De laatste boeking is 41 minuten geleden.
Stadswapen Glasgow
De laatste boeking is 41 minuten geleden.

Escape Tour Glasgow


Het was een mooie avond in Glasgow, eind jaren zestig. Velen maakten zich klaar voor het uitgaansleven en de nachtclubs stroomden langzaam vol. Er werd gedronken, gelachen en volop gefeest. De volgende dag kwam er helaas een einde aan de euforische stemming. Het gruwelijke nieuws ging als een lopend vuurtje door Glasgow. Er was weer een vermoorde vrouw op straat gevonden. Weer ja, want dit was al het derde levenloze lichaam in korte tijd. Wat was de reden dat juist deze vrouwen het slachtoffer waren? Hadden zij iets met elkaar gemeen? Lag het aan de nachtclub waar ze alle drie waren geweest? Wie had dit toch op zijn geweten?

De politie was snel ter plaatste en startte direct een grootschalig onderzoek. De zus van het slachtoffer, die nog met haar op stap was geweest, werd als één van de eersten ondervraagd. Met horten en stoten deed ze haar verhaal. Zij had de vermoedelijke dader die avond waarschijnlijk gesproken. Een lange, roodharige, zachtaardige man. Een beetje vreemd was hij wel, evenals zijn bijnaam 'Bible John'. Hier kon de politie wel wat mee, en de stad ging op slot. Iedereen was vastberaden om de dader te vinden. Maar Bible John had zijn moordactie goed voorbereid en wist dat er een manier was om de stad ongezien te ontvluchten, via de geheime uitgang. Hij had alleen niet verwacht dat hij deze zó snel nodig zou hebben...

Escape the city

Net als Bible John, gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Glasgow. Door alle opdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen komen jullie steeds dichter bij de juiste locatie. De citygame brengt jullie langs de leukste plekjes en jullie ontdekken de stad op een unieke manier. Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit de stad? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Gallery of Modern Art, succes!

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?
Reserveer de Escape Tour Glasgow
Escape Tour Glasgow reserveren


Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews


Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • 49.870 teams met 196.987 personen speelden de Escape Tour
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • 237.830 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad