komt op plekken waar je normaal niet zou komen als je naar de stad gaat. Het was daarom erg leuk en ook nog eens leerzaam. Wij hebben genoten van de escape tour en bevelen het zeker aan!"
Debby Brandwagt
6

"Wel leuk om te doen, maar zal het niet snel nog eens doen of aanraden. Je ziet een stad eens op een andere manier, maar veel heen en weer lopen voor mijn gevoel."
Remko Lochtenbergh
9

"Was erg leuk en prima om te doen met tieners!"
Dennis de Blok
8

"Leuke tocht voor jong en oud"
Willeke Zetzsche
7

"Nice and interactive way to explore the city. Will definitely use again."
Tessa Smets
6

"Erg leuke stadswandeling, maar niet echt een escape room. Zou leuker zijn als er nog meer interactie zou zijn geweest met de omgeving."
Jasper Simons
9

"Erg leuke tourtocht en is aan te raden aan iedereen"
Rita Hoekerd
5

"Zit goed in elkaar. Houdt wel rekening met drukke steden, wat het soms lastig maakt."
Nicole van den Berg
9

"Een zeer leuke en interessante tour, zo leer je een stad op een andere manier kennen. Zeker leuk om in een andere stad eenzelfde tour te maken. Met vriendelijke groet, de Bergjes "
Gabriëlle Smit
9

"Leuke route door de stad en leuke vragen"
Marco Hulsker
8

"Een leuke manier om in een vreemde stad een rondwandeling te maken."
Martha Van Dijk
8

"lastig opstarten, leuke tour, maar helaas niet af kunnen maken vanwege wegvallen van de kaart."
Annemarie Haverkamp
8

"Was een leuke escape tour met veel verschillende opdrachten. Duidelijke aanwijzingen via de mail. "
Lianne Vervoorn
8

"Erg leuke manier om met kinderen de stad te ontdekken! Afwisselend en leerzaam!"
Sebastiaan Spierenburg
8

"Erg leuke manier om met kinderen of volwassenen een stad te verkennen. Je ziet zoveel plekjes en dingen die gewoon helemaal niet zouden opvallen."
Willemijn Stolk
8

"Erg leuke activiteit om een kort middagje mee bezig te zijn. Ook heel leuk dat het zowel voor teams als voor 2 personen geschikt is (zoals wij hebben gedaan). De opdrachten zijn niet te lastig maar ook niet te makkelijk. "
Claudia Marchand
8

"Superleuk!! Je komt op plekken waar je normaal niet in zou lopen. Leuke opdrachten ook. Een echte aanrader "
Joyce Luscuere
9

"Puzzels zijn goed te doen en we hebben een leuke dag gehad. Ook voor de kids (7 en 10 jaar) waren de opdrachten in Rotterdam goed te doen"
Veerle Huizer
6

"Leuke activiteit, mag nog wat uitdagender "
Sharon Verhees
8

"Erg leuke bezigheid met gezin (pubers) om iets van de stad te zien op een speelse gezellige manier. We hebben twee maal genoten. Goed idee! "
Yvon Vinken
5

"Zie hierboven. "
Nathalie De graaf
9

"Een leuk spel waardoor je meer van Apeldoorn leert en ziet. Leuk om met een groepje of als stel te doen!"
Evelien van den Belt
8

"Een erg leuke manier om samen bezig te zijn en een stad te ontdekken."
Judith Visser
8

"Leuke manier om een stad te ontdekken; helemaal coronaproof"
Jeroen Ruissen
10

"Een hele leuke manier om kennis te maken met Texel. Leuk verhaal!"
Isabelle Devogelaere
8

"Leuke gezinsactiviteit en op deze manier onze tieners aan het wandelen gekregen!"
Dennis Coumans
9

"Het is een leuke manier om een nieuwe omgeving te leren kennen. "
Sanne Kreijtz
9

"Escape tour texel gedaan, erg leuke activiteit, veel van het eiland gezien en leuke opdrachten"
Irna Bressers
6

"Heel leuk om te doen. Tijdens een mooie stads wandeling ben je actief bezig. Je komt ook in straatjes en plekken waar je normaal gesproken voorbij loopt. Het is ook leerzaam om de stad van vroeger te ontdekken "
Sandy Naumann
9

"Een hele leuke gevarieerde wandeltocht, met een leuke twist! Aangename buurt (Middelburg), toffe opdrachten, leuke raadseltjes en een aangename wandelroute. Een echte aanrader!"
Dirk Orth
9

"voor kinderen en volwassenen zeer boeiend "
Marleen Sitters
7

"It was really fun to do and we saw a lot of nice spots "
Liza Mulder
8

"A very nice and refreshing way to discover a city "
Esther Terheijden
10

"Echt super leuk om te doen! Mega aanrader! Nooit geweten dat Harderwijk zo leuk en mooi was. "
Rosemarie Onrust
8

"Was een superleuke manier om een stad te leren kennen. Gaan we vaker doen op andere plekken"
Brigitte Young On
10

"Familietour Amsterdam was echt super leuk! Wat kom je weer op leuke, onbekende plekjes! Wat een toffe opdrachten weer. We hebben genoten!!"
Peggy Woudsma
8

"Erg leuke escape the city Haarlem! Leuke wandeling van ongeveer 1,5 uur. Sommige vragen niet heel moeilijk, andere iets uitdagender. Leuk om met een groep vrienden of familie te doen! Zo leer je de stad op een andere manier kennen! "
Marinka van Asselt
9

"Leuke manier om Amersfoort te zien. "
Brenda Sagala
10

"Hele leuke manier om de stad te verkennen!"
Baukje Boekema
9

"Een stad op een leuke manier verkennen."
Danny Nijland
7

"Zie mail 13-5-2021"
J.J. Versluijs
9

"Weer erg geslaagd om de Escape tour te doen. Vorige keer Breda en nu Maastricht. Afwisselend van elkaar dus het blijft leuk om te puzzelen en rondkijken. Je komt op plekjes die je anders waarschijnlijk zou missen. "
Tonny De Bie
9

"Deze escapecitytour Bolsward was makkelijker dan andere steden die we gedaan hebben. Maar het was erg leuk. Leuk plaatsje."
Lilian Rutgers
8

"Het was een prachtige dag. Leuk iets te doen met de kids en vrienden. Coronaproof !!"
Danique Ekelmans
8

"Super leuk, zeker aan te raden"
Ilse Kieftenbeld
10

"Super leuke escape tour. Zeker een aanrader om te doen in corona tijd. Lekker buiten en toch actief"
Samantha Nelson
10

"Leuk spel met gevarieerde opdrachten. Doe ik zeker nog eens"
Boy Linders
8

"Ik en mijn vriendin hebben de escape tour in Nijmegen gedaan. Een stad waar ik niet meer woonde, maar wel geboren en getogen was. Zo fijn om weer door de stad te lopen. In straatjes te lopen waar je al tijden of zelfs nooit bent geweest. En zeker als het een zonnige en drukke dag is op de terrassen, moet je wel even je schaamte voorbij als je op zoek bent naar de oplossing. Oprecht genoten. De opdrachten waren leuk, niet al te moeilijk, maar goed lezen is wel vereist om sommige opdrachten goed te snappen. (bijvoorbeeld de laatste opdracht is wat verwarrend. Gelukkig kon je meerdere pogingen wagen). Wij gaan dit zeker nog een keer doen in andere steden! "
Petra Kuhl
10

"Top middag gehad. Echt een leuke manier om een stad te ontdekken!"
Susanne Koch
9

"Super leuk! Je bekijkt de stad echt op een andere manier!"
jeroen beumer
7

"Leuke tocht, ook voor kinderen"
Leander Sch
10

"Het idee van een escaperoom in een stad is een geniale uitvinding. Je bent in de buitenlucht en ziet een heel ander gedeelte van de stad, prachtig idee."
Marieke Horio
8

"Ontzettend leuk om zo met de kinderen te wandelen door onze stad. "
Mikel Koeman
9

"Het was erg leuk om Arnhem op een andere manier te zien"
Margriet Wiebing-Meppelink
9

"Super leuk!"
Nienke Ribbink
8

"Superleuke stad escape voor de kinderen erg leerzaam ook "
Loes Min
10

"Met onze twee pubers hebben we via de Escape Tour een superleuke stadswandeling gemaakt in Deventer! We werden steeds fanatieker met het oplossen van de vragen en vonden het jammer dat het was afgelopen. Echt een aanrader!"
Masja Hoogeveen
9

"Wat een leuke manier om door een stad heen te lopen - we hebben meer gezien dan we zouden hebben gedaan zonder escape tour!"
Lindsay de Vries
8

"Erg leuk om te doen en de stad/dorpjes op een andere manier te zien. Zit een leuke verhaallijn in het spel."
Anne Kuiten
8

"Leuke tocht om wat historie van Maastricht te weten te komen en je ziet de mooie plekken van de stad"
Evert Vermeer
10

"Leuk spel! Met voldoende uitdaging. Je komt op plekken waar je normaal niet over gedacht had om daar te gaan lopen. "
Dianne Bouman
9

"Superleuke ochtend gehad met mijn man en tienerdochter! Afwisselend, interessant en uitdagend. Gaan we zeker nog vaker doen!"
Peter Oostdijk
8

"We hebben erg genoten van de escape tour in Nijmegen. Met 2 groepen na elkaar gestart. Geeft een gezonde spanning en spelelement. We hebben mooie historische plekken gezien. We gaan dit zeker nog een keer in een andere stad doen. "
Suzette Moviat
9

"Superleuk! Echt de moeite waard en voor herhaling vatbaar...."
simone frenken
10

"Samen met mijn man gedaan. Was erg leuk! Helaas was onze batterij van de telefoon toch leeg ondanks de voorbereiding. Ik de auto opgeladen toen terug naar de laatste locatie. En de tour afgemaakt dat was nog 5 minuten anders binnen de tijd klaar geweest. Zeker voor herhaling vatbaar ook om samen met vrienden te doen"
Eugene Kerstens
9

"It was a great way to visit the hot spots of The Hague and we really liked the story about king Willem III. It makes you really look different to a city. Great and we are looking forward to do the next tour. Already planned in our own beautiful Amersfoort."
Inge Eurelings
8

"Een leuke activiteit om met het gezin te doen. Leuke vragen waarbij je goed moet opletten. Op deze manier leer je een stad ook van een andere, onbekendere kant kennen. Wij zijn ongeveer 2 uur bezig geweest en ongemerkt hebben we toch ruim 9 km gelopen zonder dat de kinderen begonnen te zeuren ;-)."
Robbert Gommans
8

"Leuke tocht door Groningen! Hielp ons echt de stad beter te leren kennen. "
marjolein hofman
9

"Echt leuk om te doen! Combinatie van speuren en spellen is top! Zeker gezellig!"
Gerard van de Wetering
8

"De Amsterdam escape tour bracht ons op plekjes in de binnenstad die mij volslagen onbekend waren Fantastisch om zo buiten de mainstream prachtige dingen te zien! Met oog voor detail en historie Heel leuk om dit met mijn zoon van 16 te doen!"
M Winnubst
8

"Leuke escape tour om samen met kinderen te doen. Niet al te moeilijk. Omdat onze tour in het centrum van Amersoort afspeelt, kun je na afloop nog wat winkelen."
Heidy Van Ommeren
8

"Hele leuke manier om samen de stad te verkennen. Wij hebben het gedaan als gezin met een zoontje van 10 en dochter van 11, ging goed! Gaan we zeker nog eens doen in een andere stad. "
Marie-Sophie Schamp
7

"Leuke manier om stad te “bekijken”."
Irma Obbink
10

"Geweldig leuk spel en super in elkaar gezet. "
Sven de Peijper
9

"Was een super manier om een stad op een andere manier te ontdekken"
Yvonne van Eijk
9

"Een erg leuke manier om een stad te ontdekken zelfs in de regen. Dit was voor ons de derde keer en weer een succes. "
Sjoukje Jansen
9

"Een perfecte manier om de stad te leren kennen of her te ontdekken!"
Helma Stolze
5

" Voor volwassenen leuker dan voor kinderen/tieners ivm hoog geschiedenis gehalte. Vrij prijzig voor een ' licht actieve' stadtour.Harderwijk is leuke stad, je komt op leuke bijzondere plekken en gebouwen. "
Hans Kramer
9

"Super leuke manier om de stad te ontdekken en te verkennen. Goed opgezet en uitstekende informatie. Sla de tips om te zorgen voor een 100% gevulde batterij niet in de wind! Heeft ons van een goede score tegengehouden! Maar meedoen is belangrijker dan winnen! :)"
Claire Huggers
8

"Escape tours is een leuke manier om een stad te leren kennen. Je komt op plekken waar je zelf niet zo snel terecht zou komen of snel voorbij loopt. De opdrachten waren ook leuk en afwisselend. "
Sanne van der Geest-Hulsteijn
9

"Wat een heerlijke activiteit was dit! We deden Escape tour Delft. We gingen er fanatiek in en hebben echt flink door moeten werken om de tocht af te ronden binnen de gestelde tijd. De opdrachten waren soms uitdagend maar het is ons gelukt en we hebben er ook nog iets van opgestoken. Perfect coronaproof uitje. We gaan er zeker meer doen."
Anke Vugts
9

"Samen met 2 kids van 10 en 14 gedaan. Ging prima! Was echt heel leuk om te doen! Als we een keer een andere stad gaan bezoeken, gaan we daar ook zeker een Escapetour doen!"
Hazel Boer
9

"Ontzettend leuk en actief spel. Mag wel wat uitdagender gemaakt worden."
Inge Veugen
10

"Erg leuke activiteit in Den Bosch. Wel jammer dat je vooral in het begin door dezelfde straten heen en terug loopt."
Roos Felix
9

"Top route, leuke details die heel goed bij het verhaal paste. Door onze drive om te winnen, ren je echt de stad door hahaha! Dus leuk als we volgende keer na de route wel alle tijd hebben om terrasjes te pakken. (maar dat ligt aan de overheidsmaatregelen en niet aan jullie!)"
Shauntey Derby
8

"This was so much fun. I'm doing this again in the future but in a different city."
Ninke De Schutter
10

"Het was een super toffe activiteit, zeker voor herhaling vatbaar "
Pascale van den Hoven
9

"Superleuke activiteit voor het hele gezin. "
Ineke Quint
10

"Super leuk om te doen, weer nieuwe dingen gezien. "
G Rigterink
8

"Erg leuk om op deze manier een stad te leren kennen!"
Anouk van der Zwaan
8

"Super leuke tour, waar je ook andere delen van de stad ziet die je normaal niet zo snel opzoekt! Vragen waren leuk, sommige wel echt heel moeilijk. Met je gezin/familie is het heel leuk om samen op ontdekkingstocht te gaan!"
Jacco Piet
9

"Leuke tour. Je ziet eens andere plekjes die je normaliter niet tegenkomt met als bonus wat achtergrond informatie. Kortom: Top!"
Marit SLIJKHUIS
8

"Het was erg leuk om te doen en om in straatjes te komen waar je normaal gesproken niet snel komt"
Corina Kokkelink
9

"Wat een super toffe manier om de stad door te wandelen! Die twee uur is aanpoten, tenminste wel als je alle onderdelen zo goed mogelijk wil doen. Wij gaan zeker nog meer steden op deze manier bekijken. Een echte aanrader! "
Lindsey Zimmerman
9

"Ondanks dat we niet zijn ontsnapt heb ik een enorm leuke middag gehad! Een ideaal en gezellig uitje in corona tijd! Het is wel flink doorstappen om te ontsnappen. "
Ria van Wijngaarden
10

"Great tour! thx!"
Clarice Egbers
9

"Het was een erg leuk spel! Leuke nieuwe dingen te weten gekomen over Deventer. "
Nel Kivits
7

"Een hele leuke tour, met 2 kinderen en 3 volwassenen. Aanrader!"
Nienke Ravenhorst
9

"Het was zoo leuk. We hebben het met ze drieën gedaan en we hebben ervan genoten!"
Derco Sportel
7

"Makkelijke vragen, maar een erg leuke wandeling gehad door de stad."
Willy van Os
10

"Een echte aanrader, zeker in deze tijd. Helemaal Corona-proof, lekker buiten. Ook leuk om in een stad te doen die je kent of denkt te kennen "
Cathy Peperkamp
8

"Leuke opdrachten en leuke manier om de stad te leren kennen. Alleen jammer dat je geen spellingsfout kan maken want dan wordt het gelijk fout gerekend. Ook als je een spatie tussen 2 woorden zet die er blijkbaar niet bij hoorde. Ook zijn de opdrachten soms niet duidelijk of niet te vinden op het gebouw (en je kan niet naar binnen vanwege corona)"
Eva Jansen
8

"Hele leuke manier om een stad te verkennen en er wat meer over te weten te komen! Ik ga het zeker nog een keer doen! De punten lagen niet te ver uit elkaar waardoor het niet te lang lopen was tussen de opdrachten door. Wel veel historische feitjes wat voor de jongsten onder ons wel een uitdaging was (11 jaar)."
Da Kemker
8

"Helaas door het weer de tour niet afgemaakt, maar wat we hebben gedaan was leuk en leerzaam."
Rick van der Waard
8

"Super leuk uitje. Mooie manier om je (eigen) stad wat beter te leren kennen. Ook de kids (9 en 13) hebben het naar hun zin gehad."
Reinout Besters
9

"Erg leuke quiz, app functioneert lekker scherp. Hele leuke dag gehad met de familie."
Lieve van Brakel
8

"Hele leuke tour door de stad!"
Petra Van de Hoef
9

"Leuke manier om met het hele gezin een stad te ontdekken. We hebben met z'n allen genoten!"
Leon de Groot
8

" Very nice way to explore a city with the family"
Marijke Van de pol
8

"Een hele leuke middag gehad. Iets anders van de stad gezien als alleen het centrum"
Josephine der Nederlanden
9

"Na de Escape Tour in Eindhoven, Den Bosch, Breda en Den Haag, was nu ook Nijmegen aan de beurt. Hele leuke en uitdagende Tour die je langs allerlei hoogtepunten van de stad leidt (soms letterlijk). We hebben er weer van genoten!"
joeri hehemann
9

"super leuke speurtocht met een mooie route door amersfoort. Echt een aanrader."
Ronald Tolboom
8

"Leuke tocht om te doen, voor herhaling vatbaar voor een andere stad. "
Othilie Grisez
10

"Super leuke activiteit voor een zonnige dag! "
Irma De Snaijer
8

"Helaas plenste het van de regen . Halverwege hebben we het opgegeven. Maar vragen waren leuk, maar weer moet ook een beetje meezitten."
Carine van der Sluis
7

"Leuke manier om de stad op een andere manier te leren kennen en tof dat er weetjes tussendoor komen."
Kike Olsder
8

"Weer mooie plekken in Middelburg gezien. Een escape tour is een erg leuke manier om een stad te verkennen!"
Nele Van der Auwera
8

"Het was leuk om de eigen stad nog eens te herontdekken. Totdat niet alle vragen leken te kloppen. Dat haalde de drive er een beetje uit. "
Inge Dingemans
9

"Echt een ontzettend leuke escape tour met mijn vriend gemaakt!! Ook met minder lekker weer echt een aanrader! Leuk om zo de stad te ontdekken."
Dirkje Scholte
5

"Omdat jullie betalingsmanier niet goed werkte (Ideal deed het niet) en ik tijd nodig had om via mijn creditcard een betaling te doen ging het mis. Ik kreeg gelukkig (dacht ik) een directe betaallink in een reminder dat de betaling nog niet was doorgekomen. Die betaallink dus gebruikt en betaald. Helaas werd er €30 afgeschreven, terwijl ik via de ANWB ook al had betaald. Bij navragen bij Escape Tours werd mij op een onplezierige manier "nee" verkocht, terwijl ik wel degelijk de link van de ANWB had gebruikt bij de reservering. Ik vond het logisch dat bij de betaallink in de reminder die ANWB-code ook meegenomen was. U begrijpt mijn teleurstelling, neem ik aan. Ik werd te woord gestaan door mevrouw Denise. Ik hoor graag een reactie op: dirmayembe@yahoo.com. Vriendelijke groet, Dirkje Scholte, Emmen"
Nicole Schöpping
9

"We hebben de tour met z'n tweeën gedaan. Het was erg leuk om de stad Maastricht op een totaal andere manier te ontdekken. Het leuke aan de Escape Tour is ook dat je op plekjes in de stad komt, die je normaal misschien niet zo snel zou vinden. "
Robert Van den Bosch
8

"Creative story, would do again. Yet a bit pricy"
Kimberly Boerma
8

"Leuke activiteit om een stad te leren kennen!"
Marlene Stenvert
9

"Superleuke middag gehad met ons gezin. Niet te beste tijd omdat we ook lekker van het mooie weer hebben genoten maar al met al meer van Eindhoven gezien dan we normaal zouden doen. Volle telefoon is geen overbodige luxe:)"
Kirsten Ammerlaan
10

"Tof uitje, helemaal in deze tijden"
Fleur Ossendrijver
8

"Het was leuk, maar de locatie op de kaart moest steeds bijwerken wat erg veel tijd kostte. Ook bepaalde opdrachten klopten niet helemaal. Dit was jammer. Voor herhaling vatbaar! Kijken of het in Utrecht net zo leuk is als in DB!"
Ira Prachovskiy
8

"We hebben de Escape Tour in Harderwijk met ons gezin gedaan (kinderen van 11 en 13). Was erg leuk om te doen en prima haalbaar binnen de 2 uur. "
Laetitia Dupart
10

"De escape tour in Maastricht was echt heel leuk om te doen! Heel duidelijk, super makkelijk te gebruiken met de app. Echt een aanrader!"
Familie Wijbenga
9

"Leuke route door Eindhoven"
Arend van Dijk
9

"Leuke activiteit en leuke manier om een stad te ontdekken"
Anita Geurs
8

"Leuk Corona proof uitje! "
F. Palma
7

"Leuke manier om de stad te leren kennen."
Renate Van Zanten
8

"Leuke activiteit om een stad beter te leren kennen. We gaan dit zeker ook in andere steden doen! "
Emma De Vette
6

"Leuke manier om de stad te ontdekken. Echter wel heel makkelijk de uitgang te ontdekken. Bij level 3 a 4 is het echt al duidelijk waar je moet zijn vanwege de makkelijke woorden. Je kan echter niet doorspoelen. "
Marjan de Jong
9

"Hartstikke leuk goed georganiseerd. "
John Wouters
9

"Leuke escape tour, lopen door het middeleeuwse Nijmegen "
Sanne de Waal
10

"Wij hebben een hele leuke ochtend gehad en Leeuwarden van een hele andere hoek gezien. We hadden droog weer en een gezellige team !!!!"
Anja Put
9

"Leuke activiteit voor het gezin."
Deveney van der Knaap
7

"Heel leuk! Je leert veel kennen over de stad en het is goed voor je stappen teller ;)"
Lyset Valstar
9

"Super leuk!"
Martijn Anemaat
8

"Escape tour zat goed in elkaar! Erg leuke manier om een stad te verkennen en afwisselende en uitdagende (maar niet al te moeilijke) opdrachten!"
Pierre Van der Vliet
10

"Was weer top."
Jolanda Aartssen
9

"Leuke activiteit. Je ziet de stad op een andere manier. "
Luciano Rep
10

"Een leuke leerzame tour ook voor kinderen. We deden dit in twee groepen met een verjaardagsfeestje"
Sanne Gerritsen
9

"Hele leuke manier om een plaats te ontdekken. Je komt in achteraf steegjes die je zelf misschien niet had gevonden. Een aanrader om te doen met pubers die niet meer vrijwillig een kerk oid in te slepen zijn. "
Maaike Struisvlugt
8

"Super leuke manier om met de kids een stad te bekijken en kol te hebben."
Ellen Nepperus
9

"Leuke activiteit."
J.P. de Korte
9

"We hebben genoten!"
Esther Bastiaan
7

"Familie escape tour. Kinderen waren en bleven enthousiast. Leuk uitje!"
Lotte Vermeulen
7

"Heel leuk om te doen! De opdrachten zijn wat simpel (niet perse eenvoudig maar er zit weinig diepgang in). Dit is verder geen probleem, maar het zou nog leuker kunnen zijn. Ik wil het wel graag nog een keer doen in een andere stad. "
fleur van wijk
7

"Heel leuke alternatief in covid tijd voor escape room en leuke kennismaking met steden. "
Geert Hoekstra
8

"Een leuke manier tegen schappelijke/lage prijs om samen een stad te verkennen. Ik kan het iedereen aanraden. Zelfs als je al heel bekend bent in een stad."
Yvonne Gooijer
8

"Erg leuk om te doen en op die manier Bolsward te bekijken. Ook onze kinderen vonden het erg leuk (10 en 12 jaar). Sommige opdrachten konden we niet doen omdat de weg opengebroken was. De kosten vinden wij wel vrij hoog."
Sander De jong
8

"Erg leuk! Makkelijk te spelen doordat je zelf een starttijd kan bepalen en zeker in coronatijd een aanrader "
Dominique Smit
8

"Super leuk en heel erg goed te doen voor de kids. Mooie manier om de stad anders te bekijken."
Samantha Coomans
10

"Het was onwijs leuk! Onze dochter van 10 vond het geweldig!"
Olga Kilkens
10

"Een super leuke manier om een stad te ontdekken. We hebben genoten van onze tocht door Middelburg!"
Tabitha Mulder
8

"Het was erg leuk om te doen! Zeker de moeite waard!"
Heleen Cocu-Wassink
8

"A really fun way to spend time with friends and explore the city at the same time. "
Baukje Boekema
9

"Super leuk om te doen, je ziet de stad op een andere manier, met leuke weetjes."
Daniëlle Versluis
7

"Opzet is leuk en leerzaam! "
Miranda Visser
9

"Erg leuk om te doen! Zeker een aanrader."
Emma Sophie Slurink
6

"Eerste helft van de tour is leuk en leerzaam de tweede helft een stuk saaier en diverse keren de zelfde straat doorlopen"
Tom Klijnman
10

"super leuk!, leuke opdrachten! een powerbank is 100% nodig"
Gipsy Peters
9

"Super leuke buitenactiviteit om met een klein groepje familie of vrienden te doen."
Hester Heyning
8

"Leuke tocht om te doen. Weer eens wat anders. Je leert ook nog wat over de stad. Het enige jammere is het einde van de tocht, dat is wat teleurstellend als je zelf de uitgang niet vindt. "
Maurice Raes
9

"Leuke activiteit om met, normaal minder gemotiveerde kinderen, door een stad te lopen!"
A de Lange
10

"Wat was dit leuk om te doen! Ik raad het iedereen aan."
Cora de Wit
9

"Een aanrader! Leuke activiteit met gezin/groep of samen."
Mandy van den Heuvel
8

"Leuke activiteit, zeker nu in de coronatijd waarbij er verder weinig mogelijkheden zijn. Echt een aanrader."
Kim Poland
8

"Superleuk om te doen, ook met kinderen. We hebben erg gelachen en zijn toch weer wijzer geworden van de plaats waar we best vaak komen."
Rosan van der Lee
8

"De opdrachten waren erg afwisselend. De een wat moeilijker dan de andere, maar dat maakt het juist leuk. De route vond ik vrij beperkt: je moest vaak langs dezelfde plekken. Leuk dat er een mooi stukje geschiedenis bij veel vragen te lezen was."
Arjo Coppelmans
8

"Het was erg leuk om te doen. Je bent samen bezig en lekker buiten. De tijd heeft een drive om zsm de vragen en opdrachten te doen."
Monique van der Neut
8

"Super leuk om een stad te verkennen met een puber. Helaas kun je niet alles rustig bekijken als je iemand bij je hebt die het record wil verbreken ☺️"
Ellen van der Kraan
8

"Super leuk om de stad Zwolle op deze manier te leren kennen en details te ontdekken die je anders waarschijnlijk niet opgevallen zouden zijn. Voor herhaling vatbaar in een andere stad! "
Leendert Huijzer
9

"Leuk om met het gezin te doen. Je ziet de stad eens van een andere kant."
Marjolein Van Bemmelen
10

"We hebben vorige week de tour in Amsterdam gedaan.. erg leuk weer. Zeker met pubers.. een actief en leerzaam uitje."
Carfita Abascal
8

"Super leuk. Ga ik zeker nog een keer doen met dezelfde vriendin"
Lisette Diaz
8

"Was wel super leuk om te doen en je leert de stad kennen dus ik ga het zeker nog een keer doen in een andere stad"
Annemiek Pos
10

"Zo leuk, een stad op een andere manier bekijken. Het smaakt naar meer."
Marion Jak
9

"Superleuke activiteit en een leuke manier om een stad te leren kennen. Wij bezochten Delft, mooie stad met veel historie. Spel zat goed in elkaar met verrassende vragen. Ook goed te doen voor onze kinderen van 9 en 11 jaar. We gaan het zeker nog eens doen! "
Kelly Schardam
9

"Super leuke manier om zo door de stad te wandelen. Echt een aanrader! "
marjan van de weerd
7

"Leuke activiteit, wij deden het met ons gezin, incl 3 pubers. De ene is het wat sneller beu dan de andere maar we gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad."
Koen Peters
8

"Heel leuk, echt een aanrader vooral als je iets over de stad wil leren"
Willem Burg
9

"Een leuke zoektocht door een stad die we niet kenden, een perfecte manier zeker met kinderen"
Richard Hilverts
9

"Een hele leuke dag. Gaan we beslist nog eens doen. "
Angela Priem
9

"Super leuk om te doen, ook met kinderen. "
Angelique Van Mierlo
8

"Leuke manier om op een andere manier het eiland te bekijken, plots kennisgemaakt met het hele VOC verleden van Texel, wat we daarbuiten helemaal over het hoofd gezien hadden "
Debby Rolle
9

"We hebben een superavond gehad! Wat een leuke mix informatief en entertainment! "
Wendy Wigchert
8

"Echt heel leuk om te doen in deze coronatijd. Je ziet de stad op een andere manier. "
Agnes Kulik
9

"hele leuke manier om een stad te bezoeken. we gaan het zeker vaker doen"
Thera Straten
8

"Leuk om op deze manier door een stad te wandelen."
Cindy van Miltenburg
8

"We vonden het erg leuk om te doen! We hebben de versie in Harderwijk gedaan, erg leuk om de stad een keer vanaf de andere kant te zien en nieuwe weetjes te ontdekken. Zeker een leuke activiteit met vrienden en familie om er lekker buiten bezig te zijn! "
Christine Fransman
10

"Echte aanrader in corona tijd!"
Willine de Korte
8

"Een leuke, afwisselende tour, die de historische hoogtepunten van de stad laat zien op een speelse manier. Volop genoten van deze activiteit. Heel geschikt uitje in coronatijd! "
Andre De Vries
8

"Leuke activiteit, je leert veel over de stad en achtergronden."
Margriet Nijstad
9

"Geweldig leuke activiteit en een bijzondere manier om een stad te leren kennen! "
W. Hartman
10

"Leuk om te doen, lekker buiten, met het hele gezin inclusief de hond. Zeker voor herhaling in een andere stad haalbaar."
Sanne Bedet
9

"Leuk spel, erg mooie route door Alkmaar, duidelijke instructies en navigatie! "
Cmm Van strijen
9

"Super leuk! Zeker met een groter gezin om tegen elkaar te spelen. We gaan het zeker in een andere stad nog een keer spelen."
Miranda van Dijk
9

"Niet heel moeilijk, maar wel een leuke escape tour in het prachtige Alkmaar "
Denise Bremer
10

"Was super leuk! "
Karolien Hoekwater
9

"Erg leuke manier om met het hele gezin een stad te ontdekken. Voor herhaling vatbaar!"
Marcel Pot
8

"Erg leuk om te doen samen met onze dochter van 11. Mooie manier om wat Utrechtse historie mee te krijgen samen met mooie verrassende en verstopte plekjes in de binnenstad, Ik dacht dat ik alle hoekjes en gaatjes al wel een gezien had na 6 jaar middelbare school in de binnenstad, jarenlang uitgaan en inmiddels alweer meer dan 20 jaar werken in de stad, toch nog onontdekte plekjes gezien, Erg leuk! "
Iris Van Enck
8

"Erg leuke manier om met het hele gezin een stad te ontdekken en verdeeld over twee teams de competitie aan te gaan! We zijn benieuwd naar de andere steden. "
Stephanie Mulder
9

"Super leuke middag gehad, en ook nog wijzer geworden over mijn eigen stad. Zeker de moeite waard, en ga zeker keer andere stad proberen. "
Yvonne Beugelink
9

"Een erg leuke manier om met de Escape Tour je stad op een andere manier te ontdekken. Een wandeling langs onbekende plekjes met leuke opdrachten en raadsels en vooral veel plezier!"
Kitty Hehewerth
8

"hele leuke activiteit. Stond bij niet geschikt voor kinderen maar voor onze zoon van 11 was het ook een leuke vakantieuitje.Wij Zeker in deze tijd waar weinig kan! Wij hebben een leuke middag gehad en nog wat geleerd over de VOC tijd op texel"
Elise de Jong
8

"Erg leuk"
Marieke Hoekerd
7

"Het was een leuke manier om de verschillende plekjes van Nijmegen te ontdekken op een leuke manier! Het zou helemaal top zijn als er een uitgebreide rolstoelroute gemaakt zou worden!"
Jordi Sangers
8

"Super leuke dag gehad op texel, ondanks dat veel dicht was. We vonden twee uur wel wat kort als deadline"
Karin Kragten
8

"Leuke middag in de vakantie. Zijn op plekken in Utrecht geweest waar wij het bestaan niet van wisten. "
Corry Markusse
6

"We hebben het raadsel in Utrecht niet op weten te lossen. Dat je dan niet weet hoe het verhaal afloopt voelt als een domper. Lol was gelijk van ons uitje, terwijl we toch ook veel vragen goed hadden. Niet motiverend om het in andere stad nog eens te doen. Terwijl de wandeling zelf heel leuk was. Mailtje nadien dat je het dan nooit zal weten voelt kinderachtig. "
Maarten Kramer
10

"Super leuke activiteit!"
Maaike Blomsma
7

"Super leuke activiteit om in deze tijd te doen!"
M Marijnissen
8

"Leuke corona proof activiteit waarbij je ook de stad nog een beetje leert kennen. Gaan we zeker nog een keer doen in een andere stad."
Jolanda Vriend
9

"Erg leuke middag gehad. Net binnen de twee uur de uitgang gevonden. De vragen waren heel afwisselend zodat er voor iedereen wel een bij zat. Wij gaan er zeker nog een doen in een andere stad. "
John van Rooijen
7

"Leuke bezigheid en je leert de stad ook een beetje kennen."
Hilly Kronemeijer
8

"Dit is een leuke manier om een stadswandeling te doen. Ook voor pubers!"
Ton Dijkstra
7

"Teveel opdrachten voor 1 1/2 uur."
Cleo Glerum
8

"Was een erg leuke activiteit om met zijn allen te doen. Wij hebben veel plezier gehad"
Damon Broeren
10

"Super leuk en heel spannend, je wordt er automatisch fanatiek van!"
Lianne Blok
8

"We vonden het erg leuk om op deze manier de stad te leren kennen. Verder zit de escape tour goed in elkaar! Leuk middag gehad!"
Marjolijn Kauling
6

"Wat een leuke dag hebben we gehad.Leuke vragen voor jong en oud, iederéén kan mee doen! "
Paul De Vreede
10

"Top route door verrassend Arnhem. Leuke puzzels en opdrachten onderweg voor hele gezin (2 volwassenen en twee kinderen 12 en 10 jaar)"
Lisette Kuunders
6

"Wij hebben een leuke middag gehad ook voor de jongste en waren zelfs nog binnen de tijd klaar, al was dit niet nodig. Gezin 3 jarige, 7 jarige en 12 jarige + 2 volwassen. "
G. Petersen
7

"We liked the escape tour, although the weather was stormy, we almost finsihed it in time. We are sorry we didn't find out (and were not given) the answer because we worked so hard to get it all right. "
Ans Van Nuland
8

"Leuk om te doen bij droog weer"
Dirk Van Leipsig
9

"Een ontzettende leuke game, voor alle leeftijden te doen. Je ziet je stad met andere ogen en ontdekt, hofjes en leuke weetjes die je anders nooit zou ontdekken, een absolute aanrader."
Judith Schwieters
9

"Erg leuke manier om een stad te ontdekken! Vanaf nu ga ik mijn citytripjes kiezen door te kijken of er een escapetour is!"
Conny de Koning
10

"De escapetour Harderwijk was geweldig leuk. Goede opdrachten met raadsels en sommen. De tijd is prima, je moet wel doorlopen. En dan een lekker bittergarnituur. Wij hebben een leuke middag gehad."
Yvonne Polman
9

"Leuk uitje voor het hele gezin in de mooie hanzestad Zutphen!"
Pim Reuvers
7

"Leuke activiteit die je een inkijkje in de stad Leeuwarden vanuit een ander perspectief geeft."
Karin Koning
9

"Super leuke activiteit! Leuk om samen met gezin of familie te doen. Je komt op mooie plekjes in de stad, waar je anders niet komt. Voor herhaling vatbaar. "
Marlinde De Wolf
9

"Wij vonden dit 1 van de leukste escapetours tot nu toe! (5 gedaan) "
Jos van Daalen
5

"Laat ik dat maar niet doen... Heel veel geld voor helemaal niks! Route klopt niet meer. "
Henco Noordermeer
8

"Activiteit was erg leuk en de opdrachten worden gedurende het spel steeds moeilijker. Leuke nieuwe plekjes van Utrecht gezien. Helaas niet de hele opdracht kunnen afronden."
Dennis Treffers
10

"Super leuk om te doen, echt een aanrader"
P Maas-bink
8

"We hebben ons goed vermaakt."
Natasja van Raaij-Klein
9

"Hartstikke leuk gedaan!"
Bertina Beijeman
9

"Erg leuk om op een andere manier een stad te bezoeken!!"
Jeroen van der Salm
8

"Leuk uitje, leuke routes om te lopen en de stad te verkennen "
Pierre Boorsma
9

"Een heel leuke middag gehad in Amersfoort samen met escape tours"
Ellen De Korte
8

"Het was een erg leuke tour! Mooie route om te fietsen, afwisselende opdrachten en motiverend om het zo snel mogelijk te doen. "
J. te Lindert
9

"Leuke city escape. Het mooie van dit soort escapes is, dat je op dingen gaat letten in zo'n stad waar je normaal gesproken niet meteen op zou letten. En gaandeweg krijg je ook van alles aan historie mee over een stad."
Abwin Luteijn
9

"Echt een aanrader. Wij hebben de tour in Amersfoort gedaan. Een heerlijk ijsje in de Langestraat, een terrasje toen we de tour hadden gehaald om het te vieren. En wat is Amersfoort toch mooi!"
Addy Albers
9

"Erg leuke en educatieve manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekken die je anders niet had gezien"
Roos van Mook
8

"Zie hierboven "
Jos van Rijn
6

"Leuk om op zo'n manier de stad te verkennen! "
Edwin Dupon
10

"Leuke manier om een stad met je kids te ontdekken; een aanrader!"
Regina Oostenbrug
9

"Super leuk!!"
HA van den Kieboom
10

"We hebben een erg leuke middag gehad en de opdrachten waren moeilijk genoeg!"
Mariska Schouten
9

"Leuk uitje, zeker in corona tijd! "
Jw Meijer
8

"Mooie tocht door Nijmegen "
Patricia Dieleman
9

"Een heel goed in elkaar gezette toer, leuke vragen en een makkelijke app."
Anouk Heuvelman
9

"Het is erg leuk om een escape tour te doen! "
Chantal Nihot
7

"Heel leuk om te doeb, maar moeilijk"
Demi Timmermans
8

"Heel leuk! "
Manouk Klaassen
8

"Super leuk om te doen. Je leert de stad op een andere manier kennen. Zeker een aanrader!"
Lisanne Brummel
10

"Super leuke dag gehad en veel nieuwe dingen over Utrecht geleerd. De puzzels waren echt goed te doen. Je ziet de stad op een hele leuke manier. Echt een aanrader! "
Wendy Coene
10

"Wat een leuke ontdekking was dit! Spel zit heel erg leuk in elkaar: ons team bestond uit 2 11-jarigen, een 13-jarige en twee meelopende mama's en we hebben een zeer fijne namiddag beleefd. Heel spannend om rond te lopen tot je de 'bingbong' van een volgende opdracht hoort, een leuke variatie aan vragen en opdrachten, een mooie route doorheen Brugge... En het spel was zo echt, dat de zoon zelfs wat teleurgesteld was toen de geheime uitgang op slot bleek te zitten! We gaan dit zeker nog eens doen! "
Loeka Baeyens
10

"Geweldige en originele activiteit. Leuk om nieuwe steden op een nieuwe manier te verkennen, maar ook leuk om nieuwe weetjes over je eigen stad te leren"
Anouk Schakenraad
8

"Leuke activiteit om te doen en zo de kleine straatjes en kunstwerken van de stad te leren kennen. Ook leuk in eigen stad!"
v Bakker
8

"De tour is echt leuk en mooie manier om de rolverdeling binnen het groepje te zien en de stad anders te leren kennen. "
Anneke Feenstra
10

"Het was verrassend en superleuk om de escapetour te doen. Je leert veel over de geschiedenis van de stad. Erg interessant. Je komt op veel onbekende plekken. Zelfs de tieners in onze groep hebben een aantal keren herhaald hoe leuk het was. Wij gaan zeker nog een keer een escape tour doen. Bedankt voor de leuke uurtjes ontspanning."
Gijs Bos
10

"Leuke escape door zowel bekende als onbekende delen van het centrum van Amsterdam!"
Ilse Dullaart
9

"Erg leuke verhaallijn en goede aansluitende opdrachten"
Eline Wijnhoud
8

"Leuk uitje!"
Miranda Bouman
8

"Een erg leuke activiteit die je ook eens andere plekken van een stad last zien. Zeker een herhaling, in een andere stad, waard."
Natasja van Beurden
9

"Dankzij de escape tours op leuke en mooie plekken in Breda mogen komen. Het werd nog spannend omdat de twee uur bijna voorbij was. We hebben erg genoten van dit uitstapje!"
Kirsten Blok
10

"I did the tour with my boyfriend who was visiting my hometown for the first time. It was really nice to explore the city together this way!"
Miranda Holster
9

"Na een escape tour in Apeldoorn en Deventer, was het nu tijd voor een tour in Amersfoort. Het was een erg leuke escape die goed te doen was voor alle deelnemers. We hebben er veel plezier aan beleefd. Ook dit keer weer heel erg bedankt voor de leuke middag! "
Henk Egberts
6

"Het was een prima tochtje door Alkmaar. De puzzeltjes waren erg makkelijk. Er staat nergens dat je maar 1 antwoordpoging hebt. Verder is 30 euro erg veel geld als je dit vergelijkt met een jaarabonnement voor geocaching.com. Daar kun je dan wereldwijd alle puzzels multi en wereigo (wat dit eigenlijk is) doen."
Gerry Smits
10

"Heel leuk om te doen!!"
Anneke Wijngaarden
9

"Wat een aanrader! Met z'n drieen speuren door Amersfoort. Allemaal leuke en bijzondere plekjes gezien! Dag met een gouden randje, geweldige activiteit in deze coronaperiode"
Andrea van Kleef
9

"Wij hebben de tour gedaan met onze 3 kinderen van 14, 12 en 6 jaar. Super leuk! Echt een aanrader!"
Anja de Jaeger
10

"Leuke puzzeltocht"
Mieke IJzereef - Legters
8

"Wil je iets leuks en verantwoords ( want buiten) doen, dan is dit echt een hele leuke optie. Het is zeker geen voorwaarde om uit de plaats zelf te komen. Integendeel, je leert je eigen woonplaats op een andere manier kennen."
Dorien Ketelaar
8

"Door de vele wegopbrekingen is het momenteel lastig om je weg te vinden in Bolsward. Je loopt hele stukken terug of dubbel, niet echt leuk dus. Bij het startpunt gaat het eigenlijk al mis. "
Heleen Peschar
7

"Leuke tour om met mooi weer te doen. "
Mirjam van Plateringen
10

"Super leuke escape gedaan in Harderwijk en Kampen! Beide echt een aanrader, naast het spelelement leer je iets over de geschiedenis van de stad! Op naar de volgende voor ons!"
Britt Versteeg
10

"Het was top! We gaan er zeker nog eens een doen!"
Jorien Van paasschen
8

"Wij hebben met twee vriendinnen en drie kids (10-12 jaar) de escape tour in Apeldoorn gedaan. Heel leuk om je eigen woonplaats beter te leren kennen op deze speelse manier! Jong en oud hebben genoten. Wel werd al vrij snel duidelijk dat wij de tour no way in twee uur konden afronden (voor een vermelding op de Wall of Fame) maar dat mocht de pret zeker niet drukken."
Arhan Peek
10

"Leuke dag gehad"
Silvia Medema-Schakel
10

"Top! Alles werkt prima. Goede combi van wandelen, stad ontdekken en iets oplossen. Leuk voor hele gezin!"
Rita Booisma
8

"Was erg om op deze manier een stad te leren kennen en de geschiedenis. Daarnaast samen bezig te zijn. Erg leuk om te doen "
Kim Koster
9

"Erg leuk om te doen! Je komt op plekken waar je anders niet zou komen en het is interactief!"
Malou Kapper
8

"Leuke escape tour door Haarlem. We zijn op leuke plekjes gekomen, waar je anders niet zou komen. Leuke opdrachten! Wel gemakkelijk de stad ‘uitgekomen’. "
Mariëlle antonissen
9

"Superleuk om zo een onbekende stad te verkennen!"
Myrna van Duijven
9

"Het was erg leuk en je komt net even doir wat andere straatjes en steegjes, dan wanneer jezelf de stad ontdekt. Erg leuk opgezet"
Laura Lamey
9

"Leuke manier om onze eigen stad beter te leren kennen. Erg leuk! Goed te doen met kinderen, zeker als je de tijdsdruk los laat. Wij gaan meerdere steden aandoen om het te spelen!"
Petra Mel
9

"Een originele en leuke manier om een stad te ontdekken!"
Roelf-Jan de Vries
9

"Leuke tours waarmee je ook de minder bekende plekjes ziet van een stad!"
Hellen Visscher
9

"Echt super leuke manier om een nieuwe stad te ontdekken! "
Tamara Winnik
8

"Leuk om een stad op een andere manier te ontdekken "
Annouchka Ringers
8

"Echte aanrader! Maakt een stadswandeling voor iedereen, jong en oud, echt even wat interessanter en spannender!"
Tamara van Dijk
8

"Veel plezier gehad. Op een leuke manier de stad Gouda ontdekt, op plekken geweest die je anders nooit gezien zou hebben. "
Daisy Zuidwijk
9

"Geweldige escape tour Delft gedaan met de familie jongens tegen de meiden... leuk om te doen met diversen leeftijden door de geschiedenis van het prinsenhof hof wat ze hier in delft ook op school me krijgen wisten de kinderen zelfs vragen te beantwoorden... wij zeggen nu al tot de volgende escapetour!!!!"
Suzanne Vinks
9

"Een hele leuke coronaproof middag gehad! Echt heel leuk! We hebben met twee teams gespeeld en iets na elkaar gestart waardoor het echt een leuk wedstrijd element kreeg. "
Ester van Staalduinen
8

"We had a great afternoon! Thanks."
Marije Terwisscha Van Scheltinga
7

"Leuke activiteit om in coronatijd te doen, de vragen waren wel wat makkelijk, maar alsnog was het leuk. toen we een locatie niet konden bereiken door werkzaamheden, was de helpdesk goed bereiken, en konden ze ons snel helpen. "
Michelle Zeisseink
9

"Erg leuk om zo een paar uurtjes weg te zijn met leuke vragen en puzzels. Zat een leuk verhaal in en je ziet de stad eens op een andere manier met leuke steegjes en nieuwe plekjes. "
Jamie Dekkers
9

"Prachtige leuke ervaring in een mooie omgeving met een leuke route!"
Manon Snijders
8

"Erg leuk idee om de stad te leren kennen. Je moet steeds kleine stukjes lopen en dan alweer een nieuwe opdracht. Mijn kinderen van 12 en 15 vonden het wel te ver lopen."
Mariska Dijkstra
10

"Leuke en gezellige middag gehad. Zeker een aanrader voor iedereen. Wanneer er meerdere groepen tegelijk starten lopen die niet precies dezelfde route. Zo loop je niet achter elkaar aan en heb je echt je eigen spel. "
Rene Walen
9

"Ontzettend leuk, alleen wordt er gezegd met auto of fiets en niet te voet en zo is het niet helemaal maar we hebben onwijs gelachen. "
Laura Voorbogt
7

"leuke activiteit, vragen zijn soms wat te makkelijk en jet zou leuk zijn om meer te lere van de stad tijdens de tour, maar wel leuk om te doen met een klein groepje"
Nel Groet
8

"Het is een lastige, maar erg leuke manier om door een stad te dwalen!"
JJM Beukers
8

"Het was weer erg leuk om te doen, we hebben nieuwe plekjes ontdekt in Nijmegen. Een verbetering met eerdere jaren is dat na 2 uur het spel niet stopt, maar dat je het kan afmaken. Wij hadden die tijd nu niet nodig."
Nikki de Vries
10

"De perfecte manier om de stag te leren kennen. We kwamen op plekjes waar we anders nooit heen waren gewandeld. We waren fanatiek en hebben best wat puzzelervaring, maar als nog werden we uitgedaagd. Een top middag!"
Bram Neuteboom
9

"Super leuk om te doen. Al helemaal nu met corona is het een leuke activiteiten waarbij je nog is wat te weten komt over de stad."
Mirjam Schreurs
8

"Super leuke tour. Vragen/opdrachten op niet te grote afstand van elkaar. Dus lekker actief steeds. Zutphen is fantastisch qua sfeer!"
Bojan Michiels van Kessenich
8

"Mooie manier om prettig en speels samen een stad te ontdekken."
Cindy Smit
9

"Heel leuk om te doen! "
Jamie Dekkers
8

"Top gedaan en leuk om te doen!"
Saskia Stolwijk
9

"Leuke tour en game, zelfs op een regenachtige dag. Onze kids houden niet zo van wandelen maar zijn wel dol op speurtochten. Op deze manier hebben wij de stad kunnen bekijken en hebben de kids ook een leuke middag gehad. "
Noëlle Brugman
9

"Een leuke en leerzame tour door Kampen. Soms wat onduidelijk wat de opdracht precies is en de tour in 2 uur afronden is hard doorwerken. Wij hebben het op ons gemak gedaan, genoten van het stadje en tussendoor pauze genomen, daardoor waren we bijna 4 uur onderweg."
Anouk Nentjes
10

"Ontzettend leuk om te doen, we hebben genoten :)"
Marlinde de Wolf
8

"Erg leuk om op deze manier een stad te ontdekken!"
Louis-Maxime Marysse
10

"Heel leuke ervaring"
Monique Asselbergs
9

"We wilden een escape room doen, maar dat ging nog niet met de huidige maatregelen. Dit was een superleuk alternatief! Met 3 kinderen van 15 en 2 van 17 was het een leuke middag. Echt een aanrader om een stad te leren kennen! Reactie vd kinderen; superleuk! "
Natalie Post
8

"Leuke activiteit, je ziet Texel eens op een andere manier. Aanrader! "
Nika Morsink
8

"Leuk spel en leuke tijdsbesteding! Een volle telefoon is wel handig, haha! "
Arthur van de Oudeweetering
8

"Dit was onze 2e escape tour, Haarlem. Was net nieuw opgezet denken we, paar kinderziektes dan - maar erg leuk weer om door snel door de stad heen te puzzelen en die zo wat te ontdekken!"
Sifra Leeflang
7

"Een heel leuke tour voor het gezin! Heerlijk buiten en leerzaam! Leuk om zo je eigen stad te "leren" kennen. Top bedacht! "
Lotte Reezigt
9

"Onwijs leuk! Wat ons betreft had het zelfs wat langer mogen duren maar wij waren ook al bekend met de stad waardoor wij wellicht de routes sneller konden lopen."
Elles Tetelepta
8

"Een ontzettend gezellige middag gehad!"
lianne dijkstra
10

"Superleuke leerzame escape tour. "
Melinda Hoffman
7

"The activity itself was quite nice. Except for at the end, the app stopped working so we couldn’t finish the game. That counted for both teams. So we had to leave the game unfortunately... I booked this to celebrate my birthday outside. Different kind of fun celebration!"
Wouter Vrugt
9

"Suoer leuk om te doen. Hebben een hele leuke middag gehad."
Karin van Elten
10

"Enorm leuke en gezellige manier om een stad te zien en leuke opdrachten. Combinatie van stadswandeling, competitie en sportiviteit. Een aanrader! Wij gaan voor de volgende stad!"
Moniek Visser
9

"Het was erg leuk. Tijdens de tour genoten van de mooie stad Delft."
Sharon Meijlink
7

"We vonden het erg leuk. "
Tessa Nap
9

"Ik vond het een erg leuke quest met afwisselende opdrachten! We hebben ons erg vermaakt tijdens de Escape Tour. "
Gwen De Jong
9

"Heerlijke wandeling gehad door het centrum wat we al een beetje kenden, maar nu door leuke opdrachten te volgen hebben we nog meer leuke plekjes gevonden in Nijmegen. Op naar de volgende stad...!!!"
Cecile Verdegaal
9

"Leuke manier om met het hele gezin een stad te bezoeken en te genieten van de hoogtepunten."
Femke Doolaeghe
8

"Fijne tocht door eigen stad. Puzzels zijn vrij eenvoudig. Toch weer wat dingen lezers en gezien die we nog niet kenden. Wel echt te duur voor wat het is. "
Janna Abma
9

"Leuke toer! En ik kwam zelf in het verhaal voor! "
Marlies Koster
8

"Het was erg leuk om de tour in Harderwijk te doen. Je beleeft de stad zo op een heel andere manier dan wanneer je er 'gewoon' doorheen wandelt. "
Evelien Veldhuis
7

"Was leuk om te doen, je leert een vreemde stad beter kennen, maar als je van de 9 letters, doordat je verkeerd rekent of iets verkeerd leest, maar 2 letters hebt en er al ruim anderhalf uur verstreken is, dan is het beter om het op te geven !!!!"
Talitha van Moll
8

"Super leuk om te doen! Wij hebben dit met onze zoon van 11 jaar en dochter van 7 jaar gedaan en ook zij vonden dit erg leuk! We gaan zeker andere steden proberen! "
Marjolein Van Bemmelen
10

"Leuke, interactieve activiteit, goed te doen met kinderen. Aanrader voor iedereen die eens wat anders wil doen."
Petra Bakker
8

"Leuk om in Kampen te doen, het liet ons weer de mooiste plekjes zien van een stad!"
Janita Lanting
9

"Leuke tocht voor een zonnige (konings)dag!"
Angelique van Schaijk
9

"Dit is de 2e keer dat we een Escape tour hebben gedaan en ook deze in Den Bosch was weer een aanrader! "
Eline Wijnolst
9

"Het was echt een hele leuke escape tour. Weer een hele andere manier om een stad te ontdekken!"
Maureen Hiemstra
8

"Leuke escapetour. Mooie route door de stad met regelmatig een vraag/checkpoint, dus zo ben je continu met het spel bezig. Wel uitdagende vragen die als je logisch nadenkt prima op te lossen zijn."
Lisanne Bakker
10

"Superleuke middag gehad in Amersfoort! Leuke manier om nieuwe plekken in de stad te ontdekken en meer te weten te komen over de stad en haar geschiedenis. "
Michel Terwijn
8

"Was een heel leuk maar vermoeiend avontuur. Wij hebben genoten.Knap in elkaar gezet."
L Heemskerk
10

"Super leuk en gezellig om te doen "
Josephine King
8

"Ontzettend leuke middag gehad in zwolle door de escape tour! Je komt op plekken en in straatjes waar je anders niet zo snel zou komen. "
Maureen Smits
9

"We vonden het ontzettend leuk om op deze manier de stad te ontdekken, meer te leren, op nieuwe plekjes te komen! Genoten met het hele gezin! "
Tieme Kloeze
10

"Leuk dat er een strakke tijd op staat; dit versterkt het competitiegevoel"
Nick Simons
8

"Was erg leuk om te doen. Hebben een leuke tijd gehad en zullen het zeker nog eens doen "
Carla Van der Muur
9

"Echt een aanrader, je bent actief bezig en ziet tevens veel van een stad"
Sabine Rademakers
9

"Wij hebben dit gespeeld met onze zoon van 15, het was ontzettend leuk en een spannend verhaal, maar als je inlevingsvermogen hebt dan is het nog leuker. We hebben echt genoten en gaan zeker andere steden ook doen. "
Nathalie Dierx
10

"We hebben een super leuke middag gehad dankzij de escape tour door Maastricht! Alles werd duidelijk uitgelegd en werkte naar behoren. Het is echt een aanrader en mochten we een dagje uit zijn in een andere stad gaan we zeker weer gebruik maken van de escape room! "
Hannah Wünnemann
9

"Echt leuk om te doen! Zeker een aanrader en ook in je eigen stad leuk om eens de net was verstopte plekken te zien!"
Mariska Scalongne
10

"We hebben een superleuke escapetoer gehad in Delft op Koningsdag met het gezin. De kinderen konden alles meedoen (12 en 13 jaar). De wandeling was compact, zeker niet te lang en bood variatie in opdrachten. Stukje geschiedenis combineren met spel, bewegen en mooi weer. Jammer dat de terrasjes nog niet open waren ;-). Overigens gaan we dit vaker doen en niet alleen in coronatijden! Een blijvertje. "
Patrick Wilmink
8

"Een leuke tocht! Zo ontdek je nog eens nieuwe dingen in je eigen stad. "
Lenny de Munk
9

"Een ontzettend leuk uitje. We hadden prachtig weer en we waren nog nooit in Amersfoort geweest. Leuke stad en een goede manier om de stad te ontdekken. We waren met 2 pubers, heel leuk om met hen te doen."
Marian Vinke
8

"Mooie stadswandeling, afwisselende opdrachten! "
Jacqueline van Dijk
10

"We hebben met veel plezier de escape tour in Deventer gedaan, dit is een leuke manier om de stad te leren kennen. En hier en daar ook nog iets over de geschiedenis te leren. "
Marilou Van der Vlugt
8

"Super leuke dag gehad. 2 teams gemaakt, 1 van 4 en 1 van 5, was ook heel goed te doen. De app werkte hartstikke goed al waren de puzzels soms een beetje makkelijk, dat maakt het wel toegankelijk voor iedereen. Leuke manier om de stad te ontdekken en veel geleerd."
Marieke Steehouwer
8

"Voor het eerst deze tour gedaan, kende de stad niet dus superleuk om zo op deze manier ook gelijk de bezienswaardigheden van Middelburg te zien met de weetjes"
t kap
9

"Een hele leuke ervaring voor groot en klein. "
Ronnie Bosch
9

"Ontzettend leuke tour! Veel van de stad Amersfoort gezien, op plekken geweest waar je anders nooit zou komen. Voor herhaling vatbaar in een andere mooie stad!"
Joan Bakker
8

"Leuke activiteit, app werkt erg goed."
Anne Morskieft
8

"Gezellige middag gehad! "
Marieke van Beek
9

"Heel erg leuk! Gaan we zeker vaker doen "
Johan Pijnappels
8

"Erg leuke middag gehad in Deventer. Een mooie tocht door het historische centrum van deze leuke Hanzestad. Meer steden staan op de agenda!"
Patricia Goosensen
8

"Leuke activiteit om een nieuwe stad eens op een andere manier te leren kennen."
Lisa Vrolijk
9

"Super leuke dag gehad! "
Elise Hop
9

"Leuke Koningsdag gehad, door deze tour door eigen stad! De app werkt heel makkelijk! "
Pascal Van Grunsven
7

"Was een leuke tocht"
Kerstin Elzakkers
10

"The Escape Tour Delft was a huge success for us. We really enjoyed. The instructions were clear and we could easily follow the tour."
Myrthe Ouwerkerk
9

"Hele leuke escape. Prima te doen met kinderen!"
Gabrielle Baegen
8

"Echt super om te doen, echte aanrader "
Megan Mckenzie
6

"leuke tour door Zutphen en verder leuk verhaal er omheen gebouwd zeker een aanrader! "
D J
9

"Een erg leuk spel. Opdrachten niet te makkelijk, niet te moeilijk. Leuk om op deze manier een stad te verkennen. "
Mariëlle Tekelenburg-Ludin
9

"Een leuke middag gehad en weten weer meer over onze stad!!"
Lukas Kruidhof
8

"Leuk om te doen, zeker een aanrader om in de binnenstad op plaatsen te komen waar je anders bij een bezoek nooit geweest zou zijn."
B van Hooijdonk
9

"Zeer leuke route. Je komt op mooie plekjes van Middelburg waar je als toerist langs wil komen."
Marij Nijenhuis
9

"Was leuk om te doen."
Mireille Van gelder
7

"Leuke wandeltocht met afwisselende opdrachten"
Hans Van den Berg
8

"Erg leuk spel. Leuke manier om de stad te bekijken icm een spelelement"
Nicole Veldhuis
10

"Superleuk om te doen! Leuke, niet te moeilijke, opdrachten. Leuke manier om een stad te ontdekken. "
Ariane Hoksbergen
9

"Leuk om de stad op deze manier te zien!"
Annelies de Koning
9

"Wat een leuk, interactief, coronaproof uitje"
sigrid koster
9

"erg leuke activiteit. je ziet de stad van een andere kant."
Dana Visser
6

"Erg leuke manier om een stad te verkennen. De game leidt je langs de hoogtepunten van de stad met leuke historische verhaaltjes. De opdrachten waren echter wel echt te simpel voor een echt spel element. Leuk voor jonge gezinnen of op een lucratieve manier door een stad lopen, maar niet als vervanger voor een escaperoom."
Merlynn van Doren
7

"We hebben een leuke dag gehad en we hebben mooie plekken gezien van de stad. Ik vind het zeker een aanrader en zal het ook vaker willen doen. Het is zowel in tweetallen als in groepsverband goed en leuk om te doen. "
Robbert-Jan Triepels
9

"Onwijs leuke en afwisselende escape tour waarmee je op een andere manier kennis maakt met de stad en hierdoor ook oog hebt voor details die je anders niet opgevallen zouden zijn."
Maite Vanoosthuyse
8

"Wij hebben ons erg geamuseerd en vonden het zeer leuke vragen. Voor ons mocht het zelf wat langer duren!"
Jan van Belzen
9

"Leuke escape tocht door Den Haag +- ongeveer 2 uur "
Cora van Daalen
9

"Was erg leuk om met het gezin te doen. Kinderen genoten er ook van en deden actief mee "
Patricia Beck
10

"Zeker de moeite waard om te doen. We gaan er zeker nog een keer gebruik van maken. Goede manier om de stad te bekijken. "
Manon van t Wout
7

"Leuk om op deze manier meer over Breda te leren! Tip: iets meer variatie in activiteiten en opdrachten."
Nanja Hofstra
8

"Leuke escapetour. Lekker wandelen door Volendam en leuke opdrachten en vragen"
Bart Ugen
9

"Top activiteit"
Rosjen Muradin
8

"Super leuk om te doen. En handig via de app"
Miranda van den Biggelaar
8

"Leuke korte avontuurlijke ronde door Alkmaar. Dit vinden de pubers ook nog leuk om te doen."
Anna Raaijmakers
9

"Heel leuk, je leeft mee met het verhaal, duidelijke instructies en echt een manier om de stad (ook als je die goed kent) op een andere manier te leren kennen!"
Elke De Laet
8

"Super toffe activiteit! "
Nadia Chettouf
8

"Fun game! Really like the story telling, really well put together."
Stevie van Henten
8

"Leuk om te doen in een vreemde stad, zo zie je wat en ben je toch bezig."
Freya Colda
8

"Leuke activiteit om Leuven te ontdekken."
Anneke Kruit
10

"We hebben een mooie tour door Rotterdam gehad met verrassende elementen, zoals een oud gebouw naast een moderne wolkenkrabber. De tour zat goed in elkaar. Helaas waren we niet binnen de tijd bij de geheime uitgang (2 minuten te laat). De groepsfoto is erg leuk geworden! We zijn benieuwd naar de speurtochten in andere steden!"
Nadia Tuller
8

"Afgelopen zondag heb ik samen met mijn neven en nichten de Escape Tours in Groningen mogen doen. Ook al heb ik 3 jaar in Groningen gewoon, de Escape Tour heeft mij op plekken gebracht waar ik nog nooit was geweest en de vragen zijn super informatief en interessant! Ik heb een hele leuke tijd gehad! Zeker ern aanrader voor jong én oud!"
Mariëtte Verheij
9

"Top corona veilig uitje!"
Petra Keultjes
10

"We waren met twee groepen van 6 en hadden twee tickets per groep. Dat was goed te doen. We hebben ons goed vermaakt, de opdrachten Onderweg waren goed te doen. De eindpuzzel was pittig maar lukte ons Wel. Binnen de tijd hebben we het niet gehaald omdat er teveel leuke eet tentjes Op de route zaten "
Marco Schoen
9

"Heerlijke middag in Middelburggehad met Escape Tours. Heldere app met leuke weetjes en de stad beter ontdekt. Als locatie niet werkt direct schakelen met andere mobiel, voorkom tijdverlies."
Vincent Giesbert
6

"Leuk spel, je ziet veel van de stad en het is goed te doen, misschien iets te makkelijk. "
Joriska Zilverschoon
9

"Superleuk ook voor de kids"
Marian Bonhof
8

"Leuk om stad op deze manier te verkennen. Hier worden ouders en jeugd enthousiast van."
Annick Van der Vliet
8

"Zeer leuke activiteit ,de moeite waard "
Roos Coulier
10

"Geweldige Escape Tour, goed geregeld en uitdagend voor alle leeftijden!"
Lisanne Mannes-Nevels
10

"Super leuke ervaring! Zeker een aanrader!"
Britt Daniels
9

"Hele leuke dag gehad dankzij de Escape tour!"
Mariska Wisgerhof
10

"Top middag gehad en de leuke historische plekjes van Leeuwarden gezien. Leuke vragen en opdrachten. Aanrader!"
Anne-Marie van den Berge
7

"Leuke activiteit. "
Marcel van Tol
7

"Leuke escape tour om ook gelijk de stad te bezichtigen"
Lilian Schiltmans
7

"Hele leuke route gehad met plaatsen/steegjes waar je niet vaak komt. Ook nog leerzaam gevonden. Met even een ijsje hebben we de 2 uur al niet gehaald. Maar dat was voor ons ook geen doel. "
Roxanne Soudant
8

"Heel leuke escape tour. Met name als je meer wilt leren kennen over de geschiedenis van Maastricht. Je komt op mooie plekken terecht. "
Anet Grossat
8

"Een leuke manier om het centrum en de geschiedenis van Den Haag wat beter te leren kennen. "
Desiree Maaskant
8

"Hele leuke manier om in een onbekende stad te lopen en allerlei leuke dingen te zien die je zelf niet zou ontdekken voor herhaling vatbaar"
Arthur Oudeweetering
9

"Topmiddag! Zat goed in elkaar!"
Linge Dicke
8

"Leuke corona proeve activiteit! Heel actief en vermakelijk spel dat de volle twee uur leuk is. Het is perfect voor met de familie of met vrienden. "
Suzan Van Dijke
10

"Het was gezellig en het waren leuke opdrachten! Leuk om Amersfoort op deze manier te hebben leren kennen!"
Vera Bakker
8

"We hebben genoten van de tour! Leuk in elkaar gezet en mooie manier om de stad te ontdekken :) "
Mark van der Pal
10

"Leuke puzzel na stroeve start"
Sofie Hendriks
8

"Leuke middag gehad en Den Bosch op een andere manier leren kennen. Afwisselende puzzels."
Demi van der Oord
7

"Leuk sportief en uitdagend dagje uit! "
Zaneta Boterkooper
9

"Gezellig uitje voor jong en oud "
Rowan van Leeuwen
9

"Super activiteit!"
Jolanda de Graaf
8

"Hele leuke tocht door Breda gelopen. Leuke route door de stad met soms pittige vragen. Gelukkig wel gehaald! "
Mildred Hermsen
8

"Superleuk uitje in coronatijd! Leuk om op deze manier een stad wat beter te ontdekken. Wel een tip als je met meer teams peelt; zorg dat je flink wat tijd (minstens een kwartier) tussen de start van de verschillende teams houdt, anders kom je elkaar al heel snel voortdurend tegen en weet je als achterliggend team meteen al waar je moet zijn. "
Marijke Poppelier
9

"Mijn zus, ik en meneer Beer (hond) zijn op Texel aan de slag gegaan met het ‘ongezien’ verlaten van het eiland. Meteen kennis gemaakt met het plaatsje Den Burgh en de verhalen achter de gevels. Verderop in Oudeschild de escape kunnen afronden. Binnen de twee uur niet gered, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! En leuk in elkaar gezette escape waar we tijdens het spelen ervan kennis kregen van de geschiedenis. Een aanrader!"
Danielle Pronk
8

"Super leuke activiteit om te doen!! Ook buiten corona! Je komt gelijk aan genoeg stappen op een dag op een leuke manier en zonder dat je het doorhebt :) "
Sharon Hoonhorst
7

"Leuk spel, zeker nu je niet veel kan met corona. Gezellige dag gehad met vriendinnen in de buitenlucht en Zwolle wat meer leren kennen. Zeker leuk om nog een keer te spelen!"
Ramona Van der ende
8

"Leuke middag!"
Nienke Annema
10

"Hoe leuk om in deze Corona tijd toch een super leuke activiteit te kunnen ondernemen. Een echt aanrader om tijdens een heerlijke wandeling door het mooie Den Bosch ook nog lekker aan de puzzel te kunnen "
Susan Strijland
9

"Superleuk uitje om samen te doen, en je leert ook nog wat over de geschiedenis van de stad!"
Daphne Geveke
9

"Leuke game!"
Lotte Roessink
8

"Mocht je jezelf vervelen en/of op de bank zitten en iets actief willen doen, dan is dit een heel mooie manier om uit je stoel te komen en in actie te komen."
Monique Olfers
10

"Een super leuk Corona proefuitje. Echt een aanrader! Ik ga zeker nog een andere stad op deze manier ontdekken."
Michael van t Hof
10

"We hebben een hele leuke teambuildingsessie gehad middeld deze escape tour. Veel van Arnhem gezien wat we nog niet kenden."
Rene van As
9

"Leuke tour. Niet alleen het puzzelen maar ook om een stad beter te leren kennen. Voor herhaling vatbaar. "
Peter van Schaik
8

"Leuke stadswandel waarbij je op leuke plekken terecht kom "
Martine Edens
8

"Erg leuk, lekker op pad. Ook als je de stad al kent!"
Sandra van de Haterd
8

"Wij hebben genoten van de escape tour in den Bosch. "
Judith Knijnenburg
10

"2e keer een escape tour! Was echt weer anders, top! Nodigt uit er nog meer te doen!"
Samantha van der Leest
9

"Heel fijn dat we een 2e kans kregen nadat we het hadden verprutst en naar het gemeentehuis in Den Burg waren gefietst! Na deze valse start gingen we lekker "
Joke Smit
9

"Hele leuke manier om een stad beter te leren. Wij gaan zeker in meer steden een escape tour doen! "
Jordy Aartman
8

"Grappige manier om samen door de stad langs de toeristische highlights te lopen. Wij vonden het erg leuk."
Daphne Brekelmans
7

"Den Haag is een leuke tour, maar Delft is leuker! Wel leuk om coronaproof een paar uurtjes bezig te zijn."
Marlou Verhulst
9

"Het was echt heel leuk!"
Jill Müller
9

"Ontzettend leuke en uitdagende escape tour, waarbij je de mooiste plekjes van de stad ziet! Utrecht in coronatijd leren kennen en van gaan houden!"
Marjan Haveman
9

"Wij hebben echt genoten van de Tour en van het prachtige weer, zeker voor herhaling Vatbaar in een andere stad ❤️"
Marijke Pitlo
9

"Een hele leuke tocht, verrassend in een stad die eigenlijk bekend is. "
Yara Dekker
10

"We vonden de.escape tour in Utrecht heel leuk om te doen. Leuke opdrachten en je ziet veel plekken van de stad die je normaal niet zou zien. Helaas hebben we het niet binnen de tijd uitgespeeld (mede ook omdat we van de stad en het weer aan het genieten waren). We hebben uiteindelijk wel geprobeerd de eindlocatie te vinden, want we hadden de cryptische zin helemaal compleet, maar de locatie waar we dachten dat dit was, gaf geen resultaat. Dus helaas hebben we geen idee hoe het afgelopen is. Maar we hebben de volgende escape tour al in de planning staan, dus zeker een aanrader! "
Natasja hundt
8

"Heel leuk. Met of zonder covid een geslaagde activiteit "
Mieke Lindhout
5

"We hadden een leuke stadswandeling, Amersfoort is een mooie stad! De puzzels/escape tour vonden wij veel te makkelijk. "
Anne Ten have
10

"Leuke activiteit om te doen en een stad te leren kennen. Echt een aanrader"
Lotte Kersten
7

"De escape routes zijn een hele leuke manier om meer over een stad te leren op speelse wijze. Wij hebben er al 2 gedaan met ons gezin en vinden het leuk om zo met z'n allen bezig te zijn."
Bart Cremers
10

"Superleuke ervaring met gelukkig veel afwisseling in de vragen!"
Daniel van de Vegte
8

"erg leuke activiteit. Die ook met twee personen goed te doen is. Mooie stadswandeling met leuke puzzels en beetje geschiedenis van de stad."
Bianca Nooteboom
10

"Super leuk en in een mooie stad, jammer dat we qr code voor schaaltje bitterballen pas zagen toen we al weer thuiswaren. Misschien waren ze ivm corina ook wel dicht"
Danny de Boer
9

"We genoten van de Tour. Vragen heel goed lezen is in pre. Tot de volgende tour"
Brenda van Hoek
10

"Heel erg leuk, Middelburg is zeker een aanrader! Wij gaan dit opnieuw doen in een andere stad ;) "
A De jong
10

"Erg leuke informele manier om de geschiedenis een beetje te leren en de stad te leren kennen. "
Sabine Gerards
10

"Zou leuk zijn dat je van de verhaaltjes naar het speel nog kunt terug vinden. Zo sluit de app en je kunt niets meer naar lezen. "
Ellen Bosmans
8

"De escape tour was zeer leuk. Het was een fijn verhaal om te volgen, de aanwijzingen waren duidelijk, net als de kaart om je locaties te vinden. Wij hebben dit niet op 2u kunnen afronden, maar waren ook niet erg fanatiek. Het is daarom goed dat we nog meer opties hadden om extra letters te zoeken en langer te werken aan de escape tour. Fijn dat de medewerkers op zondag telefonisch beschikbaar waren voor onze technische problemen! "
Anouk Gijsen
8

"Leuke tour! Op een speelse manier de stad verkennen. Ook als je de stad al kent is het erg leuk omdat je ook op plekken komt waar je waarschijnlijk nog nooit geweest bent. "
Jan De vries
9

"Was gezellig om te doen en niet wetende dat er nog zoveel historie te zien is met een geschiedenis in deze stad"
Arjen Roelofs
5

"Super leuke activiteit. Aanrader "
Ilse Stegeman
8

"Leuke tocht door het prachtige Kampen. We waren onder de indruk van deze mooie stad. Echt de moeite waard. Na de tocht moet je nog wel een stuk teruglopen naar het startpunt of de P ;)."
Lysanne Velthuis
8

"Op een leuke manier ontdek je op een andere manier de stad. "
Erik Backus
9

"Een erg leuke ervaring om al lopende ook nog een beetje historie mee te krijgen!"
Tosca Sombroek
9

"Super leuk uitje! We raden het zeker aan aan de mensen om ons heen en we doen zelf spoedig weer een escape tour!"
Maud Melis
7

"Toffe bezigheid in deze tijd! We hebben er zeker van genoten, al was het een stevige wandeling en opdracht om het binnen de 2 uur rond te krijgen."
Bart Isendoorn
8

"Hele leuke dag gehad en doormiddel van dit leuke spel gewoon toch weer nieuwe plekjes leren kennen."
Lyn Huiberts
7

"Het was een leuke escape tour en een leuke manier om Zwolle te ontdekken. Het enige vervelende was dat we in level 5 het oude raadhuis in moeste voor de laatste opdracht, maar dat kon helemaal niet waardoor we de escape tour niet hebben kunnen afronden"
Naomi Seegers
8

"Leuke stad met opdrachten in Groningen, helaas niet gehaald."
Paola Hoogervorst
9

"De ideale manier om een stad te bekijken. Je komt op leuke plekken en er staat veel informatie over de plek die je bezoekt. De opdrachten kun je met jong en oud doen. De app werkte ook goed."
Daniela Petric
10

"Nu voor de tweede keer een escape tour gedaan, dit keer door Groningen. Was weer een hele andere beleving dan die van Den Haag. We kenden de stad niet goed, maar hebben een goede indruk gekregen van Groningen. Leuke opdrachten, een aanrader. "
Giusy Naglé
10

"Hele leuke manier om een stadswandeling te combineren met een spelletje. Wij hebben genoten. Zo zie je nog eens wat van een nieuwe stad. Heel leuk!"
Sharona Verhagen
8

"Leuke manier om in deze tijd een stad te leren kennen en gelijk een fijn uitje met vriendinnen of familie!"
Kim Fagalde
10

"Ontzettend leuk en leerzaam! interessante feitjes, leuke raadsels en activiteiten die je moet doen!"
J Beekman
9

"Dit was een super leuke ervaring. We hebben met ons gezin gespeeld en het was tot op het eind spannend of we het zouden gaan halen. Is zeker voor herhaling vatbaar!"
Cynthia Dirks
9

"Echt een ontzettend leuke speurtocht samen met onze dochters. Onderweg nog even lekker een ijsje gegeten. Een “uitje” in deze Corona tijd"
Lysanne Velthuis
8

"Top! Binnenkort snel in een andere stad nog eens doen"
Kim Bekkering
10

"Super leuk om te doen! Zo leer je een stad helemaal kennen! "
Dorien Snippe
10

"Erg leuke activiteit, je ziet heel andere dingen van de stad die je normaal niet ziet! "
Sietske Derksen
8

"Voor een online evenement vond ik het aan de dure kant. Het was een leuke manier om de stad te leren kennen. De vragen hadden wel iets moeilijker mogen zijn, terwijl andere vragen weer heel lastig te vinden waren, alleen via Google op te zoeken. "
Marlies Kortlandt
9

"Hele leuke middag gehad met soms nog wel uitdagende vragen!"
Greet Eppink
8

"Was erg leuk en interessant. Een aanbeveling zowel gezellig als educatief "
Anna Koster
9

"Mooie afwisseling tijdens corona."
Arjan Den Boer
8

"Was erg leuk, we hebben er zeker van genoten. Was een leuke manier van de stad Den Haag ontdekken en de opdrachten waren erg leuk. "
Maaike Vander Cruyssen
9

"Het escape game in Brugge is zeer goed meegevallen! Wij zijn een gezin met 3 dochters in toch wat verschillende leeftijden. De jongste is 11, de oudste is 20. En toch was iedereen betrokken en actief aan het zoeken. Ook de jongste kon mee helpen zoeken naar de weg en naar antwoorden. Zeker voor herhaling vatbaar dus! Maar dan eens in een andere stad!"
Sanne de Heer
8

"Heel erg genoten. Eindelijk een activiteit die wel in coronatijd kan!"
Annemiek Kirkels
9

"Super goed geregeld. We hebben een erg leuke middag gehad met ons gezin en verrassende plekjes in Amersfoort ontdekt. Ideaal in deze tijd om toch iets leuks te doen. "
GDN Ardesch
6

"Heel leuk om zo een stad te leren kennen en in deze tijd goed om zo bezig te zijn"
Linda de Jager
10

"Super leuke tour weer! Erg goed in elkaar gezet!!"
Evert Bosman
8

"Wij hebben het gedeeld met de familie/ vrienden, zeker een aanrader"
Jaco Vonk
9

"Een leuke manier om een stad te leren kennen. Het spelelement is erg leuk, de vragen zijn afwisselend en je bent ook nog eens in beweging!"
Shan Sui Nio
7

"Leuk om de stad te leren kennen! Vragen waren leuk, echter veel reken- en kennisvragen en minder echte puzzelvragen wat ik het leukst vind aan escape rooms! Leuke activiteit voor tijdens de coronaperiode"
Nienke van den Wijngaart
9

"Een enorm leuke manier om een stad te verkennen, zo kom je op plaatsen die je normaal niet zo zien. Leuke opdrachten en raadsels onderweg"
Chantal Verburgh
9

"Super leuke middag gehad, zeker voor herhaling vatbaar."
Amber Cornelussen
10

"Het was een hele leuke tocht om te doen! "
Myrte Kok
9

"Leuke coronaproof activiteit om meteen de stad te leren kennen. "
Nena Dinnissen
8

"Het zijn leuke wandeltochten! Zo leer je de stad met een spel beter kennen. "
dree van der leij
7

"We vonden het super leuk en zouden het zo nog een keer doen nu we weten hoe het werkt!"
Larissa Hendriks
8

"Vond het hartstikke leuk en zeker voor herhaling vatbaar! Ben nu de volgende escape tour al aan het plannen!!"
Jordy Beuker
10

"Super leuke escape! Helaas regende het bij ons flink maar we hebben het met een paraplu in de hand alsnog super leuk gehad!"
Connie Zwijnenburg
10

"Super leuk om te doen. Het is even inkomen maar dan is het duidelijk en loop je zo de route. Je kijkt met andere ogen naar de stad. Ga het zeker nog eens doen in een andere stad."
Lieke van Zanten
7

"Leuk om de stad echt goed te kennen! Ook met minder weer is het leuk om te doen! "
Melody Franken
10

"Super leuke tour, afstand was precies goed en de moeilijjheidsgraad ook. Echt een leuke activiteit om te doen!"
Raymond Krijgsman
9

"Leuke tour door de stad. "
Debbir van Beveren
9

"Leuk spel met mooie route en grappige opdrachten. "
Kristel Frijlink
10

"Super leuje tour, we kwamen op plekjes in de stad waar ee nog nooit waren geweest. De app werkt ook erg goed en is erg duidelijk. Leuke paar uur vermaak!"
Marjolein Coers
9

"Was erg leuk om te doen, zelfs op een koude en regenachtige dag. Echter met een beetje lekker weer lijkt het me echt fantastisch! Binnekort maar eens een andere stad proberen"
Anneloes Ootes
10

"Erg geschikte corona activiteit! Heel erg leuk en niet te moeilijk :)"
Dianne Bisschop
9

"Het was leuk om te doen. We waren alleen zo druk bezig met de vragen en te proberen om binnen de 2 uur te ontsnappen, dat we weinig van de stad gezien hebben. Het verhaal vonden we wat minder. Wat meer informatie over de gebouwen e.d. was ook een toevoeging geweest. We hebben een leuke middag gehad. "
JR Mulder
9

"Een leuke route om de stad te verkennen. Leuk onmin Breda geweest te zijn."
Angelique van Schaijk
9

"We vonden het ontzettend leuk om te doen en hebben besloten om er nog veel meer te gaan doen. Dit is een leuke manier om een stad eens anders te bekijken."
C Liefers
9

"Ontzettend leuk om te doen, afwisselende opdrachten en je steekt er ook nog wat van op"
Deborah Alfarez
8

"Escape tour Amsterdam familie is een prettige activiteit om te doen. De vragen waren perfect voor kinderen van 10 en 11 jaar en we hebben ook veel gewandeld. Mooie bonus"
Gretha Oosterveld
8

"Een leuke manier om een stad te ontdekken. We komen regelmatig in Zutphen, maar met de escape tour kwamen we op plekken waar we nog niet eerder waren geweest."
Jessica de Jong
9

"Leuke tocht, ik woon al 10 jaar in Utrecht en ben door deze tour op plekken gekomen die ik nog nooit had gezien! En daar hou ik van. "
Arjan Huisjes
8

"Het was echt een leuke escape tour. Zeker voor herhaaling vatbaar in andere steden!"
Mirjam Pronk
9

"TOP!!!! Meest leuke uitje"
Rowena Van Dijk
9

"Erg leuk verrast! Onze eerste escape tour! Maar zijn zeker enthousiast voor meerdere tours in andere steden"
M Heijne
9

"Het was een hele leuke Escape Tour door Apeldoorn. Een mooie manier om de stad te verkennen en nog leuke dingen geleerd onderweg! "
Helga Koelewijn
8

"Hele leuke activiteit vooral in coronatijd alleen moet je er eerst we even goed inkomen hoe de instructies werken. Helaas ging bij ons het einde niet helemaal goed. Was evengoed eenheden leuke activiteit."
Kyra Hoenderop
9

"Het was een leuke wandeling door de stad. Je komt op veel plekken. We moesten even inkomen, maar daarna ging het goed. "
Jelle Kijlstra
8

"Erg leuke buitenactiviteit, zeker in coronatijd! Mooie manier om de stad eens van een andere kant te bekijken."
Noah van Schaik
9

"Super leuke stadswandeling gelopen door de oude stad."
Anne Nederhoed
9

"We hebben een super leuke escapetour gehad in Utrecht met afwisselende opdrachten!"
William Kramer
8

"Wat een leuk activiteit om te doen. Leerzaam en leuk"
Sanna den Hoedt
8

"Leuke escape tour! Goede manier om de stad beter te leren kennen."
Jan Verduijn
9

"Echt een fantastisch alternatief nu alles dicht is. Leuke pasen gehad."
Kirsten Jansen
8

"Leuk uitje voor in de stad en nieuwe plekjes ontdekt. Super leuk! "
Sabine Van der Voort
8

"Leuke tour gehad in Nijmegen. Een keer wat anders dan een 'normaal' rondje door de stad te wandelen, zeker in coronatijden. "
Dorien Ketelaar
9

"Erg leuke bezigheid op een vrije morgen/middag. Niet te lang qua tijd en ook qua km goed te doen. Je komt op de mooiste plekjes van de stad en steekt ondertussen nog van alles op."
Anja Verhaegh
8

"Leuke wandeltocht door het centrum van Breda, ongeveer 5 kilometer, met koffiepauze 2 uurtjes wandelen en puzzelen. Wonen al lang in Breda maar toch weer wat bewuster geworden van mooie plekjes. Goede instructies vooraf! Opdrachten/vragen redelijk eenvoudig. Verhaal niet geschikt voor jonge kinderen. "
Annet Riemsdijk
9

"Een uitdagend spel waarmee je een stad op n leuke manier leert kennen."
Astrid Van Breugelen-Kool
8

"Leuk concept. Je ziet veel van de stad en komt op plekjes waar je anders niet komt. Lekker buiten, kortom leuke activiteit!"
Jos Blanken
9

"Erg leuke escape outdoor in een mooie stad"
Miranda Van den brink
8

"Leuk als alles goed werkt, wel een leuk uitje in deze tijd. Je moet wel flink doorlopen als je binnen de tijd wilt eindigen "
Aimee Perrels
8

"Erg leuk als je iets wil doen waarbij je delen van een stad wil zien waar je normaal niet "
E. van den Heuvel
8

"Leuke tour/trip, alleen jammer dat we blij gemaakt werden met een dode mus, we konden als beloning een bittergarnituur ophalen bij een zaak die al tijden gesloten is..."
Kitty van Berkum
10

"Heerlijk, even er uit samen! Ik voelde mij als een kind weer, op zoek naar aanwijzingen en vragen beantwoorden. Hele leuke manier om een stad beter te leren kennen, echt leuk! "
Ben Bruens
8

"Leuke manier om stad beter te leren kennen. Erg goed te doen met kinderen. "
Bert De Haan
10

"Wij hebben de tour met drie groepen tegelijk gedaan in Harderwijk het was echt een fantastisch alternatief IPV een escaperoom door de huidige lock down."
Miranda Vedder
9

"Hele leuke escapetour door Delft met onze 12-jarige zoon gedaan. Leuke vragen en goed te doen. Je leert ondertussen ook nog iets van de geschiedenis en ziet stukjes van de stad die je anders niet zo snel ziet. Echt een aanrader. "
Enrico Teunissen
10

"Super leuke “speurtocht” door de stad! Aanrader "
Tonny De Bie
9

"Erg leuke escape-tour! Erg fijn was dat we na de 2 uur verder mochten om de uitgang te vinden."
Richard Van de Laar
10

"Geweldige activiteit. Wij hebben het spel gespeeld met vijven. Leuke opdrachten, leuke manier om de stad te bezichtigen, niet te lange afstanden lopen tussen de opdrachten. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij waren met 18+, maar ook jongere kinderen kunnen zeker meedoen. Zeker voor herhaling vatbaar,dit gaan we echt vaker doen!!!"
Rick Van Hezel
8

"Erg leuk en tegelijkertijd ben je actief bezig met zijn allen. "
Mario Walda
9

"We vonden het een erg leuke manier om Amersfoort te verkennen."
Irene Zuliani
8

"Aanrader!! Zeker met kids vanaf ongeveer 12 jaar"
Marleen Schoemaker
8

"Leuke, gezellige manier om een stadswandeling als gezin (met pubers) te doen. "
Josette Groenewegen
6

"De escape tour Texel is ok. Starten in Den Burg en daar ook wel rondlopen door t centrum op zoek naar aanwijzingen en oplossingen. Dan met de auto verder en daarna nog weinig wandelen, alleen af en toe uitstappen om ergens naar toe te lopen. Van teveel vragen kun je de antwoorden alleen vinden via internet (of je moet een zeer uitgebreide kennis hebben). Maar ter plekke zoeken naar aanwijzingen levert niks op, dat is jammer!"
Ilse Potman
8

"Super leuke escape tour voor klein gezelschap!"
Janneke Wiggers
8

"Ik was onze code kwijt en kreeg deze opnieuwvia de mail, erg attent!!"
Judith Verdouw
8

"Heel leuk, en heel duidelijk omschreven! "
Tanja Stijnman
9

"Super leuke activiteit om een stad beter te leren kennen! En vooral nu in Corona tijd even iets leuks! "
Chantal Krijgsman
5

"Het begon leuk maar op het einde gaf hij niks meer aan op de kaart en konden we het spel niet afmaken en dat vonden we heel jammer "
J. Anninga
9

"Leuke manier om een leuk stadje te verkennen, je loopt niet de voordehand liggende paden en komt ook quizenderwijs wat meer te weten. Een echte aanrader!"
Loes Schilders
9

"Een heel leuk concept. Is weer iets anders dan in een kamer opgesloten zitten en daar proberen uit te komen. Nu leer je de stad kennen en in de buitenlucht een escape tour doen is super leuk! Leuke vragen en opdrachten en het is heel afwisselend. Een aanrader om dit spel een keer te spelen. "
Denise Vlug-Szendy
9

"Een erg leuke belevenis langs onbekende prachtige stukjes Utrecht waarbij de hersenen soms flink moesten kraken....."
Esther Bekman
8

"Wat een leuke manier om tijdens Corona tijd toch de stad te ontdekken. Zelfs onze 4 pubermeiden vinden het zowaar leuk ;-) "
Petra Keeris
9

"Superleuke middag gehad in Den Haag!"
Mariska Van Achthoven
8

"Leuke wandeling met opdrachten en echt te doen!"
Mirjam Pronk
8

"Top!! Zeker nu een superleuk en veilig uitje"
Anne Marie Arends
8

"Leuke tour. Ook prima qua tijd."
Maaike Arkesteijn
9

"Super leuk om te doen! Wel redelijk moeilijke escape , dus geen tijd voor een pauze tussendoor!"
Ellen Van Der Burg
9

"Erg leuke dag gehad leuk om zo een stad te verkennen "
Alma Kos
8

"Heel leuk om te doen"
Martin Hofstra
9

"Super leuke aktiviteit voor jong en oud. Je voelt je echt een redder in nood."
Elise Bos
9

"Heel erg leuk om te doen! Zo kijk je eens anders naar de stad."
Miriam van Eekelen
9

"Superleuke tocht om de stad 's-Hertogenbosch te ontdekken! Aanrader zeker in coronatijd☺"
Joan van Rooijen
8

"Leuke manier om een stad beter te leren kennen en op plekjes te komen waar je normaal niet zo snel komt. Twee uur is wel kort, je moet in een flink tempo doorlopen, dat is erg jammer. Je hebt geen tijd om even rustig ergens stil te staan als je een mooi gebouw ziet."
Erna Schuinder
10

"Leuke activiteit! Je leert de stad op een andere manier kennen."
Reetta Ahtinen
6

"It was a fun activity for a sunny day to explore the Hague. Anyhow, some of the riddles seemed to be incorrect/out of date, for example there isn't five crowns in the fountain? Maybe they have removed some? Same thing with the shutters and we didn't find any dessert either. We would also have wanted to see the right answers in every riddle that went wrong. Some of the places were in the middle of construction sites so it was almost difficult or at least dangerous to reach them. "
Marc Otten
10

"Echt een keer doen, je komt op plekken in de stad waar je niet zo snel komt en omdat je naar antwoorden op de gestelde vragen goed moet zoeken ga je mooie en leuke dingen ontdekken waar je normaal snel langsheen kijkt."
Anne-Fleur Kleintjens
8

"Zeer leuke activiteit en om tevens een nieuwe stad te ontdekken op een speelse manier. Wij hebben in ieder geval een erg leuk uitje gehad!"
Serge Janssen
10

"Leuke tocht door Maastricht waardoor we op onbekende plekjes terecht komen! Fijne instructies, fijne app en goede communicatie!"
Rosa Sterkenburg
5

"Mooie locaties in het centrum!"
Judith Knijnenburg
10

"Zeer leuke manier, zeker in Corona-tijd, voor mijn zoon (en ook voor mij) om zijn mogelijk aanstaande studentenstad beter te leren kennen!"
Stephanie Tromp
10

"Mijn moeder en ik hebben tijdens corona Maastricht bezocht. Hoewel zij de stad goed kent (ze is er opgegroeid) hebben we er beide van geerd en de stad op een andere manier gezien! We waren competitief door de wijze waarop het spel is ingestoken. Veel afwisseling in de opdrachten en een spannend verhaal. Aanrader!"
Léonie Bruin
9

"Hele leuke toer, lekker gefietst "
Loes van Santvoort
6

"Leuk om een andere stad op deze manier te leren kennen! De gps werkt redelijk tot goed. Het verhaal en de opdrachten vonden wij matig, daar zit zeker nog groeipotentieel om beter uit te werken! "
Linda Lankreijer
8

"Leuke manier om de stad te verkennen en op een andere manier te zien. Ook leuk met kinderen om een wandeling voor hen ook wat interessanter te maken. 2 uur voor de tour is wel redelijk aanpoten. Wij hebben uiteindelijk besloten de tijd een beetje los te laten en wat rustiger aan te doen en hebben er dan ook ruim 3 uur over gedaan. Maar wel echt een aanrader. Leuke vragen en fijn dat alles via de app werkt."
Fam Klune
9

"Echt een leuke manier van een stad ( in ons gebal eiland) te ontdekken. "
Nicole Vd pol
7

"Erg leuke activiteit! Hebben het helaas niet gehaald, maar wel onwijs veel plezier gehad!"
Nicole Nobbe
8

"We hebben een hele leuke middag in Maastricht gehad en dingen gezien in de stad die we nog niet kenden. Weer eens een hele andere manier van een wandeling maken. "
Karlijn Seegers
9

"Leuke tour! Wel wat veel rekensommetjes. Echt wat leren over de geschiedenis wat waargebeurd is zou het nog toffer maken! "
Seraida Kandhai
7

"Leuk om op deze manier een stad te ontdekken. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt. "
Daphne Meeles
8

"Super leuke activiteit, zelfs in je eigen stad! Je ziet verrassend veel nieuwe dingen en bent gewoon leuk en gezellig buiten bezig. Een aanrader!! "
Frieda smees
8

"Echt een gele leuke manier om door amersfoort te lopen. "
Fabienne Cordier de Croust
9

"Geweldig leuke dag gehad met de Escape Tour in Amersfoort. "
Sharona Verhagen
8

"Leuke opdrachten en een leuke manier om een stad eens op een andere manier te ontdekken. Vriendelijke medewerkers die je snel te woord staan. "
S Zwarteveld
9

"Wij zijn fan van escape tours, echter in Den Haag zijn nu een aantal vragen niet te beantwoorden door werkzaamheden... dat is jammer"
Emma Broring
8

"Het is een heel leuk uitje tijdens coronatijd en we hebben veel gelachen. Leuke korte puzzels, niet al te moeilijk en je krijgt een goed en leuk overzicht van de stad."
Josephine der Nederlanden
7

"De Escape Tour Breda was wederom een leuke tour om de stad te leren kennen. Wel merkten we wat vaker over dezelfde markt liepen. In vergelijking met de andere tours hadden we het idee dat we hierdoor minder verassingen zijn tegengekomen dan bij de andere twee tours die we hebben gedaan. "
Wendy Koldenhof
10

"Hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je bent lekker actief bezig afgewisseld met leuke vragen en opdrachten. In deze Corona tijd een hele leuke middag gehad. We gaan snel een andere stad bezoeken om weer een tour te kunnen doen!"
Benno van Croesdijk
9

"De Escape Tour is echt ontzettend leuk. Ik ga het zeker nog een keer doen!"
S Zwarteveld
7

"Leuke manier om een nieuwe stad te ontdekken!"
Brigitte Young On
10

"We vonden het super leuk! App werkte perfect. Instructies vooraf waren duidelijk en t was allemaal snel geregeld. De kinderen hebben genoten en vonden het erg spannend. Zeer afwisselende opdrachten en een leuke route gelopen. Echt een aanrader voor andere gezinnen. "
M Groot
7

"Was leuke tour, maar twee uur om de uitgang te vinden is wel erg krap. Wij hebben dat dus ook niet gehaald maar hebben wel de hele tour uitgelopen."
Jacqueline Vulto
6

"Ik heb de escape tour in Amersfoort gedaan met mijn bezoek. Leuk om zo wat over je eigen stad te leren, maar dit is zo beperkt dat ik zou aanraden hem, in plaats van een gewone stadswandeling, in een nieuwe stad te gebruiken. Daarnaast vonden wij de vragen wat té makkelijk en weinig puzzelelementen zoals je in een escape room treft. Viel ons wat tegen."
Janita Offereins
9

"Erg leuk om op een andere manier een stad te verkennen waarvan je dacht hem al te kennen. Ik kom eigenlijk sinds ik me kan herinneren al in Amersfoort, maar ik kwam achter dingen die ik nooit had geweten. Erg leuk om een middag te doen!!"
Judith Groot
9

"Super leuke tocht, leuke vragen/opdrachten en alles was duidelijk uitgelegd!"
Estrella Lahaye
9

"Samen met me zusje gedaan, we vonden het heel leuk en ook leerzaam zo in ons eigen stad/wijk (Den Haag centrum). Je ziet dingen die je normaal niet opvallen. We hebben het naar ons zin gehad! Enigste wat we jammer vonden is dat er blijkbaar restauraties plaatsvonden waardoor we vragen niet goed hebben beantwoord. Maarja zo gaat het altijd met ons dus we zijn het wel gewend "
Niwman Patrício
9

"I did Maastricht and Eindhoven city tours, it is a nice and constructive way to know more about the cities. Landmarks are relevant and history behind each place was interesting to follow along path."
Petra Den Besten
9

"Aanwijzingen zijn goed, leuke vragen om de stad beter te leren kennen. Vragen moet je niet te letterlijk nemen. "
G Tooten
8

"Leuke activiteit voor familie of vriendengroepen. Goed georganiseerd met duidelijke aanwijzingen. Leuke manier om een stad te bekijken."
Doeke Souren
10

"Super leuk! Wij gaan zeker nog een keertje gebruik maken van escape tours!"
Robert-Jan Streng
8

"Leuke tocht door de stad!"
J Bakker
9

"Leuke escape tour! Afwisselende opdrachten en een verrassend deel van de stad gezien!"
Savannah Apaydin
8

"Super leuke escape tour! Heerlijke wandeling en leuke, afwisselende opdrachten "
Wilmiene van Veen
9

"Pas op, werkt verslavend"
Annette Verdegaal
9

"We hebben het niet gehaald binnen de tijd. Maar heel leuk om te doen. Je loopt door het hele centrum en ziet door de opdrachten meer dan waar je normaal op zou letten. "
Niels Vissers
7

"We hebben een leuke dag gehad met de speurtocht, zelfs met de kids mee (al ging dat natuurlijk ten koste van de tijd ;) we gaan zeker nog een keer!"
mieke van Heyningen
9

"We zijn ontsnapt uit Utrecht. Wat een superleuke escape tour was dit. Top uitgedacht en verzorgd. Op naar een nieuwe vluchtpoging uit een andere stad. "
Chantal Brons
9

"Leuk concept, eens keer wat anders dan gewone wandeling en je leert nog iets! ☺️"
Pierre Van der Vliet
8

"Apart gemaild "
Evi van der Laan
7

"Leuke activiteit, zeker in coronatijd."
Amber van der Linde
9

"Leuke laagdrempelige tour met een toffe verhaallijn! Echt een aanrader!"
Job Schrama
9

"Erg leuke speurtocht. Leuke manier om een stad op een andere manier te bezoeken"
Marieke Gobée
9

"Ontzettend leuk! We hebben bijna 2 uur lang door Utrecht gelopen en leuke plekken gezien die je normaal niet zo snel zou tegenkomen. Zeker een aanrader! "
Esther Kampen
8

"Super leuke actieve wandeling waarbij je meer over de stad Amersfoort te weten komt. Aanrader om met bovenbouw kinderen te ondernemen"
Lieke Vonk
8

"Hele leuke escape tour! Echt een uitje, natuurlijk heerlijk om er deze dagen even uit te zijn. "
Judith Liefrink
9

"We hebben een leuke middag gehad. Ideaal uitje in coronatijd, leuke manier om de wat kleinere straatjes en andere highlights van een stad te ontdekken. De informatie over het kopen van een ticket en het starten van het spel was allemaal heel duidelijk. Met een rolstoel, of in ons geval een kinderwagen, sta je af en toe wel voor wat uitdagingen. Als je de stad al kent levert dat niet al te veel problemen op, als je niet bekend bent in Nijmegen kan ik me voorstellen dat het je wel een hoop extra tijd gaat kosten. Met de ranking op de site zijn we het niet helemaal eens, in onze ogen zouden foute antwoorden straftijd moeten opleveren;) Al met al wel een aanrader."
Richard de Heus
8

"Leuke opdrachten, lekker wandelen, veel gelachen!"
Ilona Schut
7

"Het is leuk dat je gedeeltes van een stad ziet waar je normaal niet snel komt. Sommige opdrachten waren wat onduidelijk. Aan het einde zouden we de vraag kunnen sluiten om in de rugzak te kunnen kijken. Helaas werkte dit niet en bleef de vraag maar in beeld terug komen waardoor we het spel (helaas) niet konden afmaken. "
Joyce Hermus
8

"Leuke tocht door Gouda zodat je andere delen van de stad ziet "
Frans Marijnissen
8

"G zelling en leuk om te doen. Ook met groepje alleen. Je zie iets van de stad en is nog leerzaam ook. "
Annemiek Giesken
9

"Zeker met pubers in deze lockdown een leuk uitje. Wedstrijd van gemaakt. Ouders tegen de kinderen."
Janine Lugthart
8

"Escapetour Amersfoort. Superleuk. App werkt heel goed. Duidelijke beschrijving."
Sarah Jonker
7

"Erg leuk om zo de stad te leren kennen! "
Tessa Speijk
7

"Leuk activiteit, zeker voor deze tijd! "
jasper van der rest
6

"Vermakelijk, een leuke manier voor rondje door de stad. niet vergelijkbaar met escape room, puzzels spelen geen grote rol. prijs van 30€ te hoog, 10 a 15 realistischer, dan zou ik het nog wel een keer doen in andere stad."
Celina van Nieuwkoop
10

"Super leuke en duidelijke tour"
Herman de Vos
9

"Ik heb de escapetour met z'n tweeën gedaan, allebei in de 30. De opdrachten waren niet echt raadsels zoals in een echte escaperoom of andere escapespellen die ik heb gedaan, het was vooral een leuke rondleiding door een stukje van Rotterdam, met op verschillende plekken kleine opzoekopdrachten bij bezienswaardigheden. We hadden besloten om het niet op snelheid te doen en zijn er met veel plezier bijna twee uur zoet mee geweest. Leuke korte afstanden tussen de opdrachten. App werkte prima, ondanks wat mindere recensies in de Google Play Store. Bestelproces was ook eenvoudig en duidelijk. Zeker een aanrader. Echt gezellig om te doen en stiekem loop je toch ook nog best een heel eind, waardoor we achteraf best een beetje moe maar voldaan waren! Ik ga er zeker nog eens eentje doen in een andere stad!"
Chantal Willemsen
8

"Was een leuke tour, we hebben ons zeker vermaakt"
Petra Keeris
8

"Superleuke activiteit in Coronatijd. We begonnen rustig wandelend door de stad, maar werden al snel meegesleept in het verhaal en eindigden rennend over de grachten! "
Pascal Van grunsven
8

"Was een leuke en leerzame ronde zeker voor herhaling vatbaar"
Jelke Hartland
10

"het verhaal en de tour zaten goed in elkaar! "
Jeannette van Ruiswijk
9

"Een heel leuke activiteit, een beetje onderschat qua tijd. Was achteraf ook heel goed met de fiets te doen."
Richard Vonk
9

"Met het gezin hebben we een Escape Tour gedaan in Apeldoorn, in de stad waar wij allemaal zijn geboren en getogen. En toch hebben we wat nieuwe plekken ontdekt in de binnenstad. Het is een hele leuke speurtocht door een leuk stuk van de stad. De vragen zijn uitdagend en de afstand is goed te doen. De instructies zijn duidelijk en de app werkt uitstekend. Zeker in deze tijd waarin niet zo veel kan, was dit echt even een gezellig uitje met het hele gezin. "
Berend Kemperman
7

"Vermakelijke wandeling, ook goed te doen qua corona en werkzaamheden."
Gerda Stengs
9

"Leuk om ook eens een ander deel van Amersfoort te zien dan alleen de winkelstraat."
Jasper Ansems
8

"Over het algemeen leuke dag en activiteit. Alleen jammer dat het antwoord van de vraag soms niks te maken had met de omgeving maar gewoon gokken was"
Pam Hogervorst
10

"Super leuke middag gehad ondanks de corona! Heel gaaf om ook is een andere kant van de stad te zien en te leren kennen. Echt een aanrader ook buiten corona om."
Daniela Petric
9

"Wij hebben genoten van de escape tour. Uitdagend spel en je ziet ook nog de stad op een andere manier! De vragen zijn een goede mix en leuk dat er verschillende opdrachten zijn. "
E Van griethuijsen
8

"Leuke middag gehad. Prima te doen. Je komt niet vast te zitten als je een antwoord niet weet. Wel pittige prijs. "
Ursula Thon
9

"Het was superleuk om te doen, ook al ken je de stad, er zijn toch genoeg dingen die je nooit zijn opgevallen. De tijd van 2 uur zou je net kunnen halen, maar het is leuker om het rustig aan te doen, met even een pauze tussendoor om wat te eten/drinken en van de omgeving te genieten. "
Nicky Treuren
8

"Leuke activiteit die zelfs in eigen stad nog onontdekte plekken laat zien! Heel leuk ook hoe het verhaal goed aansluit bij de locaties, die staan niet los van elkaar. Wel slim om iets van een powerbank mee te nemen, de volle telefoon ging namelijk alsnog heel snel leeg waardoor het spannend werd of we het gingen halen ;) Overall echt een aanrader, wij gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad"
Lisanne Wietsma
5

"Wij vonden het leuk om te lopen met een missie, maar doordat er onderdelen niet klopten was het de 30 euro zeker niet waard en gaan wij niet nog een andere stad doen. Als het 30 euro voor een kloppende route was, vonden wij het al te duur voor wat er geboden werd, laat staan voor een niet kloppende route. "
Bram Rooijmans
9

"Leuke activiteit om de stad te verkennen!"
Jolanda Monna
9

"Leuke tocht met weetjes en grappige vragen. "
Kelsey van Heiningen
9

"Ondanks weer en wind een top dag gehad! Bij een probleem op de route geweldig geholpen door het noodnummer. We gaan zeker nog wat steden af voor de escape ervaring!"
Ferdy Smelt
8

"Mooie manier om een stad beter te leren kennen. Interessante en afwisselende puzzels. Een aanrader! "
Kim Peters
7

"Leuke manier om op een andere manier door een stad heen te lopen. Ik vind het wel te prijzig voor wat je krijgt. "
Marjolein Feenstra
8

"Heel erg leuk om te doen! Duidelijke instructie. App werkt goed! Top"
Annik Willems
9

"Very pleasant family activity!"
S vLieshout
8

"Leuke escape tour langs hele mooie onbekende plekjes van je eigen stad!"
Brenda Snoek
8

"Super leuke middag gehad met collega’s "
Michiel Engmann
10

"Erg leuke manier om je eigen stad of andere steden te leren kennen. Een echte aanrader."
Femke Van den Berg
8

"Super leuke escape tour gehad! Heb nieuwe plekken in de stad ontdekt waarvan ik niet wist dat ze er waren. Goed alternatief voor een escape room "
Naomi Sieben
10

"Very fun, I definitely recommend! "
Mark Claassen
9

"De tour zit goed in elkaar, afwisselend in kennis en opdrachten op locatie. Ze zijn goed op de hoogte van eventuele veranderingen in de tour (bv als iets verwijderd is of door Corona niet te betreden is). "
Marjolein Koopmanschap
10

"Wij hebben met zijn tweeën de Escape Tour Alkmaar gedaan en hebben enorm genoten van de afwisselende opdrachten en de straten die je hierbij te zien krijgt. We waren vrij fanatiek, dus hebben op flink tempo door de stad gelopen, maar er is voldoende gelegenheid om de mooie omgeving te bekijken. De app werkte uitstekend, de meeste opdrachten waren ook duidelijk. Zeker een aanrader om ook in andere steden te doen en al helemaal omdat dit een van de weinige Corona-proof uitjes is! "
Sanneke Houwing
8

"Het was een leuke ervaring om zo de stad te ontdekken. "
Tanja Kaptein
7

"Questions are very easy. It was really fun, but not really like a escape room."
Lianne Suurenbroek
9

"We vonden de escape tour heel leuk en alhoewel we Utrecht al goed kennen hebben we toch wat nieuwe plekken ontdekt."
Marlie Snoeijen
8

"Een erg leuk uitje in Coronatijd. Er zit veel variatie in de vragen en het is echt een uitdaging; je moet zeker moeite doen om binnen 2 uur de uitgang te vinden. Op sommige vragen konden we het antwoord echt niet vinden en sommige vragen waren een beetje flauw. Voor de rest een hele leuke ervaring!"
Agnes Anker
9

"We hebben het helaas niet af kunnen maken, omdat het te lang duurde. "
Paul Jansen
9

"De escape tour in Maastricht was echt heel leuk, niet in de laatste plaats omdat het voor mij een beetje thuiskomen was. Heb er 25 jaar geleden gestudeerd. Prima route door de stad en leuk verhaal ook."
Nienke Koren
8

"Leuke manier om andere stukjes van Amersfoort te leren kennen. Kids vonden het jammer dat ze hun stepjes niet mee hadden. Het lopen vonden ze minder leuk, de opdrachten waren wel erg leuk om met elkaar uit te voeren. "
Lidy Feenstra
9

"Erg leuke tour/speurtocht door centrum Den Haag!! Aanrader!"
Monika Van der Weel
9

"Leuke en plezierige middag gehad met de Escape tour. Een leuke manier om een nieuwe stad te leren kennen. "
Federica Lamont
9

"Leuk!!"
Nicky de Boorder
8

"Super leuke manier om een stad van een andere kant te bekijken! "
Kim van den Berg
8

"Wij hebben een erg leuke middag gehad! "
Sanne Zwagemaker
7

"Leuke tour, wel meer een speurtocht dan echt een escape room. De tijd vliegt voorbij. Het is wel echt een activiteit op zich, dus ik zou het niet aanraden als je bijvoorbeeld een nieuwe stad wil verkennen. Bij deze tour heb je geen tijd om even rustig om je heen te kijken, maar ben je eigenlijk de volledige 2 uur heel fanatiek bezig met alle raadsels oplossen. Wij hebben het in Harderwijk gedaan en je leert wel een stukje geschiedenis van de stad beter kennen door deze tour."
Miranda van Dijk
10

"Mooie escape tour door Harderwijk. Passend verhaal in deze Coronatijd en door deze escape the city prachtige plekjes/ pandjes ontdekt en meer over de geschiedenis geleerd van deze plaats. Afwisselende vragen, doe vragen, reken vragen, zoek opdrachten etc. We moesten flink doorwerken om uiteindelijk binnen 2 uur te kunnen ontsnappen. Instrucrie helder en app werkt prima. Genoten."
Esmee Nieuwenhuizen
10

"Super leuk om de stad eens via een andere kant te bekijken. De instructies zijn heel erg duidelijk en de opdrachten erg wisselend. We gaan hem zeker ook nog eens in een andere stad doen! "
Lisanne de Blooy
6

"Het was ok. Niet heel spectaculair en het kan wat interactiever. Dus meer opdrachten die je moet zoeken."
Sander vd Belt
9

"Leuke manier om ook je eigen stad te leren kennen. Tip: niet als wedstrijd doen, maar gebruiken om lekker buiten (coronaproof!) op een andere manier dan anders naar een stad te kijken."
Silke Posthumus
8

"Leuk spel met leuke vragen. Jammer dat op sommige plekken je allerlei capriolen moest uithalen om een nieuwe vraag te krijgen."
Georg Maureder
9

"Can only recommend Escape Tours in General and the tour in Gouda specifically. We love Escape Rooms, so this is a welcome alternative during Covid times. Not only do you get to know a city and take a nice walk, you also have nice riddles where you can actually learn something. Was not our first Escape Tour and will definitely not be our last."
Cindy Huisman
9

"Super leuke bezigheid. Leuke vragen/opdrachten. Na zoveel jaar in Groningen te hebben gewoond nu toch nog veel geleerd en gezien."
Patricia Paschedag
7

"Leuke activiteit. Je ziet wat van de stad, maar misschien wel leuker als je de stad niet kent. Veel bekende stadsgezichten gezien die ik al ken. Maar het was leuk om te doen. Leuke afwisseling in de lockdown. "
Fleur van Dam
10

"Super leuk om te doen. Echt ook te gek om Gouda zo te leren kennen. Wat een prachtige stad!! Wij hebben dit gedaan met 3 kids (7, 9 en 11) die konden dat met gemak aan qua niveau. In Gouda geen hond meenemen. Die mag op meerdere plekken niet komen."
Roy Stultiens
10

"Beautiful walk through the city with interesting waypoints. Challenges were not too hard en even with a few wrong answers we could find the end. Great concept!"
Joanne Hommes
7

"We vonden het heel leuk om te doen en gaan zeker ook nog een andere stad proberen."
Daphne Heemsbergen
9

"We hebben een hele leuke middag gehad in Deventer dankzij deze escape tour. Door de tour hebben we veel over de stad geleerd en een andere kijk gekregen op alle straten en steegjes. Wij gaan zeker de escape tours in andere steden proberen! "
Pieter de koning
7

"Leuk. Gps locatie was wel af en toe moeizaam"
Rianne Wilbrink
9

"Leuke ontspannend activiteit waardoor bezig bent, veel meer vd stad en de huizen ed ziet. We hadden mooi weer wat best welkom was."
Silvia Medema-Schakel
10

"Dit was de 3e keer dat we een escapetour deden met het gezin. De kids (13 en 10) vinden het superleuk! Je wandelt door een mooie stad en je doet de opdrachten. Win win :-). De ap zit supergoed in elkaar en de rugzak met letters is een goede aanvulling "
Joyce van Wieringen
9

"Een superleuke stadstour in de vorm van een escapespel, echt een aanrader!!! Leuk georganiseerd! "
Myrthe Manders
8

"Heel erg leuk om te doen en om zo een stad te leren kennen! "
Marlieke De kleijn
6

"Leuke activiteit. Zo zie je toch veel van de stad"
Patrick Mol
10

"Meer steden in het oosten, Hengelo en of Enschede?"
Rolf van Damme
9

"Superleuke escape tour gedaan in Harderwijk. Je leert de stad kennen op een leuke manier. Dit willen wij zeker nog een keer doen in een andere stad !"
Zoe Buijnsters
9

"Leuk om zo de stad te bekijken nu alles dicht is, hierdoor zie je veel en loop je niet doelloos rond. "
Mieke Mouissie
8

"Dankzij Escapetours hebben wij een super leuke middag gehad in Zwolle. Erg leuk om deze mooie stad te ontdekken dmv allerlei opdrachten. De opdrachten zijn afwisselend qua inhoud en niveau. Het is fijn dat het spel alsnog uitgespeeld kan worden als de eindtijd niet gehaald wordt. Dit zorgt voor een ontspannen manier van spelen. "
Carmen Hageman
9

"Heel leuk om te doen met familie, vrienden of zelfs als bedrijfsuitje. "
Danielle van den Hoogen
10

"De escape tour is een leuke, actieve manier om een stad te verkennen. Je wordt meegenomen in het stadsverhaal en komt op plekjes die je nog niet eerder kende. De opdrachten zijn leuk en goed te doen. Ideale lockdownactiviteit met twee pubers!"
Esther Los
8

"Super leuk om op deze manier door de stad te lopen."
Milou Uitslag
8

"Het is erg leuk om te doen en vooral in deze tijd!"
Irene van Ool
8

"Leuk uitje, zeker in deze coronatijd waar niet veel mogelijk is! Ook is het erg leuk dat je kunt starten wanneer je wil."
Mathilde Koniuszek
8

"Hele leuke manier om weer eens een activiteit te doen met meerdere mensen, toch corona proof. We hadden teams van 3, dat was heel leuk. Meteen een leuke manier om een stad te leren kennen en goed voor je stappenteller "
Roos de Joode
9

"Harstikke leuk uitje in deze gekke corona tijd. Wij hadden de tour in Delft, wat een bekende stad voor ons is. Toch zijn we weer nieuwe dingen te weten gekomen over de stad. Zeker een aanrader! "
Naiyara van Dijk
8

"Aanrader! Leuke tijdsbesteding en het zit goed in elkaar. "
Zoe Jansen
10

"Wij hebben door middel van deze escape tour een super dag gehad en hebben op een super leuke en leerzame manier de hele stad gezien!"
Lisette Bouwman
7

"Leuk om op deze manier door een stad te lopen, je ziet andere dingen dan normaal. De opdrachten waren ook wel prima om te doen. "
Monique Jansen
6

"Leuk concept! In tijden van corona een welkome afwisseling. De gps luistert vaak wel heel erg nauw, waardoor je je een ongeluk zoekt om de vragen te activeren (andere kant van de smalle straat, maar soms ook door telefoon in de lucht te houden of tegen een muur...). Dit gaf uiteindelijk frustratie, omdat je meer bezig was met het zoeken van het gps-punt op de vierkante meter dan met het spel. Meerdere mensen klaagden hierover. Zelfs bij de gevonden uitgang was dit het geval, waardoor wij het spel niet af konden ronden. Erg jammer! Hierdoor voor ons niet voor herhaling vatbaar. "
Susan Rooijmans
9

"Leuke Coronaproof activiteit. Gespeeld met het gezin en ondanks dat we de stad best goed kennen, toch weer nieuwe stukjes stad ontdekt. "
Kiki Van Steenis
9

"Hele leuke wandeltocht waarbij je op plekjes komt waar je anders voorbij zou lopen. "
Vanja Claus
7

"Leuk om te doen, zo leer je nog eens wat nieuws over je eigen stad."
Gertjan Schurink
10

"Wij hebben de EscapeTour Harderwijk gedaan. Dit was een erg leuke activiteit met duidelijke instructies. Een welkome activiteit in deze Corona-tijd."
Myrna van den Bosch
9

"Superleuke stadswandeling langs mooie punten in de stad"
Monique Folkerts
8

"Leuke activiteit om te doen, heerlijk in de buitenlucht!"
Anouk Kronenberg
10

"Een uitje dat ook in corona tijd kan! Erg leuk en net even wat anders! "
Tessa Speijk
9

"Erg leuke game in de buitenlucht, voor de beweging en in deze tijd! "
Bram Rooijmans
9

"Leuke activiteit en werkt goed, voor herhaling vatbaar!"
Fien Jonker
8

"Leuke middag gehad! "
Jacomijn Houtman
10

"We hebben een leuke, gevulde middag gehad. Leuk om zo door de stad te lopen!"
Dieuwertje Heus
7

"Een leuke speurtocht om een stad te ontdekken. "
Romee Knibbeler
7

"Heel leuk om te doen en een stad te leren kennen en leuke plekjes te ontdekken"
Daan van Heeringen
6

"Fine experience overall.. bit dissapointed to be honest.. a regular walk with my family would have been just as much fun if not more as we would've been able to slow down and smell the roses instead of racing to the next point."
Shirley Jonker
8

"Het was een leuke manier om de stad Amersfoort te ontdekken. De opdrachten waren goed te doen voor onze kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar in een andere stad!"
P van den Berk
8

"Rscapetour door Deventer was erg leuk. We deden deze op zaterdag. Dan is het ook markt en met eenrichtingsverkeer ivm Corona is dat soms enigszins behelpen. Maar beetje rekening houden met elkaar dan was het goed te doen. Onduidelijk voor mij hoe het aantal vragen wordt bepaald. Als ik sommige andere teams op de ranglijst zie. Maar uiteindelijk erg leuke manier om stadswandeling te maken met onze tienerkinderen. Zeker voor herhaling vatbaar."
Danique Smeets
7

"Leuke tour door Maastricht. Ideaal gedurende deze lockdown. De vragen waren wel wat makkelijk voor twee ervaren escape room spelers, maar dit mocht de pret niet drukken."
Sophie Van noort
8

"Was een leuke dagje uit. Perfect tijdens corona. Opdrachten waren zeker niet te moeilijk, perfect voor gezinnen. Wij hebben een echt leuk dagje uit gehad. "
Yaire Veneman
6

"Erg leuk! Simpele niet te moeilijke opdrachten. En lekker stuk gewandeld. "
Lisette van den Bulk
8

"Heel leuk.. we gaan het zeker nog een keer doen!!"
Stans De jong
7

"Erg leuk om te doen. Je ziet hierdoor heel de stad."
Iris van Osch
9

"Leuke route, nieuwe mooie nieuwe plekjes ontdekt. Jammer dat wij geen melding/popup bij de finish kregen en daardoor het spel niet hebben kunnen afronden"
S Zwarteveld
9

"Onwijs leuke activiteit! Tijdens corona biedt het uitkomst om tóch iets leuks te ondernemen, maar vast en zeker ook zonder epidemie ening om te doen! "
Miriam Wijker
8

"Leuke manier om Amsterdam te ontdekken. Zeker in tijd van quarantaine een welkome afwisseling met het gezin. "
Willemein Jansen
7

"We hebben veel gezien van alkmaar en wisten gelijk meer over de geschiedenis. En daarnaast is zon spel altijd heel gezellig!"
Marlinde De Wolf
8

"Het was ontzettend leuk om te doen! Je ontdekt zoveel nieuwe, mooie dingen om te doen! Gaaf dat deze activiteit gewoon kan in coronatijd. Echt een aanrader!"
Marloes Coenen
8

"Originele wandelroute door de stad met leuke vragen waardoor je anders naar gebouwen kijkt en op een speelse wijze nieuwe dingen leert "
Trude Van de Polder
8

"Leuke tocht door Delft."
H. Voskuilen
9

"We hebben een leuke, actieve rondwandeling gehad door Leeuwarden. Als je houdt van puzzelen, lekker buiten zijn én ook nog wat van een stad wil zien en opsteken, dan is een escapetour écht een aanrader. "
Yesni Bloemendal
9

"Leuke middag gehad en veel dingen gezien en geleerd. "
Luuk De Jong
8

"Wat een leuke manier om Texel te ontdekken. Zelfs wat geleerd, ook al wonen we hier. "
H. Hollander
9

"Super leuk om in eigen stad te doen. We kwamen op plekken waar we nog niet eerder waren geweest! Nu binnenkort in een andere stad! Echt een aanrader! "
Anne-Marije Aalbersberg
7

"Leuke manier om de stad te leren kennen. Je komt op plekjes waar je anders zelf niet komt als je de stad gaat verkennen. In coronatijd en leuk dagje weg. "
Jente Oldenhof
10

"Wat een super escape tour door Amersfoort. Met twee kinderen (11 & 14) was deze tour heel goed te doen! Complimenten!"
Heidi Gervink
9

"Super leuk om te doen. Niet eenvoudig maar een leuke uitdaging! Wij hebben de tour gedaan met twee jongens van 13. "
M Meijer
10

"Absolute aanrader!"
Wim Hart
8

"Super leuke route met vragen/opdrachten die goed te doen zijn. Leert de stad echt op een andere manier kennen."
Michaela Diepenmaat
9

"Leuk coronaproof uitje . Afwisselend opdrachten en leuke tocht."
Lonneke Knetsch
8

"Met pubers de stad in terwijl door corona alle winkels gesloten zijn?! Is dat wel een goed idee? Met deze tour is dat zeker een aanrader. Je komt op plekken waar je anders niet snel komt. Den Haag is prachtig!"
A Kruithof
9

"Een leuke activiteit om lekker buiten te doen!"
Tessa Balder-Carper
9

"We hebben een leuke tocht op Texel gehad. Al komen we hier al meer dan 15 jaar, toch weer nieuwe dingen ontdekt en bekeken! Toffe buitenactiviteit voor iedereen vanaf 12 jaar."
Petra Duits
10

"Tijdens de voorjaarsvakantie met twee pubers (van 14 en 16) de escape tour in Amersfoort gedaan. Leuk om met andere ogen naar je eigen stad te kijken. Niet moeilijk maar zeker de moeite waard. Je komt op plekjes waar je in de hectiek van de dag niet langsloopt. Ook de twee pubers vonden het geslaagd. We gaan zeker ook in een andere stad een tour doen."
Pierre Van der Vliet
10

"Heerlijke middag gehad met de tour in Delft. Superleuk gezinsuitje."
Lianne Blok
8

"Leuke manier om een stad te leren kennen in deze corona tijd. "
Sharona Verhagen
6

"Leuke manier om een stad te ontdekken, je ziet delen van de stad die je anders niet snel had gevonden/gezien. "
Annemieke van Steeg
9

"Ga zo door en hopelijk kunnen meer steden een escape tour krijgen in de toekomst"
Amy Nijman
8

"We vonden het een leuke tour en hebben ondanks dat we er al ons hele leven wonen nieuwe dingen gezien! Leuke opdrachten ook!"
Marlies Kleiboer
9

"Leuke tocht door Den Haag! Een heel leuk coronaproof uitje!"
Hilde Vons
9

"Leuke tour door onze eigen stad! Je ziet dingen waar je normaal niet op let. Corona proof. Er waren wat cafés open om koffie te halen."
Tessa Burgers
7

"We hadden geluk, want het was een prachtige dag! Leuk concept met een goedwerkende GPS (dat zie je echt niet overal). Veel vragen om op te lossen, dus je bleef lekker bezig. Had qua moeilijkheidsgraad voor mij wat lastiger gemogen. Misschien zelf de verkregen letters in een zin moeten puzzelen o.i.d. Maar al met al hebben we ons twee uur goed vermaakt!"
Joël Spijkstra
10

"Een Escape Tours brengt je op leuke plekken in een stad, verteld je een leuk verhaal en is een gezellige ontspannende activiteit!"
Lauri Bloemenkamp
9

"Erg vermakelijke middag, je komt nieuwe dingen tegen in je eigen stad en leuke weetjes! We gaan dit zeker vaker doen in andere steden! "
Franciska Regterschot
9

"Leuke activiteit om met een groep te doen. Om nog meer competitie in het spel te brengen zou het leuk zijn om met twee groepen gelijktijdig te spelen."
Björn Peters
8

"Leuke wandeling door Amersfoort met de kids. Het is meer een soort speurtocht dan een escape game, maar erg leuk om te doen"
Francine Simons
9

"van genoten!"
Pauline Stolwijk
7

"Leuke manier om de stad te ontdekken. Mooie wandeling, duidelijke opdrachten en leuk verhaal."
Femke Meilink
8

"Leuk om met kids op deze manier toch aan het wandelen te zijn en ondertussen een spel te doen. Een aanrader!"
Petra Visee
9

"Hele leuke activiteit. Prima te doen met kinderen vanaf 12. Leuke, afwisselende puzzels. Wel stevig doorwandelen!"
Michiel Koelewijn
9

"Leuke toer! Het beste kan je het met de fiets doen. Veel geleerd over de VOC tijd en hoe Texel daar een rol in speelde. Leuke ontknoping!! "
Janneke Wolters
8

"Leuk om met gezin te doen. "
Mariska Feiken
9

"Leuke activiteit en coronaproof "
Corianne Stevens
8

"leuk gedaan. goed verzorgd in mail en app."
Frieda Van de Geest
9

"Erg tof concept! Ongemerkt kom je op de mooiste plekjes en zie je details die je anders zou missen."
Kayleigh Valstar
7

"Leuke manier om de stad te leren kennen en je tijd op een leuke manier te besteden. Jammer dat de navigatie niet zo goed werkte, daardoor pakte hij de uitgang niet. "
Rob Zurlohe
8

"We vonden het super leuk om weer eens op andere manier een stad verkennen. Helemaal nu in corona tijd echt een aanrader!!"
Robert Speetjens
9

"De Escape Tour was leuk en je loopt toch op een aparte manier door je eigen stad. Erg leuk om Gouda eens van die kant te zien. De vragen waren niet heel ingewikkeld en hadden soms niet heel veel met Gouda te maken. Erg leuk dat je het eindpunt moet zoeken! Ik zou dit zeker aanraden aan anderen en we gaan nu ook zeker een andere stad op deze manier ontdekken."
Esther van Veldhuizen
9

"het was een prachtige zonnige dag en een leuke tocht. We hebben er allemaal een fijne herinnering aan over gehouden. En hoewel ik al 20 jaar in Apeldoorn woon, heb ik nog veel geleerd. Superleuk om te doen. Een leuke manier om je stad nog beter te leren kennen."
Nicole Naastepad
9

"Een heel leuk uitje om met het hele gezin te doen!"
Nathalie Altena
8

"Leuke tour om te doen!"
Nanny mulder-wilts
9

"Zeker de moeite waard, "
Sabine Robers
9

"Met 2 jongens van 12 en 14 jaar hebben we de escapetour door Amersfoort gedaan. Ze hebben zich 2 uur uitstekend vermaakt in de buitenlucht en wij hebben genoten van hun geestdrift. Aan te raden als gezinsuitje."
Laure Pohu
8

"Geweldig wandelen in Maastricht, met kinderen van 7 en 10 die vond het super leuk !"
Nicole An Lottum
5

"Erg dure stadswandeling. Bij de tocht Zwolle familie kloppen de vragen op een aantal pleinen niet waardoor er veel verwarring ontstaat. Geen aanrader"
Rianne Wilbrink
8

"Leuk, actief geslaagd gezellig uitje, wat je met elkaar kan dore. Lekker buiten, genieten van de stad, en de groep. Leuke opdrachten, door op klein gebied te lopen, zie je veel, iedere keer weer wat anders."
Coen Van Hecken
10

"Leuke manier om de stad te verkennen en met de kinderen bezig te zijn. Echt een aanrader, ook in deze coronatijd!!"
Marlies van der Lely
9

"Een andere manier van een stad ontdekken via een speurtocht in een modern jasje. Onze pubers vonden het ook leuk om te doen. De app werkt prima en de instructies zijn duidelijk. Wij gaan zeker nog een keer een andere stad doen. "
Ilse Theeuwen
9

"Het was een heel leuk om met het gezin dit corona proof uitje te doen. Alle drie de kinderen hebben ervan genoten."
Wendy Spijkerbosch-Melis
9

"Mooie wandeling door de stad met ondertussen opdrachten oplossen. Het volgende punt wordt pas zichtbaar als daadwerkelijk de opdracht is opgelost. "
Sandy Hoebert
9

"Leuk uitje, zeker nu met corona! Leuke manier om een stad eens op een andere manier te bekijken. Duidelijke instructies en goed werkende app."
Sanne van Doremalen
9

"De escape tour was super leuk! Wij gaan ze vaker doen, erg leuke opdrachten en je ziet locaties van een stad die je niet vaak zou zien."
Jellien Westerink
9

"Super leuke manier om een stad te ontdekken."
Joyce Hermus
8

"Een stadstour, wandeling en je leert wat in 1 uitstapje. Leuk om te doen in deze Corona tijd "
Sam van der Meulen
9

"Erg leuke escapetour weer in Utrecht. Ideaal om in deze aparte tijd van het mooie weer te genieten!"
Nadia Delle Donne
10

"leuke tour, met interessante weetjes, en routes!"
Ludger Awater
10

"Leuk en informatief uitje. Vooral nu tijdens corona."
Arno Timmerhuis
9

"Geweldig leuk om samen als gezin een escape tour te doen. We hebben er inmiddels twee gedaan en zijn helemaal fan. Je ziet het centrum van de stad en bent actief bezig. Echt een aanrader."
M vd Eijk
8

"Superleuke activiteit om te doen! Zo zie je een stukje van een stad en leer je direct iets bij over het verleden. Ben gek op puzzelen dus op deze manier puzzelen en actief bezig zijn, is een top combi!"
Stephany Mikulicz
8

"Hele leuke manier om in een stad rond te lopen. De vragen zijn leuk gevonden en zorgen ervoor dat je meer naar kleine details in een stad kijkt dan dat ik anders zou doen. Aanrader!"
Jennifer Rekers
8

"Heerlijk in het zonnetje de Escape Tour gedaan in Amersfoort. Erg leuke middag gehad. Helaas was het voor ons als ietwat ervaren Escapers wel aan de makkelijke kant, waardoor we incl pauze toch best wel snel klaar waren. "
Bodil Smits
7

"Leuke Corona activiteit"
Mirjam Pronk
9

"Erg leuke manier om een stad door andere ogen te zien. Top!!"
Ingrid Weijers
10

"Leuke dag gehad in Den Bosch. Het verhaal zat goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk en gevarieerd. Ook onze kinderen (pubers) vonden het leuk om te doen!"
Marjo Spaansen
8

"De toer in Groningen vonden we best pittig en soms de antwoorden moeilijk te vinden,eigenlijk zou je de stad dan iets beter moeten kennen.. maar op zich een leuk idee.."
Cornalijn Gouw
5

"Leuke middagactiviteit. App werkt goed. Prijs wat aan de hoge kant voor wat je krijgt, maar wel leuk opgezet. Goed te doen met coronamaatregelen. "
Elisa van Veluwen
8

"Een hele leuke ervaring, op naar de volgende stad!"
Arianne Perdok
8

"Leuke manier om je eigen stad op een andere manier te beleven en helemaal Corona-proof. Ook nog dingen gezien, die me nooit eerder waren opgevallen. "
Iris van Schijndel
10

"Wat een leuke middag gehad, erg leuke raadsels en sommen, veel gezien/geleerd van de stad. Heel leuk initiatief. "
Melloney van der Waal
9

"Vond het erg leuk alleen wel prijzig voor een spel op de app. "
Fanny Cattenstart
8

"Een vermakelijk rondje beweging in de fijne lege stad Amsterdam. Heerlijke middag."
Elly Engels
9

"Heel leuke escapetour in Antwerpen. Net buiten het drukke gedeelte van de stad. Nieuwe plaatsen ontdekt. Samen met de 3 jongeren een fijne namiddag met een spannende activiteit gehad. De opdrachten lagen dicht bij elkaar en waren gevarieerd. Top!!!"
Vanessa Peeters
7

"Superleuk vermaak tijdens de Corona tijdperk!"
Saskia Kuipers
8

"We waren met ons gezin, 2 kids van 13 en 11 en hebben ons prima vermaakt. Heel leuk om te doen, zeker in deze tijd."
Piet Kusters
9

"Leuke tour Delft bekijk je zo toch op een andere leerzame manier. Top"
jeanette olling
7

"Leuke escape tour. Was goed te doen, ook na het missen van wat hints hebben we toch nog binnen de tijd kunnen ontsnappen. Mooie plaats, Deventer, leuke plek om een tour te doen. "
Joke Stoop
10

"Het is erg leuk om aan de hand van de Escapetours activiteit een stad te ontdekken. Je komt op plekjes die je anders niet zou zien, maar ziet ook de hoogtepunten. De vragen waren ook niet te moeilijk en hadden allemaal betrekking op de route. Een aanrader!"
Annemieke Pronk
9

"Hele leuke escape tour door Deventer. Veel van de stad kunnen zien maar omdat het natuurlijk op tijd gaat niet overal even rustig kunnen kijken. Dus na de tour nog een extra rondje gelopen. Leuke vragen!"
Amber Godtschalk
8

"Super leuke tocht gehad. Leuke delen van de stad gezien en vooral in Coronatijd erg leuk om te doen! Een dikke aanrader!"
Veronique Kwaaitaal
8

"Het was leuk. We waren in Eindhoven. We konden de uitgang niet vinden, pas nadat we hadden afgesloten, zagen we het luik. Ook leuk voor tieners."
Marlies Van der Biezen
6

"Over het algemeen vonden we het meer een speurtocht/quiz, maar we hebben ons wel vermaakt "
Evelien Markgraaf
10

"Super leuke (Coronaproof) activiteit om een stad op een andere manier te bezoeken. Goed opgezet en de app werkte perfect. "
Frank Gommers
9

"Superleuke manier om wat meer over een stad te weten te komen"
Janneke Goossens
10

"Top activiteit; leuk voor jong en oud! "
Hans Kamer
7

"Wel een hele leuke middag gehad. Je ziet dingen waar je normaal niet echt op zou letten. "
Linda Kolijn
10

"Wat een ontzettende leuke escapetour in Harderwijk! We zijn al vaker in Harderwijk geweest,maar zijn door deze escapetour op plekjes gekomen waar we niet vanaf wisten. De escapetour zat goed in elkaar. De vragen waren ook goed te doen!"
Ton Janssen
8

"Een leuke activiteit in Corona tijd."
Erwin Van Broekhoven
9

"De escape tour in Deventer is een tof verhaal. Je komt op stukken van de stad die je anders misschien zou missen. Het zoeken naar de uitgang was een leuke variatie ten opzichte van de eerdere steden. Daar leek de eindopdracht op elkaar."
Ralf Vonken
9

"Het was een hele leuke speurtocht in Maastricht. We zijn al vele malen in Maastricht geweest maar toch nog leuke nieuwe dingen ontdekt."
Roselie Prinssen-Bekker
8

"Super leuke activiteit, lekker buiten en actief. Zeker in corona tijd waar dit een goede optie als uitje is. "
Lisanne Borgeld
8

"Leuke manier om een stad te ontdekken!"
Sam van der Meulen
9

"Het was erg leuk om met een escapetour voor het eerst Texel te ontdekken! Was alleen niet duidelijk dat er een deel per fiets was maar hopen de tour hier een volgende maal nog eens te doen. Maar sowieso boeken we vaker tours want dit is deze tijd erg leuk!"
Diego van Steen
9

"het spel zelf is echt een hele leuke manier om een stad te verkennen en ondertussen ook meer te leren over de geschiedenis van die stad. Het spelelement maakt het ook nog een beetje spannend. Het duurt ook niet te lang. Echte aanrader"
Sandy Brand-Vos
9

"Erg leuke activiteit, in deze periode van Corona. Zo’n 6 kilometer lange tocht door het mooiste deel van Amsterdam. Voor de kinderen was het een leuke manier om actief bezig te zijn en wij als ouders hebben ook genoten van de bezienswaardigheden tijdens de route. Een geslaagde activiteit! "
Erwin Van der heide
9

"Super leuk, mooie route, uitdagende vragen. Al met al een leuke manier om een stad te leren kennen. "
Lindsay van der Linden
8

"Super leuke activiteit. Hele andere manier om naar de stad te kijken en de kleine verborgen verhalen in een gebouw of op de straat te vinden. Ook zeker een leuke manier (als je competitief bent) voor een date. "
Leonie van der Sleen
9

"Een erg leuke manier om een stad te leren kennen aan de hand van een verhaal lijn. De app werkte erg goed, de opdrachten zijn zeer veelzijdig en variëren van simpel tot moeilijker. In plaats van een goede tijd te willen neerzetten, hebben wij rustig aan gedaan en af en toe een korte glühwein pauze ingelast. Als je niet snel wilt, heb je dus gerust de tijd om ook de stad goed te bekijken en alvast te bedenken waar je later wellicht langer wilt kijken. Zolang je de tijd maar in de gaten houdt. Ook alle afstanden zijn prima te doen en er zijn genoeg opdrachten op de juiste moment om je bezig te houden. Kortom, wij gaan dit zeker vaker doen!"
Annemiek Lenting
6

"Leuke manier om de stad eens op een andere manier te bewonderen! Leuke activiteit, vooral in Corona tijd om iets te ondernemen! "
Tim Veerman
8

"Very fun, getting to know the city through these puzzles and mysteries."
Esther Nijman
10

"Hele leuke activiteit. Krijg ook nog stukje historie van t eiland mee. Zeker een aanrader!!"
Lisa Bults
8

"Leuke escapetour door meerdere dorpen waar veel te zien was. Middagje plezier gehad "
Kevin Smit
8

"Leuke escape tour door Nijmegen, waardoor je de stad op een andere manier gaat bekijken! De puzzels waren erg gevarieerd en qua tijdsduur was het perfect. Jammer dat de app het bij ons niet helemaal naar wens deed, maar we hebben een leuke middag gehad."
Jennifer Hattam
8

"A fun way to explore some lesser-visited parts of Istanbul, though we wished that the questions in the game were more connected with our surroundings in the city."
HH Kaptijn
8

"Leuke manier om met de stad kennis te maken! Bovendien een ideale activiteit in deze coronatijd"
Emma van Santbrink
8

"Het was een leuke tour."
John van Vijfeijken
8

"De tour was weer top! Ondanks dat alles gesloten was hebben we erg genoten van de tour door den Haag! Alleen jammer dat we de qr-code voor de bittergarnituur niet konden gebruiken, ondanks dat het restaurant wel open was voor afhalen. "
Yolanda Vermeulen
8

"Ondanks corona maatregelen en een koude dag was Gouda een geweldig leuke stad om te bezoeken! Bij bagels en beans was er koffie to go te halen, dat maakte de tocht extra leuk. De vragen waren allemaal goed te doen, op 1 na, omdat er iets gesloten was. Maar dat was geen probleem. We hebben een hele leuke dag gehad!"
Yvet Schulkes
8

"Super leuk om Deventer op deze manier te doen! "
Rob Vreeswijk
8

"Erg leuke middag gehad. Ondanks de kou en Corona erg vermaakt en op een leuke wijze de stad verkent en plekken ontdekt."
Ingrid Kapsenberg
9

"Erg leuke manier om met kinderen een stad te ontdekken!"
Rob Meeuwsen
10

"Superleuk!"
Raoul Greuter
9

"Afgelopen weekend hebben we een escape tour gedaan in Alkmaar. We hebben het erg naar onze zin gehad. De vragen waren leuk om op te lossen! Zo zie je een hele andere kant van Alkmaar. Zeker aan te raden!!! "
Evert-jan Saarloos
9

"Erg leuke tour , prima naar me zin gehad"
Ciska de Jong
10

"Superleuke acitiviteit, zeker ook om in corona tijd te ondernemen! Ik denk dat het helpt als je de stad al een beetje kent, maar het is niet nodig. "
Arie Van der Voort
8

"Een mooie frisse dag waarin wij een leuke wandeling hebben gehad en daarbij mentaal werden geprikkeld "
Bas van Dijke
9

"Erg leuk om te doen in deze coronatijd! Leuke manier om de stad te zien "
Marleen Veldkamp
7

"Erg leuke manier om amersfoort te ontdekken"
Léonie Bruin-Meijer
9

"Geweldige leuke tour en goed in elkaar gezet, top"
Léonie Bruin-Meijer
7

"Jammer van de rommelige tour en foute letters, maar we hebben evengoed genoten, maar zonder goed resultaat"
Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews


Wist je datjes Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Delft, Utrecht, Texel
  • Meer dan 21.000 gespeelde Escape Tours
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • Al 68.000 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad
Snelste tijden Wall of Fame

Bekijk de Wall of Fame!