De laatste boeking is 13 minuten geleden.
Stadswapen
De laatste boeking is 13 minuten geleden.

Wat te doen in Maastricht?


Wat te doen in Maastricht? Ontdek Maastricht op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Maastricht om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Zit je met de vraag: wat is er te doen in Maastricht? Dan is de Escape Tour wat voor jou! Zo kom je langs de bezienswaardigheden van de stad! Denk aan de Vrijthof, Sint Janskerk en het Onze Lieve Vrouwenplein. Tijdens deze Escape Tour speuren jullie naar de geheime uitgang van Maastricht. Het geheim houden van die uitgang was één van de vele verantwoordelijkheden die Libertus van Bommel in de 15e eeuw had. Duik in zijn verhaal en vind de uitgang!

Wat te doen in Maastricht? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Maastricht! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Een Escape tour is leuk als familie-uitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Ga de strijd aan en zorg dat jullie de snelste zijn. Zo’n gezellige activiteit voor jong en oud maakt je dagje of weekendje weg naar Maastricht helemaal compleet!

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Reserveer de Escape Tour
Hoe werkt het?
1. Kies je stad, betaal via iDeal en ontvang direct instructies in je mail om de Escape Tour te starten.
2. Je kunt het spel starten wanneer je wil. Nu direct, morgen, volgende week, over een maand...
3. Los het raadsel op, en ontsnap binnen 2 uur. Word winnaar van de maand!
Recensies Reviews

» Lees meer reviews

Wist je datjes Wist je datjes
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • 49.889 teams met 197.062 personen speelden de Escape Tour
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • 237.906 afgelegde kilometers
  • Elke tour heeft een uniek verhaal over de stad
Snelste tijden Wall of Fame

Bekijk de Wall of Fame!