Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Gorinchem
Stadswapen Edinburgh
Laatst geboekte Escape Tour is in de stad Gorinchem

Escape Tour Edinburgh


Rond 1828 verdiende William Hare zijn geld in Edinburgh met de verhuur van Lodging House, een soort appartementencomplex. Maar een echte vetpot was het niet. Toen een huurder met een schuld van vier pond overleed, was de maat voor Hare dan ook helemaal vol. Dit kostte hem gewoon geld! Hij deed zijn beklag bij William Burke, goede vriend, naamgenoot, en ‘partner in crime’. Al snel waren ze het erover eens dat er meer geld in het laadje moest komen. Maar hoe?

De mannen deinsden nergens voor terug en besloten het levenloze lichaam van de huurder uit de kist te halen en te verkopen. Om te voorkomen dat ze gesnapt zouden worden vulden ze de lege kist op met boomschors. Perfect, niks meer aan doen! Knox, een bekende professor, kreeg lucht van het duistere plan van de twee criminelen en bood direct 7 pond voor het lijk. Deal! Hare en Burke keken elkaar glunderend aan en dachten hetzelfde: dit is een gouden business. In de maanden die volgden verkochten ze steeds meer lijken. En niet alleen van mensen die op een natuurlijke manier waren gestorven… Tot een nieuwe huurster een lijk onder haar bed vond en de politie inschakelde. Voor Hare en Burke zat er niks anders op dan te vluchten. In het criminele circuit ging al jaren de ronde dat Edinburgh een geheime uitgang zou hebben. Precies wat ze nu nodig hebben!

Escape the city

Ook jullie gaan op zoek naar de geheime uitgang van Edinburgh. Via de app op je smartphone ontvangen jullie opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Ontdek ondertussen de mooiste plekjes van de stad, maar vergeet ook niet op de tijd te letten! Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit Edinburgh? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Canongate Kirk, succes!

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Reserveer de Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh reserveren


Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews


Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • Meer dan 31.000 gespeelde Escape Tours
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • Al 98.000 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad