Laatst gespeelde Escape Tour was in Tiel

Dagje uit Utrecht


Dagje uit Utrecht Ontdek Utrecht op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Utrecht om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

De Escape Tour in Utrecht is een echte favoriet en dat is niet voor niks! Met de Escape Tour kom je langs de bezienswaardigheden, maar ook de stille plekjes en mooie hofjes worden niet vergeten. Tijdens de Escape Tour duiken jullie in het verhaal van Willibrord die op de vlucht was voor Francois en helpen jullie hem met het vinden van de geheime uitgang. De tijd dringt!

Dagje uit Utrecht De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Utrecht! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Op zoek naar een leuk dagje uit in Utrecht? Met de vragen en opdrachten leer je de stad op een actieve, spannende manier kennen en zie je de mooiste plekjes. De Escape Tour is leuk voor alle leeftijden. Dus of je nou een vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest organiseert, met de Escape Tour wordt het een succes! Gaan jullie strijd aan?

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Reserveer de Escape Tour